Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinizde zorluk yaşayabilirsiniz. Zaman zaman duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. İlişkinize dışardan müdahalelerin olması sizi rahatsız edebilir ve zor durumlarda bırakabilir.

Satürn ün gerilimli açısı nedeniyle işbirliğinde isteksiz bir tavır içinde olabilirsiniz. Sorunlarınızı büyütme eğiliminizin yüksek olacak. İşbirlikleri konusunda isteksiz bir tavır içinde olabileceğinize dikkat çekiyor.

Ortaklaşa parasal konularda yeni riskler alabilirsiniz. Bununla birlikte aşırılıklardan uzak durmaya bakın. Toplu paralar ya da yeni yatırımlar mümkün. Ortaklaşa yatırımlar ön plana gelirken daha gerçekçi olmaya bakın. Beklediğiniz parasal kaynaklar gerçekleşse bile ayaklarınızı yere sağlam basmalısınız.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken sorunlarla karşılaşacağınız bir gün. Kaza ve yaralanma olasılığına karşı dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için epeyce önem taşıyan bir konu, siz kurcalamaktan çekindikçe istemediğiniz boyutlarda biçimleniyor. Bu konuda yapabileceğiniz çok şey var, ama siz tersine inanmak istiyorsunuz. Uzun zamandır yaşadığınız özlem bugünlerde sona erebilir. Bu kavuşmayla birlikte gelen yeni yaşam önerileri, yerinde ve gerçekçi değerlendirmeleri gerektirecek.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Mutlu bir güne uyanıyorsunuz. Günün büyük çoğunluğunda ilişkinize ve evliliğinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Sevgiyi daha fazla görmek isteyecek, daha fazla partnerinizle vakit geçirmek isteyeceksiniz. Bugün hayatınızdaki hayaller, hedefler ne ise harekete geçmenin tam zamanı. Size engel olan olay veya kişileri artık geride bırakmanız gereklidir. Ortakaçarak işine devam edenler varsa bugün hedeflediği işlere adım atabilir. Dikkat etmeniz gereken konu ise Oğlak'taki Ay hareketini sürdürürken Mars ve Plüton'un açısını çalıştırarak eşinize veya sevgilinize karşı sinirli olmanıza sebep olabilir. Tepkilerinizde dikkatli olmalısınız. Sevgiler, Astromeri

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerine iyilikler yapıyorsun! Artık harekete geçme zamanı! Bugün bildiklerini çevrenle paylaşmak, aklındaki projeleri onlara aktarmak konusunda başarılı sınavlar vereceksin. Sevgilini ikna etmek, arzu ettiğin gibi bir hafta sonu programı için gönlünü almak pek zor olmayabilir. Evli ve çocukları olan bir Yengeç burcuysan, ailecek önemli konuşmalar gerçekleşebilir. Tek derdin herkesin birbirine karşı hoşgörülü olması. Bu durumu tüm açıklığı ile dile getireceksin. Ay?ın konumu sana ışık vererek mesafeli tavırlarını yıkmaya, yerine de sıcakkanlı ve duyarlı biri olduğunu karşı tarafa göstermeni sağlayacaktır. Kendine ait özel detayları herkesle paylaşmamaya özen göstermen gereken bir gün. Sevdiklerin için iyilik yapma eğilimdesin.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve ortaklıkların gündemde olacağı bir gün. İlişkilerde aktif bir rol üstlenmeniz ve sınırlarınızı çizmeniz gereken bir konu ile karşılaşabilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, yakın beraberliklerinizle ilgili bitmekte ya da tamamlanmakta olan durumlara işaret ediyor. Daha sabırlı olmalısınız.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hukuki süreç içerisinde olanlar beklemedikleri gelişmeler yaşayabilirler. Maddi kaynaklarınızın da artacağı bir dönemdesiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinize dinlenmek için vakit ayırabilir, zamanınızı ruhunuza iyi gelecek kişisel gelişim, enerji, meditasyon çalışmaları ile geçirebilir, ailenizle birlikte zaman geçirerek, bağlarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. 18.00 sonrasında çok daha yüksek bir enerjiye sahip olacak, motivasyonunuzu ikili ilişkilerinize yönelteceksiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kararlarınız yüzünden eleştirilebirsiniz. Otoriteniz tarafından zorlandığınız birgündesiniz. Geçmişten gelen konularda hassasiyetler yaşanabilir. Kişisel gelişim konuları na yoğunlaşmak faydalı olur.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasındaki zorlu etkileşim eşinizle zorlu bir iletişim sürecine girebileceğinizi gösterir. Bir tarafın alttan alması bu dönemde önemlidir. O da sizden başkası olmaz. Aile içindeki düzeni korumak için şefkat ve sevgi prensibini ön planda tutun. Tüm zorluklar böylece hallolur.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işleri yoluna koymak ile geleceği ilgilendiren uzun vadeli planlar üzerinde çalışmak arasında kararsız kalabilirsiniz. Günlük işlerle uğraşırken karşılaşacağınız bazı noktalar, hazırlamakta olduğunuz planların bir kısmını değiştirmenize sebep olabilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>