Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla aranızda gereksiz sorunlar gündeme gelebilir. Daha çok hesaplı davranmayı tercih edeceksiniz ve duygularınızı ifade etmekte zorlanacaksınız. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz. Genel olarak bir ihmalkarlık içine girme tehlikeniz var ve bir çok şeyi size anlamsız gelebilir. Duygusal konularda yeni bir karar vermekten kaçınmalısınız.

İş yaşamınızda genel olarak yoğun olacağınız ve çalıştığınız konuların üzerine tam olarak yoğunlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süreden beri uğraştığınız bazı konuları bugün sonuçlandırabilirsiniz. Ancak üzerinizde genel bir gerginlik durumu olacaktır. İş arkadaşlarınızla aranızda çeşitli gerginlikler söz konusu olabilir. Özellikle çevrenizdeki insanları eleştirmeye yatkın olacaksınız ve detaylar sizin için her zamankinden daha önemli olacaktır. Yaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınacağınız bir gündesiniz.

Maddi konularda dikkatli hareket edeceğiniz ve harcamalarınızda sınırlı davranacağınız bir gündesiniz. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Bugün daha çok sabırlı davranmalı ve gelişmeler karşısında soğukkanlı tutumlar edinmelisiniz. Detaylara dikkat etmeniz sizin için önemli olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkı dostlarla anlamlı beraberlikler söz konusu. Birlikte ortaya konacak yeni önerileri kendi açınızdan değerlendirmeye çalışacaksınız. Karmaşık konularda bazı tıkanmalar yaşayabilirsiniz. Kafanız bugünlerde tercihini netliklerden yana kullanmaya eğilimli olacak. Aile ilişkilerinizde oturmuş dengeler, olumsuz etkilenmelere kapalı.

21 Şubat 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı gününe, 07:01 Merkür-Uranüs olumlu görünüm etkisinde merhaba diyoruz. Bu enerji, toplum içinde,konularında ve de maddi meselelerdeki yaklaşım tarzınızı, biraz daha akıllıca ele almanın gerektiğini gösteriyor. Çoğu zaman şahit oluyorsunuz. Başkaları nasıl da, çıkarlarına uygun şekilde davranıyorlar. Oysaki siz, böyle biri değilsiniz. Ama hayat size, artık sen de oyunu kuralına göre oynamalısın diyerek ikazda bulunuyor. Saat 10:07 itibariyle etkili olacak Ay-Oğlak burcu geçişinde sağlam bir ilişkiniz varsa moraliniz tamdır. Yalnızsanız, karamsar düşünmeniz mümkündür. Henüz yeni biriyle tanıştıysanız sağlam biri olmasını dilersiniz. Sorunları olan bir ilişki yaşıyorsanız, mesafeli davranmanız mümkündür. Saat 16:15 Ay-Güneş görünümü, ilişkimizi ilgilendiren konularda, daha olumlu düşünebiliriz. Eğer bir mesele varsa onu halledebilmek mümkündür. Saat 17:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkinizle ilgili konularda ciddi ve geleceğe dönük düşünülmenin önemini vurguluyor. Kararlar çok iyi analiz edilmelidir. Söz ve davranışlar, daha önce yaşananlar bu bakış açısıyla gözden geçirilmelidir. Saat 21:27 Merkür-Jüpiter görünüm etkisinde, ailemizin huzuru, geleceğimizin garantisi bizim için önemlidir. Yeni ve farklı projeler üzerinde çalışarak gelirimizi yükseltmeye, doğru adımlar atarak kimseye muhtaç olmadan ayakta durmaya gayret gösteririz. Güzel haberler almanız, işlerinizi kolaylıkla bitirmeniz dileğimle,

21 Şubat 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ödemelerinle ilgili sorunlar yaşayabilirsin. Hesapta olmayan borçlar, gündemini meşgul edebilir.

21 Şubat 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik işleriniz ve çalışma hayatınızla ilgili önemli bazı detayları fark edebilirsiniz. Eğitim ve seyahatlerinizle ilgilide sürpriz haberler alabilirsiniz. Hemcinslerinizle kariyer rekabetlerine son vermelisiniz.

21 Şubat 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde zihinsel işler sizi yorabilir. Eşinizle ilgili konularda daha hassas olabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Yaşayacağınız değişimlerden etrafınızdakilerde etkilenebilir. Duygusal konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

21 Şubat 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacak verecek işleri ile kafanız karıştı. Sevdiğiniz kişi de sizi üzebilir. Sorunlar yaşamanız dünyanın sonu gelmiş anlamını taşımıyor. Pratik zekanızı kullanarak toparlanabilirsiniz.

21 Şubat 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

21 Şubat 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi anlamda pek bağımsız hareket edemeyeceksiniz. İş alanlarınızda farklı parasal destekler içine girebilirsiniz. Bugün, parasal paylaşımlar gündeminizde olabilir.

21 Şubat 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizde ciddiyet gerektiren bir konu gündeme gelebilir. Fazla akılcı ve resmi olmak nedeniyle aranızda duygusal baskı ve yönlendirmeye sebep olacak davranış ve tutum meydana gelebilir.Aynı şekilde ortaklığınızla ilgili mali ve yönetimsel konularda fikir ayrılıkları ve tarafların birbirine baskı uygulama durumu oluşabilir. İlişkilere ve ortaklıklara başlangıç yapmak için fırsatlara sahipsiniz. Gayrimenkul konusunda başkalarının birikimlerini değerlendirmek ve ticari bir yatırıma vesile olabilecek bir başarıya imza atabilirsiniz.

21 Şubat 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınıza her zamankinden daha çok dikkat etmeye eğilimli olacaksınız. Kötü alışkanlıkları terk etmek, sağlıklı beslenmek, spor yapmak gibi kavramlar, gözünüzde gittikçe daha da büyük bir önem kazanmaya başlayacaklardır.

21 Şubat 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 36" R
Ay
Oğlak
10° 29' 43"
Merkür
Koç
16° 31' 32"
Venüs
Koç
29° 38' 54"
Mars
Balık
28° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 05"
Satürn
Balık
16° 28' 41"
Uranüs
Boğa
22° 17' 04"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 48"
Lilith
Başak
23° 12' 58"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>