Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şey yolunda görünmesine karşın, sizin içinizi kemiren bir şüpheniz var. Bunu onunla paylaşmak istemiyorsunuz ama bu şüpheyle huzurlu olabilmeniz de zor. Önümüzdeki günlerde konuşmayı deneyebilirsiniz.

Sizinle ilgili bir haberi en son siz duyacaksınız. Sizi şaşırttığı kadar sevindiren de bir haber olacak bu. Sevindiğiniz için, neden size söylenmediğiyle ilgili sitemlerinizi dile getirmeyeceksiniz.

İş hayatınızdaki yeni gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayabilir ama fazla bir bolluk gözükmüyor.

Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan kaçınmalısınız. Bazı tartışmaların sonu, daha başından belli oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çözmeniz gereken bir sorunu sık sık ele alıp, sonra üzerine düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bu defa çözmeden gündeminizden çıkartamayabilirsiniz. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz. Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel bir haber alacaksınız.

22 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yöneticiniz Ay, saat 02:15 de, Mars ile karşıtlık oluşturacak. Pazar günümüz bu görünüm etkisi altında başlarken, hiç kimsenin baskısını, dırdırını, nazını çekecek haliniz yoktur. Sebepli veya sebepsiz üzerinize gelinmesi karşısında sabrınız kolayca taşabilir. İş ve ev arasında, hayatın gelip geçtiğini, bir türlü rahata eremediğinizi en azından Pazar günü kafanızı dinlemenize izin verilmesini istersiniz. Saat 04:00 Ay-Satürn görünümü, sorumlulukların bizi nasıl da yorduğunu ve gönlümüzce hareket etmek isteğimizin önüne duvarlar ördüğünü gösteriyor. Oysaki insan bazen uzaklaşmak istiyor her şeyden ve herkesten. İşte biz de bugün, bir çıkış yolumuz var mı diye düşüneceğiz. Saat 16:00 Ay-Pluto görünümü, toplumla ve ilişkinizle birebir alakalı konularda sizi biraz zorlayabilir. O nedenle sakin davranmak pek kolay olmaz. Özellikle ilişkide, bir taraf baskın davranmaya çalıştığında canımız sıkılır. Sağlığımızla alakalı konulara özen göstermemizde yarar görüyorum. 22 Kasım saat:17:25 - 22 Aralık saat:06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, genel olarak bilgilenmenin, kendinizi geliştirmenin, derinlikli düşünmenin işaretçisidir. Beceri ve yeteneklerinize göretercihlerinde bulunuruz. Bu yıl Satürn-Yay geçişiyle örtüştüğü için sorumluluklarımızın farkında olmamız gerekiyor. Bir işi yaparken veya karar verirken boşa kürek sallamayacağız.  Zamanımız önemli ve kıymetli. İş hayatımızda düzen, intizam, planlı ve programlı olmaya mecburuz. Sistem de bunu bizden istiyor. Sabır kıymetli ve etrafımızdaki insanlarla iletişimde bulurken ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyması gerekiyor. Saat 18:57 Ay-Venüs karşıtlığı, toplumdaki yeriniz ve konumunuzla ilgili aktif duruşun simgesidir. Hem ateşli hem öncü hem de lider yanlarınızı göstermekten yanasınız. Ev içinde ve ailevi konularda sevgi birliğinin, huzurunuz için gerekli olduğunu gösteriyor. Ne dışarıda tartışalım ne de içeride dengeleri sarsalım. Saat 21:16 - 23 Kasım saat 18:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sorumluluklarımız Pazar günü bile olsa kendini hissettirir. Ancak dinlenmeye çalışmamız iyi olacaktır. Pazartesiye denk gelen boşluk diliminde ise, işlerimizi dikkatlice yapmamızda yarar var. Aceleci davranmayalım. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

22 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal inadınızı bir kenara bırakarak, yaşamınızda yeni bir bakış açısı geliştirin. Bugün, Ay

22 Kasım 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz kadar haklı olun ya da doğruları konuşan taraf siz olun, karşınızdaki kişiler söylediklerinizin aksini iddia etmekte veya kendi bildiklerinin doğruluğunda ısrarcı olmakta kararlılar. Dolayısıyla, geri planda kalmanız daha faydalı olur. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Kasım 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan iniş çıkışlı bir günde olabilirsiniz. Ailevi konular içinde daha hızlı hareket etmeniz gerekebilir.

22 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sessizlik... Birileriyle sohbet etmeye hazır konumda değilsiniz. Serüvenci ve enerjik tavırlarınızdan eser yok. Bu sizler için geçici bir süreç. Kırılgan ve kaprislisiniz bu aralar.

22 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

1 ay boyunca kimliğinizive hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor. Bu 1 aylık süreçte başkaları için uğraşacak ve her zamankinden daha fazlayükünü üstleneceksiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğruları konuşan taraf da olsanız, karşınızdakiler söylediklerinizin aksini iddia etmekte ve bildiklerini okumakta ısrarcı gibi görünüyor. Dolayısıyla geri planda durmanızda fayda var.

22 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

22 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 06' 16"
Ay
Kova
19° 10' 45"
Merkür
Koç
17° 39' 11"
Venüs
Boğa
03° 07' 50"
Mars
Koç
01° 03' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 40"
Satürn
Balık
16° 43' 35"
Uranüs
Boğa
22° 26' 46"
Neptün
Balık
28° 57' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 22"
Lilith
Başak
23° 31' 47"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>