Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, aşk konusunda çabalarınızın karşılığını alabileceğinize işaret ediyor. Yalnız, ikili ilişkilerinizde yeteri kadar esnek ve hoşgörülü davranamadığınız takdirde bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

Organizasyona ihtiyaç duyabileceğiniz bugün meslek yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. İş ortamlarında ve arkadaş toplantılarında ilginç kişilerle tanışabileceğiniz görülüyor.

Yurtdışı bağlantılarınızın sonuçlarını almakta güçlük çekebileceğiniz, zorlu bir gündesiniz. İş yaşamınızdaki sıkı çalışmalarınız size maddi başarıyı bereberinde getirebilir fakat evinizde bu kazançlar yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

Ortaklaşa konularda daha duyarlı olmalısınız. Özellikle içine borç-alacak sorunları giriyorsa ilişkilerde güvene büyük önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, yaşamınızda değişiklik yapmak isteyebilir ve bunlar için girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca ikili ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günü yalnız geçirmemeli ve değişikliklere açık olmalısınız. Çok şey öğrenerek ufuklarınızı genişletebileceğiniz bir gündesiniz. Öğle saatlerinde hareketlilik var.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba gününe, saat 00:35 Mars-Pluto olumlu görünüm etkisi altında adım atıyoruz. Bu enerji, bir ilişkinin ortaklaşa paylaşım ve  el ele vererek hayatı sürdürmek olduğunu anlamamızda ve buna göre durumumuza bakmamızı sağlayıcıdır.   Kişisel sorumluluklarınızın farkında olarak ne kendinizi fazla ezdirmeli ne de üste çıkmaya çalışmamalısınız. Bu enerji size huzurlu bir birliktelik yaşamanız adına ışık sunmaktadır. Kaygıları, kavgaları, geçmişte yaşananları unutun ve kendiniz için yepyeni bir sayfa açmaya hazır olunuz. Saat 00:44 Ay-Jüpiter görünümü, çabuk tepki göstermenize neden olabilir. Fikirlerinizin mutlak kabulünden yana olabilirsiniz. Maddi konular üzerinde bir hayli düşünürsünüz. Saat 08:38-23 Nisan saat 07:25 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Öte berinizi toparlamak, ihtiyacınız olanla, gereksiz olanları tespit etmeniz yönünde gayet faydalıdır. Yarım kalan işlerin tamamlanmasında fayda vardır. Saat 08:38-23 Nisan saat 07:25 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında problemlerinizi tartışarak çözemeyiz. Bilakis,  durumu gözden geçirdiğinizde aslında olayların ardında yatan nedenlerin farkına varabilirsiniz. Çalışan kesim ise, bu saat dilimi içinde, yarım kalan işleriyle uğraşabilir, araştırma gereken konularda arşivlerini gözden geçirebilir, bilgilerini tazeleyebilir, rutin işlerine öncelik tanıyabilirler. Saat 16:26  Merkür-Pluto görünümü, ilerisi adına sağlamlık ve  güven verici olana yönelmenizde, istikrarlı olanı seçmenizde yardımcı olacağını gösteriyor. Bu dostluk olabilir,hayatı olabilir, maddi-manevi anlamda kazandırıcı bir şey olabilir. Kişi, bakış açısını kendine göre ayarladığı için, özellikle partneri veyaortağıyla olan ilişkisinde kolay kolay tatmin olmayacak.  Onu inceleyecek, yakından gözlemleyecek, doğru ve güvenilir biri olup olmadığını  anlamak isteyeceğiz. Boşa kürek sallamayacağız. Bastığımız yeri bileceğiz. Saat 21:41 Venüs-Jüpiter görünümü, gelgitleri azaltıcı, gönlünüzü ferahlatıcı ve finansal konulardaki sorunlarınızı çözümlemenizde destekleyicidir. Canınızı sıkan konuşmalardan, insanlardan uzak durmanızı sağladığı gibi, her şeye rağmen sevginin kazanacağını hissetmeniz yönünde de destekleyicidir. Günün hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşündüğünüz bir çok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken, eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, büyüklerinize daha fazla ilgi göstereceksiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızı ya da görevlerinizi ihmal etmeniz durumunda sizi zorlayan kişiler olabilir. Görev ve sorumluluklarınızı tamamlamamanızı engelleyecek istek ve talepleri reddetmeniz gerekebilir. Başkaları için bir şeyler yapmaya talip olmak yerine, yardım talep etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Edebiyat... Güzel bir gün sizi bekliyor. Geçmişteki karamsar günlerinizi yok etmiş görünüyorsunuz. Sevdiklerinizle birlikte aynı çatı altında olmanız size güven veriyor.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konulardaki işlerinizi halledebilir, geçmişten bugüne gelen borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Merkür Güney Ay Düğümü kavuşumu ile aile büyükleri, patronlar ve resmi işlerinizde geçici problemler yaşayabilir, ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizde bir çeşit kargaşa olduğunu düşünebilirsiniz. Bu duruma rağmen, bazı stratejileri geliştirmek zorunluluğunuz olabilir. Çevrenizde gelişenlerin aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Sağlığınızla ilgili uyarıları dikkate almalısınız...

22 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 17' 20" R
Ay
Kova
07° 27' 44"
Merkür
Koç
17° 15' 26"
Venüs
Boğa
02° 05' 43"
Mars
Koç
00° 24' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 53"
Satürn
Balık
16° 39' 13"
Uranüs
Boğa
22° 23' 53"
Neptün
Balık
28° 56' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 32"
Lilith
Başak
23° 26' 11"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>