Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, aşk konusunda çabalarınızın karşılığını alabileceğinize işaret ediyor. Yalnız, ikili ilişkilerinizde yeteri kadar esnek ve hoşgörülü davranamadığınız takdirde bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

Organizasyona ihtiyaç duyabileceğiniz bugün meslek yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. İş ortamlarında ve arkadaş toplantılarında ilginç kişilerle tanışabileceğiniz görülüyor.

Yurtdışı bağlantılarınızın sonuçlarını almakta güçlük çekebileceğiniz, zorlu bir gündesiniz. İş yaşamınızdaki sıkı çalışmalarınız size maddi başarıyı bereberinde getirebilir fakat evinizde bu kazançlar yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

Ortaklaşa konularda daha duyarlı olmalısınız. Özellikle içine borç-alacak sorunları giriyorsa ilişkilerde güvene büyük önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi belli yalnızlıklar içersinde hissettiğiniz konuları, birkaç dostunuza açmanızda yarar var. Tek başınıza üstlenemeyeceğiniz sorumluluklar, bugünlerde yıpratıcı olabilir. Bugünlerde ilişki konularında belirsizlikleriniz olabilir, değişiklik düşüncelerine yönelebilirsiniz. Geleceğe dönük planlarınız, bazı endişelerle sizi böyle davranmaya itebilir.

22 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar günümüz yoğun enerjilerle dolu. İlki, saat 01:36 Ay-Mars karşıtlığı, ailevi ve özel hayatınızla ilgili konularda gerginlik yaşamanıza sebep olabilir. Sabah saatlerindeortamınızda dikkatli olunuz. Saat 03:56 Ay-Jüpiter görünümü, huzurumuz için elimizden geleni yapacağız. Ailemizle ilişkimizde özellikle bu çok fazla ön planda olacak. Ay-Neptün görünümü, ideallerimize sahip çıkmamızı sağlıyor. Saat 05:21 Ay-Pluto karşıtlığı partnerinizle aranızdaki meseleleri farklı yönde ele almanıza, bu yüzden bazen eşinizin baskıda bulunmasına neden olsa da, her iki taraf da ilişkinin devamı yönünde kararlıysa, sorunlar aşılır. Yoksa, tartışmalar yaşanabilir. Saat 15:40 Ay-Venüs görünümü, kendinizi istediğiniz şekilde ifade edebilmeniz ve girişimleriniz konusunda arzuladığınız adımları atabilmeniz kolay gözüküyor. Etrafınızda bulunan kişilerden destek görebilirsiniz. Olgun ve ılımlı yaklaşımlarınızla beğenilirsiniz. Saat 15:58-20:09 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Satın alma, kiralama ve özel hayatınızla ilgili konular üzerinde aceleci davranmayınız. Genel olarak duygularımız boşluk etkisinde çok daha fazla içselleşir. Kimse bilmez ne çektiğimi diyerek kendi kendimize hesaplaşmalarda bulunuruz. Eğilimimiz öncelikle sevdiklerimizin üzerine titremektir. Geçmişte yaşadıklarımızla, bugünü karşılaştırırız. İnsanların bize yaklaşım tarzlarını önemseriz. Saat 20:09 Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Parasal durum ve özel meselelerin ele alınması yönünde uygundur. Egonuz güçlüdür. Kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi rahatça açıklayabilirsiniz. Birilerinin sizi yanlış anlamasından dolayı tedirgin olmazsınız. Pazar günümüz sevindirici gelişmeler işaret olsun. Kalben huzur dileklerimle,

22 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini günün akışına bırakmak isteyecek, gündelik sorunları bir kenara bırakacaksın.

22 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten bugüne kadar gelen konuların ilişkilerinizde kıskançlık boyutuna kadar çıkmamasına dikkat etmelisiniz. Bu gibi durumlar yaşamak istemiyorsanız partnerinize karşı daha açık olabilirsiniz. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde de sizi yoran ve anlaşılmadığınızı düşündüğünüz bazı olaylar deneyimleyemek size bambaşka kararlar aldırabilir.

22 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuza ilerlerken şahsi konulara ve ailevi işlere daha hassas yaklaşabilirsiniz. Mizacınız daha dalgalı ve değişken de olabilir.

22 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal gelirlerde artışhayatınızda ki istikrarlı gelişmeler kendinizi çok daha huzurlu hissederek verimli çalışmanızı sağlayacak. Evli Yengeç'ler bu dönemde eşten gelecek destekle yeni bir eve taşınabilir hayalini kurduğunuz evin sahibi olabilirsiniz. Bekar Yengeç'ler sizlerdearkadaşlarınızdan birinin yoğun ilgisini karşılıksız bırakmazsanız keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dikkatli ve kararlı olduğunuz halde ufak tefek terslikler ortaya çıkabilir. Biraz gergin ve sabırsız bir tutum içinde bulunmanız mümkün. Bugün alacağınız bir davete katılmak sizi rahatlatacak ve eğlendirecek.

22 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İsteklerinizi ön planda tutacaksınız. Aile hayatınızdan güzel destekler alacaksınız. Özel hayatınızdaki bir insanla etkileşim yaşayabilirsiniz.

22 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm aileyi kıskaçlarınızın altına almak ruhunuzu besler.Çocukların isteklerini yerine getirmekten mutluluk duyarsınız. Aidiyet duygusunun yüksek olduğu bir gün.

22 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizde bir çeşit kargaşa olduğunu düşünebilirsiniz. Bu duruma rağmen, bazı stratejileri geliştirmek zorunluluğunuz olabilir. Çevrenizde gelişenlerin aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Sağlığınızla ilgili uyarıları dikkate almalısınız...

22 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 16' 49" R
Ay
Yay
25° 50' 38"
Merkür
Koç
16° 14' 50"
Venüs
Koç
28° 16' 45"
Mars
Balık
28° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 26' 34"
Satürn
Balık
16° 22' 42"
Uranüs
Boğa
22° 13' 17"
Neptün
Balık
28° 50' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 01"
Lilith
Başak
23° 05' 34"
True Node
Koç
15° 26' 45"
Son Güncelleme : 28/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>