Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi sabırsızlıkla dengeye oturtamayabilirsiniz. Partnerinizi kişisel kararlar alıp uygulamaya zorlamamalısınız. Birlikte almış olduğunuz kararlara nedense direnme gösteriyorsunuz.

Rahatsızlık duyduğunuz davranışlarla birçok yerde karşılaşabilirsiniz. . Sabırlı olabilirseniz, yetkililerden çok şeyler de öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz var.

Para sevinçleri yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, umutlanabilirsiniz. Ama birtakım ön tedbirler almanız gerekiyor.

Bugünlerde ilginç birtakım haberler sizi hareketlendirebilir. Geleceğe dair önemli hayaller gerçekleşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gizemli konular ve tavırlara ilginizin artabileceği bir gün. Bugün, genelde olağanlık olarak yorumladığınız birçok şey, gözünüze enteresan olarak görünebilir. Yarım kaldığına inandığınız ve toparlama niyeti taşıdığınız bazı konular var. Bunlarla ilgili belli ölçülerde abartılı yaklaşımlar içindesiniz. Biraz iyimserlik, yarım kalmışların sayısını azaltabilir.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:00 Ay-Kuzey düğüm kavuşumuyla Çarşamba günümüz başlıyor. Bu enerji, üzerinde hassasiyetle durduğumuz huzur, güvence, aile, gelecek gibi konular üzerinde durmamız sağlıyor. Ortaklaşa bir yaşam, hayatı birlikte kotarmak, çocuklarımız, değer verdiğimiz her ne varsa bizim için önemli. Tek başına değil, yan yana durarak, iyi ve kötü günde el ele vereceğimiz birine hasretiz.Saat 20:35 Ay-Pluto görünümü, ilişkiniz  ve aile hayatınızla alakalı konularda farklı görüşte olan kişilere tahammül etmeniz gerekebilir. Hayat şartları sizi güçlü olmaya zorluyor. Siz de her tarafı idare edeyim derken bir hayli yorulabilirsiniz.Saat 20:51 Merkür-Satürn görünümü, çevremizle aramızdaki empatiyi güçlendirici, sevdiklerimizi hassasiyetle düşünmemizi sağlayıcı, günlük hayatta her durumu, her konuyu derinlikli bir şekilde ele almamıza yardımcıdır. Duygularımız bilhassa ön plandadır. Koruma duygumuz gayet yüksektir. Bugünümüz ve yarınlarınız barış ve sevgiyle çevrili olsun. Gönlümce sevgilerimle,

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü hayatınızın kontrolünü ele almanız için destekliyor sizleri. Rahatsızlık duyduğunuz mutsuz olduğunuz hemen her konuda kararlı davranır isteklerinizi belirlerseniz yaşayacağınız gelişmeler karşısında nasıl davranmanız gerektiğini de buldunuz demektir. Hiç kimsenin aldığınız kararları uygulamanızı engellemesine izin vermeyin. Rehberiniz sezgileriniz olsun. Finansal konularda yaşanacak zam ya da terfi kaygılarınızı da azaltacaktır. Fakat harcamalarınız konusunda temkinli olmalı ve gelecek paraya güvenerek son kuruşunuza kadar harcama yapmamayı öğrenmelisiniz. Aşk hayatınızda ise arkadaşlarınız aracılığı ile keyifli gelişmeler yaşanabilir.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi getirisi olabilecek işlere odaklanmalı, getirisiz olanları elimine etmelisiniz. İnandığınız şeyler için öneriler getirebilir veya destekleyici olabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür ve Satürn arasında oluşan olumlu açı, uzun vadeli düşünmeyi kolaylaştırıyor ve bu anlamda daha faydalı adımlar atmamıza yardım ediyor olacak birkaç gün için. Yapacağımız planlarda garantiyi ön plana alabilir, tedbirli ilerlemek isteyebiliriz. Resmi işlerle uğraşmak, matematiksel ya da bilimsel konulara eğilmek, işlerde disiplini ön plana çıkartmak eğilimlerinin artacağı beş günün içindeyiz. Daha aklı selim düşünebilir, ciddi ve olgun görüntümüzle girişeceğimiz işlerde istediğimiz sonuçları alabilir veya işleri kolayca tamamlayabiliriz. İlişkilerimizi doğru kullanacağımız günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Kendinizi iyi ifade etmeye çalışmalısınız. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlardasınız. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal anlamda sıkışmış hissedebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye özen gösterin.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Hayal... Biraz idealist ve kendini düşünen bir ruh halindesiniz. Oysa sizler sürekli başkalarını düşünen kişilerdiniz. Gerçekçi yapınızı koruyun.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca takıntılı, problemlerin üzerine giden ve ısrar eden bir tavır benimsemek yerine, olası ikili ilişkiler problemlerinde konuyu zamana bırakmalı, kendinizi zihinsel ve ruhsal olarak rahatlatacak aktivitelere yönelmeyi tercih etmelisiniz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk, çocuk ve eğlence hayatını- zın sorumlulukları ön plana çıkacak. Önemli görüşmeler sağlam kararlara bağlanabilir. Yaratıcılık ve sanat işlerinizde güzel gelişmelere açıksınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızın sorumluluğunu almak, ilişkileri ciddiye bindirmek, ilişkilerde somut sonuçlar görme anlamında olumlu bir hafta. İlişkilerinizde güven ve dürüstlük konuları işlenebilir ama olumsuz sonuçlar çıkacağını pek sanmıyorum. Çocuk yapmak için de uygun sayılabilecek bir hafta.

22 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

22 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 39' 04" R
Ay
Aslan
06° 21' 46" R
Merkür
Koç
27° 52' 53"
Venüs
Boğa
17° 49' 15"
Mars
Koç
10° 12' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 01"
Satürn
Balık
17° 40' 19"
Uranüs
Boğa
23° 08' 11"
Neptün
Balık
29° 17' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 05"
Lilith
Başak
24° 51' 10"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>