Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde değişik gönül kıpırdanmaları içine girebilirsiniz. Dün yaşadığınız ayaküstü bir hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan duyduğunuz korku, heyecanınızın doruğu olabilir.

Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız. İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek birteklifi bekliyor.

Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz. Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz.

Bir hastalık haberi size uzun sürecek bir yolculuk yaptırabilir. Ama sonunda abartılı bir bilgiyle hareket ettiğinizi öğrenip sevineceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir evlilik haberini, hoş karşılamasanız da gönülsüz olarak kutlamak durumunda kalacaksınız. Sizi korkutan bir sağlık sorununun çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz. Sizi direk olarak ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Çok sağlam bağlarla sürdürdüğünüz bir ilişkinizde bazı problemler yaşayabilirsiniz.

23 Ekim 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 23 Ekim saat 14:57-22 Kasım saat 11:38  arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, neyi arzuluyorsak onu elde etmek adına verilen mücadelenin işaretçisidir.  Ancak bu mücadelenin sonucunda elde edebileceklerimizi sürekli kılabilmek için gerçekçi olmamız gerekiyor. Önümüzdeki bir ay boyunca sevdiğimiz, bağlılık duyduğumuz insanların üstüne titreyeceğiz.  Onlara bir zarar gelmesin isteriz. Bizi yoran, üzen ne varsa onları da düşünüceğiz. Güneş-Akrep geçişindeki en etkili tarih 18 Kasımdır. Güneş ve Satürn gezegenleri Akrep burcunda son kez buluşacaklar.  Bu ikili,  önemli bir yapılanmanın işaretçisidir. Sorumluluk verici, dikkatli olmamızı gerektiricidir. Ancak bütün bunlar köklü bir değişim ve dönüşüm için gereklidir. Bizi güçlendirecektir. Bu görünüm, aşk, çocuk, yaşam ve kendinizle alakalı meselelerin  fazlasıyla derinlikli ve ciddi biçimde ele alınmasında yarar görüyorum. 23 Ekim saat 23:52-16 Kasım saat 21:03 tarihleri arasında Akrep  burcunda ilerleyecek Venüs süreci aşkta tutkuların birebir işaretçisi olup, erotizm, zevk anlayışınız, sosyal yaşamdaki paylaşımlarınız  ve çocuklarla ilgili konularda üzerinde etkilidir. Bu geçişte etkin görünüm 13 kasımda gerçekleşecek  Venüs-Satürn kavuşumudur. Bu kavuşum, aslına bakacak olursak gayet büyük bir dayanma gücü verir  ve kararlılık anlamına gelir. Kişi aşk hayatıyla ilgili meselelerde yaşanan krizin, ardında yatan nedenleri bilir ancak kabul etmekte zorlanır. Oysaki ilişkinin derinlikli bir şekilde ele alınması vakti gelmiştir. Bunu kabul eden kişi, gereken ayarlamaları yapar, aksaklıkları belirler ve çare bulabilmek için mücadele eder. Bazıları için aşk belli başlı önemli, hayati bir konudur. Eğer yalnızsa, bunu kötüye yormak, sonradan üzücü ilişkiler yaşamak yerine, doğru zamanın gelmediğini düşünür ve bilinçli bir şekilde davranır. Bir kısım kişi için bu kavuşumun anlamı, yaşamın tekrar gözden geçirilmesi,  düzenlenmesidir. Böyle bilinçli kişiler, yeteneklerini belirleyerek güçlü insanlarla temasa geçerek başarılı olurlar. Bazı Yengeçler için anlamı, çocuklarının sorumluluklarının farkında ve güçlü bir birey olarak yetişmeleri şeklinde onlarla kurdukları olumlu ilişkidir. Tabii ki bazı Yengeçler için bu kavuşum, evladından uzakta olmanın acısı veya bir evlat sahibi olamamanın getirdiği içsel baskı şeklinde hissedilebilir. Belki biten bir ilişki veya evlilik yüzünden kişi çocuk sahibi olamamıştır. Bu onu derinden üzüyor olabilir veya evladının bir sorunu vardır. Ona üzülüyor olabilir.  Ancak biraz önce değindiğim gibi aslında bu kavuşum derinlikli yapılan ve bilinçli düşünülen konularda sizi dayanıklı ve mücadeleci kılacaktır.   Bu ki geçiş etkinliğinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,

23 Ekim 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerintemposunu bugün çok yavaş bulacaksınız. Sistemli yapınız yüzünden, çevrenizle ters düşme olasılığınız var. Özellikle, bugün size karşı çıkabilirler. Dikkatli olmalısınız. Uzun süredir göz sağlığınızı ihmal etmiş durumdasınız. Bugünlerde iyi bir göz hekimine görünmelisiniz.

23 Ekim 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi mutluluğunuzu ve refahınızı ön plana almanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Eğer bu şekilde davranmıyorsanız, mutlaka davranmaya başlamalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Ani ve beklenmedik gelişmeler ya da ortaya çıkan bilgiler veya haberler günün akışını farklılaştırabilir. Uzlaşmanın zorlaşabileceği, gerilime açık bir gündeyiz. Geçtiğimiz haftalarda oluşan ay tutulması(8 Ekim) yazımızda ele aldığımız başlıklarda kısmen de olsa bir hareketlilik olabilir. Gün içerisinde sakinliği korumaya çalışmak, riskli hareketlerden, yerlerden ve kişilerden, patlayıcı veya yanıcı özellikli nesnelerden uzak durmakta fayda var. Acele hareketler ufak tefek sakarlıklara da neden olabilir. Akşam saatlerinde, diyalog kurmak ve birbirini anlamak daha kolay olacaktır.

23 Ekim 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev ve ailevi konular öne çıkıyor. Eve dair işlerinizi halletmek için uygun bir gündesiniz. Babaya ait konularda hareketlilik yaşanabilir. Aile büyükleriniz olan erkeklerle iletişiminizde diplomatik bir dil kullanmaya özen gösterin. Geçmişteki bazı tam çözülmemiş konular gündeme gelebilir. Bu sefer daha kararlı olacaksınız.

23 Ekim 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PLATONİK olarak size hayranlık duyan bir kişinin olur olmaz yerde karşınıza çıkması sizi sıkabilir. Onu kırmadan konuşmayı deneyin.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

23 Ekim 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 07" R
Ay
Balık
09° 25' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 05"
Venüs
Boğa
04° 53' 04"
Mars
Koç
02° 09' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 40"
Satürn
Balık
16° 50' 53"
Uranüs
Boğa
22° 31' 40"
Neptün
Balık
29° 00' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 08"
Lilith
Başak
23° 41' 15"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>