Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle yan yanayken bile iki yabancı gibisiniz. Onun sizden ne kadar uzakta olduğunu net olarak görebiliyorsunuz. Bir karar verin ve yeniden doğmuş gibi hayata katılın.

Çözülmez gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. Bu konularda çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüştürme niyeti içine gireceksiniz.

Bugünlerde bir yakınınıza büyükçe bir para desteğiniz olacak. Ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Edilgen, zayıf biri gibi davranıyorsunuz. Sizden daha baskın karakterli birinin sizden daha zeki olmadığı halde, sizin adınıza kararlar vermesine göz yumuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tatilin tadını çıkarmaya çalışıyor, ama yapamıyorsunuz. Heyecanlı, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Ama bu coşkuya katılamıyorsunuz. Çünkü sevinci asıl paylaşmak istediğiniz kişinin, yani sevgilinizin durgunluğu sizi de keyifsizleştirecek gibi görünüyor. Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:13-saat 20:51 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında arefe gününe uyanıyoruz. Günlük temponuzda önceden düşünülmüş rutin işler önceliklidir.  Malum bayramın bir gün öncesi hazırlıktır. Tam da boşluk etkisine uygun şekilde, eksikleri tamamlamak yararlıdır. Ancak fikir değiştirmek, hiç düşünmeden önemli bir karar değişikliğinde bulunmak sakıncalıdır. Eğer ilişkinizde bir sorun varsa, küslükleri bu bayramda unutalım derim. Saat 07:00 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, maddi anlamda rahat yaşama arzusunu işaret ederken, parasal açıdan tatmin edici işlere yönelmenizi de teşvik edicidir. Kişi kazanmak, ilerlemek, rahat yaşamak ister. İş hayatının sorumlulukları, zorlukları yıldırdığı için, yeni değişimlere açıktır. Ancak Ay-boşluk etkisindeyiz. Ne yapmak istediğimiz  iyice incelemekte yarar görüyorum. 23 Eylül saat 11:20-23 Ekim saat 20:47 tarihleri arasında, Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Ailevi yaşantımız evimizin içindeki huzur ve uyum arzumuz, dengeleri yerli yerine oturmuş bir ortamda yaşamak isteyeceğiz. Eğer sorunlarımız varsa, ev içinde rahatsızsak bunlara susmak yerine ılımlı bir şekilde konuşmak, sıkıntılarınızı dile getirmek, birbirinizi dinlemek faydalı olacaktır. Bu geçiş,  finansal konularda da etkilidir. Güzel görünmek, modayı takip etmek, kaliteli ürünler satın almak amacıyla kesenin ağzını bir hayli açabilirsiniz. Partnerinize hediyeler sunmak, jestler yapmak, ne kadar kibar ve zarif biri olduğunuzu göstermek istersiniz. Evinizle ilgili alışverişlerde bulunabilirsiniz. Bütçenizin dengelerini bozmamaya gayret ediniz. Saat 20:51 itibariyle, Kova burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında kendinize olan güveniniz yükseliştedir.  Güzel konuşma ve yazma yeteneğiniz, teknolojik konularda bilgilenme hevesiniz, dış dünya ile temasınız gün boyunca ön plandadır. İletişim kurmak sizin için gayet değerlidir.  Yeni şeyler keşfetmek ve öğrenmek peşinde olursunuz. Çevrenizdeki dünya ile ilgili her şeyi keşfetmek arzunuz yoğunlaşır. Okumayı ve düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmayı arzularsınız. Hazırcevap haliniz gözlerden kaçmaz, iyi bir öğretici ve konuşmacı olarak çevrenizde dikkat çekersiniz. Saat 21:34 Ay-Satürn olumlu görünümü, kendinize ve sevdiklerinize olan düşkünlüğünüz yükseliyor. Onları koruyup sakınmak ve aranızdaki bağı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Saat 21:36 Güneş-Satürn görünümü, evimizin içindeki ahengin, paylaşımın, güzelliklerin yeniden tesis edilmesi anlamına gelir. Artık bir şeyleri sürekli didikleyip, endişelenmek istemiyoruz. Bu enerji size, bazı meseleleri çözüme kavuşturmanız, düzenlemeniz, toparlanmanız adına yardımcı oluyor. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,  

23 Eylül 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygular kontrolden çıkabilir. Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda, sevdiğiniz bir kişiyle aranızda gerilim yaşayabilirsiniz. Bazı konularda farklı davranabilirsiniz. Pratik olmanız belli konularda çözüm bulmanızı kolaylaştıracaktır.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, sizden bazı jestler yapmanızı ya da yardımlarda bulunmanızı isteyen kişilerle karşılaşabilir, bu kişilere seve seve yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Üzerinde değişiklikler yapılması gereken konular var. Baskılar, engellenmişlik hissi ya da sınırlar mücadele gerektiren başlıklar arasında olabilir. Bugünlerde, gündemdeki değişiklikler veya öğrenilen bilgiler nedeniyle bazı konularda plan yapmamız, planlarımızı revize etmemiz veya tavırlarımızı buna göre belirlememiz gerekebilir. Bazı ilişkilerimizin ne kadar sağlam olduğunun farkına varabilir veya ne olursa olsun karşımızdaki kişiye ne kadar güvenebileceğimizi fark edebiliriz. İlişkilerde sürprizlere açık günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizi daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde akışta kalmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konularda fazla sorumluluk almamaya çalışın. İlerleyen zamanlarda endişe duyduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: İçinizde öylesine büyük coşku ve sevgi var ki onsuz bir dünya hayal edemiyorsunuz. Ancak bugün aranızda tatsız ve sert rüzgarlar esebilir. PARA: Alacak verecek işlerinizdeki tahsilatlarınız rahatlamanıza neden olacak. Aksiliklere rağmen kendinize olan inancınızı yitirmeyin. SAĞLIK: Bugün güçlü ve enerjik olmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Akşam saatlerinde ani bir alerjik reaksiyon oluşabilir.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda deneyimli bir insandan alacağınız güç ve destekle bu bayram işlerinizi kolay halledeceksiniz. Kimliğinizi, evinizde ve ailenizle ilgili olaylarda göstermeye başlıyorsunuz.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürpriz birteklifi durumu söz konusu olabilir, bayan desteği ile özellikle veya finans anlamında beklenmedik bir kazanç, gelir durumu söz konusu da olabilir. İşinizle-kariyerinizle alakalı bu hafta baya havalısınız, üstlerinizden sürpriz övgüler, davranışlar görebilirsiniz. Eğer yalnızsanızvasıtası ile tanıştığınız biri ile flörtöz durumlarda söz konusu olabilir.

23 Eylül 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler sizin elinizde. Aşk hayatınızda fırtınalar esse de yaşamın diğer alanlarında karşınıza güzel fırsatlar çıkacak.

23 Eylül 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 22' 12" R
Ay
Terazi
04° 54' 41"
Merkür
Boğa
04° 06' 01"
Venüs
Boğa
23° 50' 37"
Mars
Koç
13° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 19"
Satürn
Balık
18° 00' 29"
Uranüs
Boğa
23° 25' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 01"
Lilith
Başak
25° 23' 44"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>