Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayati bir kararın eşinde sayılabilirsiniz. İlk kararı veren siz olursanız kendinize güveniniz daha az yıpranacak. Sürdürdüğünüz ilişkiyi bir an önce bırakmanız için her türlü gerekçeniz var gibi görünüyor.

Birinin, gereksiz takıntılarla sizinle bir kariyer kavgasına girdiğini düşünüyorsunuz. İşyeriniz birkaç güne kalmadan bu sorunu sizin lehinize çözecek. Bir yetkilinizin size davranışlarından rahatsızsınız.

Aceleci davranmanıza gerek yok. Paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz. Ama paranızı değerlendirmek için aldığınız tavsiyeler de pek akıllıca görünmüyor.

Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan bir güvensizlik içine giriyorsunuz. Bu güvensizliğinizin çok yerinde bir tespit olduğunu söyleyenler sizi yanıltıyor olabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gereksiz bir meraklılık içinde olduğunuz düşünülüyor, bununla ilgili bazı uyarılar alacaksınız. Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir küskünlüğün haberi gelebilir. Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayacak. Ayrıca bu konudaki ısrarcı araştırmalarınız aklı başında bazı arkadaşlarınız tarafından pek doğru bulunmuyor.

23 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma günümüz  saat 00:27 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında başlayacak. Başkalarının duygularını anlamanızda, sizinle aynı düşünmeseler de, onları sevgiyle kucaklamanızda destekleyici olan bu görünüm, hayatın zorlu yanlarından ziyade, bizim için önemi olan güzellikleri kucaklama arzumuzu büyütüyor. Saat 04:10 Ay-Mars kavuşum etkisi altında  gönül ilişkilerinde fedakarlık ve özverili tavırlar ön planda olmaya başlar. Gerek partnerinizle gerek günlük aktivenizde, insanlarla olan bağlantınızda, hayatın tüm karmaşık ve sıkıntılı yanlarını inancınızla aşarak,  aşkla ilerlemek istersiniz. Ben doğru olan bilginin önemsenmesi, hayali düşünmekten, araştırmadan soruşturmadan bir fikrin, inanışın peşinden gidilmemesi gerektiğini söylemeliyim. Saat 07:23 Güneş-Satürn görünümü, düzenlenmesi gereken işlerin, sorumluluklarımızın farkındayız. Ancak bize akıl verilmesine değil, dostça yaklaşılmasına, halimizden anlamalarına ihtiyacımız var. Saat 13:13-24 Ocak Cumartesi saat 15:32 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız ve bu süre oldukça uzun. Hayal dünyamızın kapılarını ardına kadar açık.  Sıradan hayatımızın,  değişime uğrayacağı günü özlemle bekliyoruz.   Algımız o kadar berrak ki, etrafımızda olan biteni farklı bir gözle görmeye, anlamaya çalışırız.  Ancak bir yandan da arzularımıza gem vuramayız.  İllaki olmalı, artık bu sıkıntılar sona ermeli diyerek çırpınırız.  Zamanı gelmeyen, henüz yerli yerine oturmamış olan şeyler canımızı daha fazla sıkabilir. Boşluk süresince, karşımıza çıkabilecek terslikleri şefkatli ve ılımlı yaklaşımlarla çözmemiz gerekebilir. Günün tüm görünümleri size arzu ettiğiniz güzellikleri yaşatsın. Kalben sevgilerimle,

23 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bir arkadaşınızın sorununa çözümleyici düşünceler geliştirmeniz onu çok sevindirecek. Kendinizi ispat etmeniz gereken konularda geri planda kalmayın. Kalıplaşmış düşüncelerden rahatsız olmanıza rağmen, kurallara karşı gelmek için, gerekli cesareti kendinizde bulamayabilirsiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda gizli planlarınız varsa ya da bazı kişileri ani hareketlerinizle sınava tabi tutmak istiyorsanız, karşı tarafında sizi aynı şekilde şaşırtma ya da sizi hazırlıksız yakalama ihtimali olduğunu unutmamalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Kafa karışıklıkları, yanılsamalar, yanıltıcı ya da kötü niyetli kişiler günün özellikle ilk yarısı olmak üzere gün genelinde etkili. Daha sezgisel veya iç sesimize göre hareket etmek isteyebileceğimiz bir gündeyiz. Birbirimize şefkat ya da merhamet gösterme duygularımız artıyor ya da bu duyguyu tetikleyecek olaylar yaşanabilir. Yanlış yönlendirmelere veya düşmanca ya da saldırgan tavırları olan kişilere karşı tedbirli olunması gerekiyor. Satürn ve Güneş arasında oluşan olumlu açı(aslında birkaç gün öncesinde daha fazla etkiliydi) ise, bugün kesinleşiyor ve otorite konumundaki kişilerle olumlu iletişim kurmamızı, tavsiyeler almamızı veya desteklenmemizi sağlayabilir ya da bazı alanlarda kalıcı ve olumlu adımlar atabiliriz. Dün yazdığım gibi bugün de, sular, ilaç dahil, her türlü kimyasal ya da akışkanla ilgili başlıklar ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sanatsal uğraşlar başarı kazandırabilir. Gün içinde eğlence için karşınıza pek çok fırsat çıkacak. Ancak para harcamada biraz ölçülü olun.

23 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 03.34'te Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay ile gün içinde partneriniz ve yakın dostlarınızla ilişkilerinizde geçici olarak mesafe ve soğukluk hissedebilirsiniz. Bu sebeple ilişkilerinizi sakinlikle ve sabırla sürdürmeniz, olayların üzerine gitmemeniz yardımcı olacaktır.

23 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ortamınız, bu ortamdaki kişiler veyahayatınızda yürüttüğünüz projeler, üzerinizde baskı oluşmasını sağlayan unsurlar haline gelebilirler. Diğer taraftan kariyerinizde ilerlemenizi sağlayacak bazı hoş sürprizler ve gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz.

23 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 55"
Ay
Kova
20° 32' 47"
Merkür
Koç
17° 42' 08"
Venüs
Boğa
03° 15' 01"
Mars
Koç
01° 07' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 02"
Satürn
Balık
16° 44' 05"
Uranüs
Boğa
22° 27' 06"
Neptün
Balık
28° 57' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 41"
Lilith
Başak
23° 32' 25"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>