Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, iyimser bir ruh halini vurguluyor. Hevesli yaklaşımlarınız olumlu yorumlanabilir, aşk konusunda istediğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün kendinize güvensiz görünebilir ve sevdiğinize karşı hislerinizi bastırma eğilimi de gösterebilirsiniz. Aslında sevgilinize gereken özeni gösterirseniz duygusal paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.

Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var. Burcunuzdaki Ay ın durumu size her konuda girişimci ama ayakları yere basan bir tavır getiriyor. Aşırı duyarlı yapınız duygusal karmaşaya neden olabilir fakat sakin görünebilirsiniz.

Maddi konuların ön planda olacağı bugün fazla para harcamaktan rahatsız olabilir ve bu yüzden huzursuzluk duyabilirsiniz. Beklemediğiniz ve ani masrafların bütçenizi dengelemekte güçlük yaratabilir.

Dikkatli olmakta fayda var. İş ve evle ilgili konular akşam saatlerinden itibaren gündeme gelebilir. Çaresizlik duygusu yaşamadan hareket etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde moral durumunuzu yükseltme ihtiyacınız, birtakım sorunları gündeminizden çıkartmanıza neden olabilir. Ama bu yanlış bir yol olacak. Bir konuya karşı dönemsel endişeler içindesiniz. Sizi kaygıya düşüren etkilenmeler, bugünlerde bir boşluk yaratabilir. Bunu, konunun kalıcı bir probleme dönüşmemesi için kullanabilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 03:32 Ay-Koç burcu geçişinde, başkalarının fikirlerine, isteklerine tahammül edemeyiz. Bazen sınırlarımızı aşan hatta yetkimiz dahilinde olmayan işlere karışabiliriz veya başkaları bizim üzerimizde hiçbir hakkı olmadığı halde söz sahibi olabilir. Şunu şöyle yap diyerek ikazda bulunabilir. Etrafımızdaki dünya bize pek zevk vermeyebilir. Bazı kişilerin bencil tavırları yüzünden gerginlik duyabiliriz. Saat 06:43 Ay-Mars görünümü, özellikle dış dünyada bazı kişilerle karşı karşıya geldiğinizde, kendi fikirlerinizi daha açık, direkt bir şekilde ifade etmenizi sağlar. Ancak duruma bir bakmakta yarar var. Eğer bir tartışma veya sıkıntılı bir durum yaşıyorsanız, sizi rahatsız eden bir şeyler varsa, söylediğiniz bir söz veya yaptığınız bir eylem başka sonuçlar doğurabilir. Onun içindir ki, amacımıza bir bakacağız. İş hayatında ve mesleki konularda sizi denetleyen bazı kişiler veya durumlar söz konusu olabilir. aat 11:17 Merkür-Satürn görünümü, fikirlerimizi insanların beğenmesini isteriz. Sakin ve kontrollü, aklı başında hareket edersiniz sizi dikkate alacaklardır. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda şansın yerinde. Harcamaların konusunda temkinli davranmak istemeyebilirsin.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük ve rutin işlerinizi daha iyi planlayarak farklı projelere zaman ayırmak isteyeceksiniz. Yeni oluşumlar hayatınıza ilaç gibi gelecek.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Uğraştığınız işleri tamamlamak için bazı konulara daha fazla önem verebilirsiniz. İlişkilerinizde göremediğiniz taraflar sizi rahatsız edebilir. Sanatsal işlerle ilgilenebilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizin beklediği şeyleri yapmaya yönelebilirsiniz. İnsanların istek ve beklentilerini birinci sıraya yerleştirirken, kendi ihtiyaçlarınızı tamamen göz ardı etmeyin.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda hızlı vereceğiniz kararlarla bugün etkin bir şekilde haftaya başlıyorsunuz. Daha önceden konuştuğunuz bir işin sorumluluğunu alarak yolunuzda ilerlemek önemli olacak. Kariyerinizde kalıcı adımlar atılabilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda umut dolu başlangıçlar için hazırsınız. Bundan sonraki dönemde daha aktif ve daha enerjik bir yapıya bürüneceksiniz. Özellikle teknik ve mühendislik konularındaki girişimleriniz ve projeleriniz üzerinden ilerleme sağlayabilirsiniz. Fikirlerinize çalışanlarınızdan ciddi destekler gelecektir. Dolayısıyla iyi planlanmış bir ekip çalışması sayesinde başarı gelmesi kaçınılmazdır. Ortak sözleşmeler, ortak projeler ve tüm size hizmet eden kişilerin onurlandırılması konularında hassas davranmanız gerekebilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm gün boyunca günlük işleriniz ve bunların detayları ile meşgul olabilecekseniz de, günün içinde barındırdığı potansiyeller, hiç beklenmedik bir anda program dışına çıkmanızı da gerektirebilir. Yeni yaklaşımlar benimsemek zorunda kalabilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 57" R
Ay
Oğlak
09° 39' 47"
Merkür
Koç
16° 30' 27"
Venüs
Koç
29° 34' 16"
Mars
Balık
28° 49' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 13"
Satürn
Balık
16° 28' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 52"
Neptün
Balık
28° 52' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 36"
Lilith
Başak
23° 12' 33"
True Node
Koç
15° 23' 41"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>