Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostlarınız, ilişkinizi tencere ve kapağı benzetmesiyle tanımlıyorlar. Sürdürdüğünüz ilişkiyi oldukça saygın bir yere koyuyorsunuz. Birlikteliğinizin her koşulda tartışılmaz bir önceliği var

İşyeriniz birkaç güne kalmadan bazı sorunları sizin lehinize çözecek. Yakında bir ödülünüz var. Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz.

Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyeler, sizi yeni açılımlara yöneltebilir. Ama beri yanda paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz.

Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan güvensizliğiniz, biraz haksızlık içeriyor olabilir. Bazı güvensizlikleri zihninizde geliştirip uç noktalarda yaşayabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru bir davet alabilir ve gideceğiniz yerde zorlandığınız bir konu, kararsızlığa dönüşebilir. Daha zamanınız var, ani kararlardan uzak durmak size avantaj sağlayabilir. Çevrenizdeki herkesin beklediği bir yeniliğin eşiğindesiniz. Her şey sizin adım atıp atmamanıza bağlı. Kafanızda tartıp duruyorsunuz ama hala bir çekimserliğiniz var gibi.

25 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe günümüz, saat 04:39  Ay-Pluto zorlu görünümüyle başlıyor. Bu enerji, ilişkiniz ve aşk hayatınız, çocuklarınızla alakalı konularda güçlü olma arzunuz büyür. Her şeyi derinlemesine gözden geçirmeden rahat etmezsiniz. Saat 12:20 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, ailemizle ilgilenmek, bir arada olmak, parasal konular üzerinde düşünmek, ihtiyaçlarımızı belirlemek, daha güzel bir hayat yaşama arzumuzu güçlendiriyor. Saat 12:30 Ay-Uranüs görünümünde, evimiz içinde, ailemizi ilgilendiren konularda nazik paylaşımlara bir hayli ihtiyacımız var. Diğer yandanhayatında, toplumsal sorumluluklarımız bizi bir hayli yoruyor. Biz karşılıklı uzlaşıdan yanayız. Fakat başkaları bizim üzerimizde baskı kurduğunda buna tahammül göstermekte zorlanabiliriz. Saat 21:19 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, bir yanıyla kazanç getiren işlerin göstergesi, diğer yanıyla, mesleki hayatınızdaki yeniliklerin işaretçisidir. Bu değişimlerin ardında yatan en önemli faktör, artık eskisi gibi baskılara gelemeyişinizdir. Benim de arzularım var, benim de isteklerim gerçekleşmeli, sürekli birilerine ayak uydurmak zorunda mıyım diye düşünebilirsiniz. Yetenekli olduğunuzu alanlarda kazanmak istersiniz. Bu görünüm fırsatları işaret etmesine ediyor da, sizin tedbirsiz hatta bazen gereksiz yere yapacağınız alışverişler yine zorlanmanıza sebep olabilir. Ben derim ki, hele bir bakalım gelişmelere, karşınıza çıkan olumlu yöndeki değişimlere, ona göre hareket edersiniz. Ayrıca birikimleriniz varsa, bunları da riskten uzak, piyasanın durumuna göre yatırım şeklinde değerlendirmeniz yerinde olur. Değişimlerin arzu ettiğimiz şekilde hayatımıza dahil olması dileğimle,

25 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Ay Yay'da ilerliyor. İkili ilişkilerinize yeni bir soluk gelecek. Partnerinizin sizinlebirliği içinde olmasından yanasınız.. Onun özgürlükçü yapısının sizi olumsuz etkilemesini istemiyorsanız, karşılıklı bir anlaşmaya varmalısınız. Manevi duygularınızı ön plana çıkarıyorsunuz.

25 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pek çok konuda rahatlama hissedeceğiniz bir haftalık süreçtesiniz. Hayatınızda yenilenen alanlar bir takım ev veya aileyle ilgili sıkıntıları da sonlandırabilir. Maddi açıdan fırsatlar söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: İçinde bulunulan durumbirliğine ve ekip çalışmasına yatkın olmayı, öneri ve yorumları (her ne kadar asıl istek veya fikirlerinizle uyuşmasa da)dikkate almayı gerektiriyor. Başkalarının rehberliğinden faydalanmak vebirliği içinde hareket etmek ya da en azından o şekilde görünmek size iyi gelebilir.

25 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ve aileye dair konularda hareketlilik gözüküyor. Aile büyüklerinizle olan ilişkileriniz yeni bir yöne girebilir. Bu süreçte adil ve uzlaşmacı yaklaşımlarınız daha olumlu sonuçlar verebilir. Geçmişi geride bırakıp yeni başlangıçlar yapma fırsatı yakalayacaksınız. Ev yaşantınızı kolaylaştıracak yenilikler yapabilirsiniz.

25 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZDEN istediğiniz desteği almanıza rağmen, siz fikirlerinden ödün vermeyen bir kişisiniz. Yanılmayacaksınız.

25 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

25 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 18' 48"
Ay
Kova
22° 12' 36"
Merkür
Koç
17° 45' 45"
Venüs
Boğa
03° 23' 45"
Mars
Koç
01° 13' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 41"
Satürn
Balık
16° 44' 42"
Uranüs
Boğa
22° 27' 31"
Neptün
Balık
28° 57' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 05"
Lilith
Başak
23° 33' 13"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>