Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı birtakım mecburiyetlerle çevrelemeniz partnerinizden çok sizi yoruyor. Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz.

Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor. İş güvenliğinizle alakalı yersiz kaygılarınız, yakın bir zamanda büyük sorumluluklarla gönderileceğiniz birgezisiyle son bulacak.

Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz. Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir.

Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız. Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. Umutlarınızı paylaşmak isteyenler olabilir. Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz

25 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 09:38 sonrası burcunuzda ilerleyecek Ay etkisinde önem verdiğimiz her şey kıymetlidir. Sevdiklerimizi gözümüzün önünde olsun isteyeceğiz. Huzur, güvence, hayatın her alanında önemsediğimiz olgular olacak. Sizden yana olan bu güçlü enerji, içgüdüsel bir şekilde kendinizi ön planda tutmanızı, ilgi odağı olmanızı, başkalarıyla güçlü bağlantılarda bulunmanızı sağlayıcıdır. İçinizden geldiği gibi kendinizi ifade etmenizi sağlar. Saat 19:47 Ay-Mars görünümü, güven olgusunun hayatın her alanında ve ilişkilerde önemsememizi sağlıyor. Duyarlı olduğumuz konularda yanılmak, üzülmek istemiyoruz. Bu görünüm sizi destekleyicidir. Oluştuğu bu saatlerde, kendinizi güvende, huzurlu ve mutlu hissedersiniz. Saat 21:44 Ay-Satürn karşıtlığı, insanlarla aramıza koyduğumuz mesafenin göstergesidir. Bunu isteyerek yapmayız aslında. Sadece sevgiye, güvene, ilgiye ihtiyacımız vardır. Fakat bunu dile getirmeyiz. Birilerinden bekleriz. Huzursuzluk bu saatlerde yükselir. İhmal edildiğimizi düşünebiliriz. Aynı şekilde başkaları da bunu böyle düşünebilir. Oysaki bütün bunlar, bu görünümün etkisiyledir. Kendinizi sevin, sizi sevenlerin, size ihtiyaç duyanların farkında olun. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

25 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sevinçten havalara uçacaksın! Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Aklında olmayan bazen işler gündemine geliyor. Eğer aniden çıkan birtoplantın için yollara düşmen gerekiyorsa bırak öfkelenmeyi, her şeyde bir hayır vardır diye düşünebilirsin. Eğer kalbi boş bir Yengeç burcuysan bugün gizemli ve mesafeli duran biri dikkatini çekebilir. Uzun zamandır hoşlandığın biri varsa onun dikkatini çekmeye çalışabilirsin. Çiftler için keyifli bir gün! Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin vereceği müjde sevinçten gözyaşları dökmene neden olabilir. En güzel, en havalı olmak için elinden geleni yapıyorsun. Yapacağın ortak harcamalara ve kredi kartı limitine dikkat etmen gerektiğini söylemeliyim. Çünkü bugün alışverişin boyutunu aşabilirsin.

25 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde istediğiniz kararı sağlayabilmeniz için hayatınızın bazı oluşumlarından feragat etmeniz gerekebilir. Bu durumu bilinçsiz bir şekilde kabul etmeyin. Kalbinizin sesini dinleyin.

25 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcunuza ilerleyen Ay, sizi daha girişken ve istekli kılıyor. Sevdiklerinizle ve arkadaşlarla bir arada olmak keyif verebilir.

25 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken her zamankinden daha coşkulu bir tutum içinde kendinizi ortaya koyabilir, lider özelliklerinizi öne çıkarabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Cesur ve cömert yönlerinizle dikkat çekici olabilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Büyük istekler duyacağınız bir döneme giriyorsunuz. Olabilecek hayallerin peşinde koşarsanız isteğinizi gerçekleştireceksiniz. Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan alacağınız haber size umutlandıracak ve itici güç verecek.

25 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleneklerine bağlı Yengeçleri, bugün kendinizi ifade arzunuz yüksek. Yaşca sizden büyük olduğu için saygı duyduğunuz insanlarla tartışabilirsiniz. Hakkınızda verilen kararlar sizi rahatsız edebilir. Başkalarının beklentilerinden ziyade kendinize odaklanmanız gerekli.

25 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Ay'ı bugün misafir ediyorsunuz. Evde sevdiklerinizle vakit geçirmek, mutfakta güzel sohbetler etmek için harika bir gün. Aileyle ilgili önemli konular gündeme gelebilir. Bugün mideniz ekstra hassas olacaktır. Yediklerinize özen gösterin. Aşırı yağlı ve kızartma yemekten özenle kaçının.

25 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

25 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>