Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir, iki günü baş başa geçirmeyi planlayın. Baş başa kalmanız sizlere iyi gelecek. Dış etkilerden, dostça gelen ama yine de yarardan çok zarar getiren eleştirilerden bir süre uzak kalmaya bakın.

Büyütülüp sorun haline getirilmiş doğal çelişkileri, fazla tepkimeci ele almanızın bir yararı yok. Dışında kalmanız gereken konular var. Buna zorlandığınız şeklindeki savunmalarınız, sonuçları değiştirmiyor.

Biraz fazlaca bağımsız bir şekilde aldığınız kararlar, tepki görebilir. Kendinizi haksızlığa uğramış gördüğünüz para ilişkilerinde, önümüzdeki günlerde yüzünüzü güldürecek gelişmeler var.

Problem yaşadığınız konulardaki koşullar tümüyle kendiliğinden gelişmemiş olabilir. Bu koşulların oluşmasında yararı olan insanlar arasında ciddi gözlemler yapmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızda abartı bir düşkünlük gözleniyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor. Haftayı biraz problemli kapadınız. Aşk hayatınız,ilişkileriniz, aile ilişkileriniz yeni yöntemler gerektiriyor. Birinci dereceden sorumlu gösterildiğiniz konularda, önyargılı eleştiriler var.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:38 Venüs-Mars karşıtlığı, ileriye dönük iş, ailevi, sağlığımız, çalışma ortamımız, zorunluluklarımız konusunda geçtiğimiz Mart ayında verilen kararları, yaptığımız planları, projelerimizi veya kararlarımızı bugün tekrar gözden geçirmemiz yönünde önemlidir. Bu gözden geçirme Mars gerilediği için aslında gayet yararlıdır. Eksiğimizi, durumumuzu, şartlarımızı görmemiz mümkün olur. Böylece Ağustos ayında bütün bu işlerimizi yerli yerine oturtabilir, rahatlayabiliriz. Saat 07:26 Ay-Neptün olumlu görünümü, sezgilerinizin güçlenmesini ve güçlenen bu sezgilerin başkalarına rehberlik amaçlı kullanılması anlamına gelebilir. Maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi dünyanın tatlı huzur duygusunu yaşamaya davet edebilir. Kişi bu enerjinin etkisi altındayken gördüklerinden ziyade görmek istediği şekilde bir dünyada yaşamayı arzulayabilir. Tabii ki bu durum eğer sakıncalı bir yola sapmasına neden olacaksa dikkatli olmakta fayda vardır. Saat 10:39 Ay-Jüpiter görünümü, partnerinizin iyi niyetini, cömertliğini hissetmek istediğinizi gösteriyor. Sözlerine, tavırlarına bir hayli dikkat ediyorsunuz. Çünkü yanılmak, üzülmek istemiyorsunuz. Bu görünüm, bu anlamda sizi rahatlatıcı gelişmeleri işaret ediyor. Saat 12:35 Ay-Merkür görünümünde birçok meselenin özüne varabilir, inceleyebilir, sağlam mı değil mi diye üzerinde düşünebiliriz. Zihnimiz kazanç ve biriktirme gibi olgulara dönük çalışır. Bir şeyleri dağılmadan, abartmadan ele alırsak, uygun çözüm yolu bulabiliriz. Saat 17:21 Ay-Pluto kavuşum etkisinde  sağlığımıza özen göstermeliyiz. Kendimizi korumayı bilmeliyiz. İlişkide baskın davranmaya çalışan partner, canımızı sıkabilir. Bizim istediğimiz, gizli saklı hareket etmemesi ve dürüst davranması. Kaba hareketlerden hoşlanmayacağız. Saat 18:44 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkiniz vehayatınızla ilgili konularda kararlarınızı tekrar analiz etmenin önemini vurguluyor. Günün tüm gelişmelerinin arzu ettiğiniz doğrultuda olması dileğimle,

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi beğenmez, sürekli olarak yanlışlar içinde olduğunuzu düşünürsünüz. Geçmişte aşırı fedakarlıklar yaptığınız insanların sizi hayal kırıklığına uğratması nedeni ile içsel yapınızda yüzleşmeler ve gizli üzüntüler yaşayabilirsiniz. Kendini özgür ve rahat hissetmezsiniz.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün boyunca, sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz ya da yakın çevrenin sağlık problemleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. 28 Mayıs civarında, duygusal ve hassassınız. İş ilişkileriniz ve sağlığınız dikkat gerektiriyor. Eski arkadaşlar veya eski sevgililer aklınızda olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kafamızdan geçeni uygulamakta zorlanabileceğimiz, hesapta olmayan durumlarla uğraşmamız gerekebilecek, ikili ilişkiler, ortaklıklar vebirlikleri açısından temkinli olunması ve gergin durumların doğru yönetilmesi gereken bir haftalık süreçteyiz. Karşıt fikirler, düşmanca tavırlar ön planda olabilir. 23 Mayıs Pazartesi yazımızda, bu konuyu detaylı şekilde ele aldığımız için çok fazla yazmamayı tercih ettim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdan gelen tepkilere karşı kendinizi korumak isteyebilirsiniz. Uyum arayışında olacağınız zamanlar var. Duygusal olarak yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili farklı çıkış yolları arayabilirsiniz. Gün içinde eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişilere ayak uyduracağınız bir gün geçirebilirsiniz. Birey olarak parlamayı değil, grubun içine karışmayı tercih edebilirsiniz.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beraber çalıştığınız insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Onlara karşı çabuk sinirlenecek, bir problem varsa öfkenizi hemen ortaya koymak isteyeceksiniz. Bu etkilere karşı dikkatli olun.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizde ve ortaklıklarınızda rasyonel ve duygusuz bir bakış açısı belirlemeniz mümkündür.Bugün akşama kadar aktarmak istediğiniz duyguyu ve düşünceyi ciddi bir tonda karşınıza aktarabilirsiniz. Akşam saatleri oluşabilecek gerginliklerden uzak kalmak için kendi içinize çekilmeniz ve olası gergin, duygusal baskı saatlerini yalnız atlatmalısınız.Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Oğlak burcunda olacak. Ay öğle saatlerinden başlayarak akşamüstüne kadar Merkür ile olumlu açı kuracağı için tüm işlerinize rahatlıkla odaklanıp üstesinden gelebileceksiniz. Banka işleri, ödemeler, alışveriş,görüşmeleri, toplantılar ve ciddi adımlar atmak bakımından oldukça verimli geçecek.Bu saatlerden sonra akşam 17:00 civarı Ay baskıcı stresli Plüton ile kavuşacak. İçiniz sıkılabilir. Ancak abartılı ve mantıklı olmayan bir tarzda duygu ve düşüncelerinizi ifade etmekten kaçınmalısınız. Otorite figürleri ile stresli konuşmalar gerçekleşebilir.En iyisi yapılacak işleri bu saate kadar bitirmek ve etki altında kalabileceğiniz görüşmelerden uzak durmaktır. Özellikle Ay/Plüton etkileşimi, duygusal anlamda baskı kurabilir veya baskıya maruz kalabilirsiniz. Akşam saatleri evde tartışma yaratacak konulardan uzak durun!

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 10" R
Ay
Oğlak
09° 56' 25"
Merkür
Koç
16° 30' 49"
Venüs
Koç
29° 35' 49"
Mars
Balık
28° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 40"
Lilith
Başak
23° 12' 41"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>