Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, partnerinizin abartılı bulduğunuz kıskançlıklarından dertli görünüyorsunuz. O yokken bile davranışlarınızı denetlemeniz, biraz da sizin kuruntunuz olabilir.

İş yaşamınızda yaşadığınız çekişmenin sonu kötü yerlere varabilir. Davranışlarını kasıtlı bulduğunuz kişi kadar, sizin de durumunuz riske girebilir. Bugün konuyla ilgili kısa bir toplantınız olacak.

Çalışma şartlarınız oldukça yıpratıcı. Bu da, paranızın değerini bilmenizi sağlıyor. Bugün ya da yarın, şehir dışındaki bir arkadaşının para gereksinimine destek olmanız gerekebilir.

Gönlünüzü sürekli hoş tutan bir arkadaşınızın, çıkarcı olduğuna dair duyumlar alıyorsunuz. Bunu dikkate alıyor, ama bu konuda onunla konuşmayı onur kırıcı bir davranış olarak görüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanınızda keyfinizi tamamen kaçırabilecek biri var. İyi bir hafta sonu geçirmeniz, şu iki gün onunla çok sınırlı ilişkiler kurabilmenize bağlı gibi görünüyor. Güçlü önsezileri olan birisiniz. Bu özelliğinize duyduğunuz aşırı güven, problemleri önceden hissetmenizi sağladığı gibi, bu güven içinde hayali problemler görmenize de yol açabiliyor.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cumartesi günümüz saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde başlıyor. Paranın önemini vurguluyor. Kendine güven, pes etme, kazancına sahip çık, inandığın yolda ilerle diyerek destek veriyor. Saat 17:11 Ay-Neptün görünümü, hayallerin gerçeğe dönüşmesini istediğimiz zamandır. Hassasız. Her şeyin yolunda gitmesini isteriz. Canımızı sıkan şeyleri görmezden geliriz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarına dikkat etmen gereken bir gün! Sevdiğin insanlara belli konularda yardımcı olmak adına farkında olmadan bütçeni aşabilirsin. Eğer ilişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan eski sevgilinin iletişimi ile şaşıracağın bir gün yaşayabilirsin. Ya yola tek başına devam edeceksin ya da eziyet çekmeye devam. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin vereceği sürprize hazır ol! Bu haberle birlikte telefon elinden düşmeyecek. Akşamüzeri yakın arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Ki yakın arkadaşının sevgili olduklarını öğrenmen seni pek şaşırtmayabilir. Bu mevsim senin için değişimi temsil ediyor. Hayatına yeni bir yön çizmek için içsel olarak önemli kararlar alabilirsin.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kaybetme korkunuz veya yalnız kalma duygunuz yeniden tetiklenebilir. Bu tür duyguların size hata yaptırmasına izin vermeyin ve motivasyonunuzu daima yüksek tutun.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz dikkatli davranmak ve bilgisiz hareket etmemek gerekiyor. Sizi bağlayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişime yeteneğiniz ve disiplinli çalışmanızın sonunda kazanacağınız mükafat çok büyük olacak.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İç huzurunun önem kazandığı bir gündesiniz, bilinçaltınız çok aktif. Geçmiş dedikodular gündem olup kaos yaratabilir, içine çekilmeyin. Bedeninizin direnci düşebilir, mevsim rahatsızlıklarına karşı direnci artırıcı beslenme önemli.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün mutlaka hatırladığınız rüyaları not alın. Bilinçaltınızdaki konuları gün ışığına taşıyan Yeni Ay gündelik hayatı daha enerjik yönetmenize yardımcı olacak. Düşüncelerle, sezgiler birbirine karışabilir. Ayrıca annenizin ruhsal sağlığı ile meşgul olabilirsiniz. Duygusal krizleri sakinlikle yönetmeniz akıllıca olacaktır. Nefes terapisi için harika bir gün.

27 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

27 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 31' 20" R
Ay
Aslan
17° 26' 21" R
Merkür
Koç
28° 57' 03"
Venüs
Boğa
18° 55' 54"
Mars
Koç
10° 54' 01"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 48"
Satürn
Balık
17° 44' 11"
Uranüs
Boğa
23° 11' 20"
Neptün
Balık
29° 18' 34"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 53"
Lilith
Başak
24° 57' 10"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 14/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>