Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişteki hırçın ilişkilerden sonra huzurlu bir ilişki size iyi gelecek. Ama zaman, zaman heyecanı özlediğinizi fark edebilirsiniz. Önümüzdeki günler sessiz sorgulamalara açık görünüyor.

Çabuk ve girişken oluşunuz doğrudan sorumlu olmadığınız işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor. Kendinizi başka sorumlulukların altındaki birtakım işlerin başında bulabilirsiniz.

Tokgözlü davranmaya çalıştığınız bir menkul değerle ilgili tavır değiştirmeniz yararlı olacak. Bazı hak, hukuk tespitlerinizi bir kez daha gözden geçirmelisiniz.

Önemli bir konuda sergilediğiniz özverinin muhatapları fırsatçı bir bakış içinde görünüyorlar. Biraz da menfaatlerinizi ön plana çıkartmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dışa açık, dışarıyla çok ilgilisiniz. Bu çevrenizi zenginleştiriyor. Fakat ufak, tefek görülen istismarları sineye çekmenize de neden olabiliyor. Eski tanıdıklarla sevindirici rastlantılar olabilir. İçine dahil edilmek isteneceğiniz çok değişik yaşam projeleri sizi etkileyebilir. Bugünlerde yeni fikirlere açık olmanız size yarar sağlayacak.

27 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte, yeni bir ilişki, çocuklarınızla alakalı konular, hamilelik-doğum gibi konuların bilinçli şekilde ele alınması, gözden geçirilmesi, izlenmesi yararlı olur. Geçtiğimiz Şubat ayındaki durumlara benzer gelişmeler yaşanabilir. Bunların dikkatlice takip edilmesi gerekebilir. YENİ bir aşk ilişkisinde birbirinizi iyice tanımaya önem veriniz. Bu ilişkinin temelinde cinsellik, tutku, bağımlılık gibi unsurlar etkili olabilir. Haziran sonuna kadar birbirinizi yakından gözlemleyiniz. Geri hareket sürecinde sonlandırdığınız bir ilişki tekrar sıcaklığını koruyabilir. Şubat ayında aranızda yaşanmış bir problem, şimdi tekrar üzerinde düşünülmeyi, bir daha ele almayı gerektirebilir. Daha önce verilmiş kararlarınızda değişiklik veya gelişen durumlara göre düzenleme yapabilirsiniz.  Ancak bunların geri hareket bitimine kadar izlemek, doğru mu yanlış mı diye incelemek doğru olacaktır. Çocuklarınızla ilgili konularda da fazla endişeli davranmak, sürekli üzerine düşmek yerine duruma bilinçli bakmak gerekir. Belki de siz fazla abartıyor olabilirsiniz. Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,

27 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız. Siz, zor koşulları sevdiğiniz için, tüm güç olan olaylar, gelip sizi buluyor. Duygusal sezgilerinizin güçlü olmasından dolayı, somut kazançlar peşindesiniz. Kabuğunuza çekildiğiniz zaman, sizi anlamak zorlaşıyor.

27 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal çatışmalara dikkat etmelisiniz. Evinizde yapacağınız değişiklikler daha iyi hissetmenizi veya stresi azaltmanızı sağlayabilir. Bu durum yaşam tarzınızı olumlu etkileyebilir. Sezgilerinize ve yaratıcı zekanıza güvenebilirsiniz.

27 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Duygusal çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde rahatlamak için kendinize fırsat tanımalısınız.

27 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz bir konuda size ısrarcı davranabilir. Vereceğiniz tepkinin dozunu iyi ayarlamaya çalışın yoksa ufacık bir sorun çığ gibi büyüyebilir.

27 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda, çocuklarla ilgili konularda, sanatsal ve sporsal aktivitelerde enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Sıkıntı ve sorunlara açık olacaksınız.

27 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cinsel aktivitelerinizin yüksek olabileceği ve birden fazla kişiyle ilgilenme arzusu taşıyabileceğiniz bir gökyüzü durumuna sahipsiniz.Öncelikle muhatap olacağınız kişilerde güven aramalı ve düşünüp, titiz davranmadan bu amaçlı bir aktiviteye dikkatlice yönelmelisiniz. Ortaklaşa kazanımlardaki hesap tutarsızlıklarına dikkat etmelisiniz.Genel olarak ise; bugün sabah saatlerinde Ay, Venüs ile olumlu açı kuracağı için romantik karşılaşmalar, kalbinizin daha hızlı atmasına neden olacak heyecanlı gelişmeler söz konusu. Ancak Mars hala Yay burcunda geri gidiyor ve Venüs'le zıt açı yapıyor. Bu nedenle gerçekçi olmayan kararlar almak, aşırılıklara kaçmak ve birden fazla işle veya kişiyle aynı anda ilgilenmeye çalışmaktan kaçınmakta yarar var. Verdiğiniz sözlere ve size verilen sözlere dikkat ediniz.Bazıları anın hevesiyle verilmiş daha sonra tutulmayacak sözler olabilir. Dolayısıyla bu sözlere önem verip ciddi değişiklikler yapmaya kalkmayınız. Aynı şekilde ticari anlaşmalara, sözleşmelere, yolculuk planlarına temkinli yaklaşmakta fayda var. Aldatma ve aldatılma durumları ortaya çıkabilir, çapkınlıklar artabilir. Libido bu aralar epey yüksek olabilir.

27 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

27 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 34" R
Ay
Oğlak
06° 09' 36"
Merkür
Koç
16° 26' 02"
Venüs
Koç
29° 14' 46"
Mars
Balık
28° 37' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 32"
Satürn
Balık
16° 26' 56"
Uranüs
Boğa
22° 15' 58"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 42"
Lilith
Başak
23° 10' 47"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>