Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin gözlerindeki anlam, heyecanınızı daha da arttırıyor. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. Onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz.

Yapmış olduğunuz bazı anlaşmaların, bağlantıyı koparma isteği içinde olduklarını hissediyorsunuz. Bu yüzden yeni bağlantılar arayacaksınız. Eski bir meslektaşınızın bu konuda size yardımları olacak.

Biriktirdiğiniz toplu parayı işe mi yoksa mala mı yatırmalı, diye bir ikilem içindesiniz. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışacak ve onlardan birinin de katılımıyla en akıcı yolu seçeceksiniz.

Hiç ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Bunun ne kadar önemli olduğuna bir uzman karar vermeli. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rahat ve alnınızın açık olduğu bir konuda kenarda durmanız gerekiyor. Bugün bu konuyla ilgili bazı gelişmelerin içinde olacaksınız. Geri durmanızda yarar var. Uzak bir tanıdığınızdan onun esenlik haberini alacak, buna sevineceksiniz. Bazı durumlarda çok tez canlısınız. Aceleciliğin aslında insana kaybettirdiğini şu günlerde bir daha göreceksiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:34 Güneş-Mars görünümü, bir girişim, görüşmenin işaretçisidir. Ailemizin ihtiyaçları, evimizle ilgili konuları maddi-manevi anlamda karşılamak isteriz. Çalışmak ve daha rahat yaşamak için planlar yaparız. Bazı fikirler aklımıza gelir. Evin içinde para, iş, çocuklarla ilgili konular bir hayli etkilidir. Bunların bir kısmı için ek paraya ihtiyaç duyabiliriz. Pek özgür değiliz belki ama her konuda çözüm bulmaya istekliyiz. Saat 04:02 Ay-Venüs karşıtlığı etkisinde aşkta bir hayli tutkuluyuz. İsteklerimizi elde etmeyi, arzularımızı doyurmayı temel alacağız. Eğer ilişkimizde her şey yolunda ise, bedenlerimiz aşkla buluşur ve tatmin olur. Eğer problem varsa, kıskançlık veya başka nedenle epeyce gerginleşiriz. Yalnızsak eğer, tamamen güvendiğimiz alanlara çekilir, aşktan uzak durmaya çalışırız. Saat 12:43 Ay-Neptün görünümü, refah bir yaşam sürmek, güven ve huzur içinde olmak isteğinizi yükseltir. Hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere ilgi duymanız mümkündür. Sezgileriniz güçlenir. Hedeflerinizi gerçekleştirmede güven duygunuz yerine gelir. Saat 20:20 Ay-Pluto görünümü, güven olgusunun ilişkilerde bizzat önemli olacağını, sizin de buna göre kararlarınızı vereceğinizi işaret ediyor. Değerleri koruma altına alacaksınız. Güven ve huzur veren kişilerle olmak, bağlantıda bulunmak isteyeceğiz.

28 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akışına bıraktığın olayları kontrol altına almanın zamanı geldi. Devamlılığı olan sorunlarınla ilgili çözümler bulabilirsin. Sadece kariyerine odaklanman yakınların tarafından bencilce bulunabilir. Eğer bir süredirarayışı içinde olan bir Yengeç burcuysan bir yakınının aracılığı ilebağlantıları kurabileceğin insanlarla tanışabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan bugünü sevgilinle geçirmek isteyebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, sevgiline ona karşı olan hislerini anlatman, ikinize de duygusal anlar yaşatabilir. Beklemediğin bir ödeme ile ilgili haber alacaksın. Ailenden göreceğin maddi destek keyfini yerine getirecek.

28 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal ve merhametli tarafınız bazı olayları objektif değerlendirmenize engel olabilir. Düşüncelerinizdeki karışıklıktan faydalanmak isteyenlerin yapabilecekleri konusunda dikkatli olmalısınız.

28 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gruplarla ilgili işlerinizde veya ortak hedefler içinde çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Gününüzü yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Önemli konuları öğleden sonraya bırakmaya çalışın. İlerleyen zamanlarda annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bugün parasal konularda kazanç sağlayabilecek imkanlar içindesiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içinde huzur ve güveni dolu dolu yaşıyorsunuz. Maddi veya manevi açıdan onlar hep yanınızda.

27 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınız kabarmaya başlıyor. Karar vermeniz gereken durumlarla karşılaşabilir ve kararsız kalabilirsiniz. Dikkatinizi yaptığınız işe yoğunlaştırın ve farklı konulara dağılmayın. Sakin davranabilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın içinde olup ona yön vermek isteyen Yengeçler için bugün sosyalleşmek önemli. Ani, beklenmedik olaylar, tatsızlıklar olabilir. İşler kontrolden çıktı diye kaygılanmayın, yatışacaktır. Akışa yön vermek için aktif olmak değişime ayak uydurmak önemli.

27 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünden itibaren Boğa burcunda seyahat eden Ay, dostluklarınızı güçlendirecek.Bugün şefkat yerine güvenle ilgili temalar ön planda olacak. Duygularınızı arka plana atıp rasyonel düşüncelerle hareket etmelisiniz. Arkadaşlıklar alanınızda ruhsal bir gerginlik olabilir. Dostlarınızın arasında çözüm arayan kişi olarak kendinizi bulabilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

28 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>