Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Moral durumunuz bu duyguyu yaşamaya hiç elverişli görünmüyor. Aşk hayatınızdaki hareketsizlik sürüyor. Ama aşkın size bir hazırlığı var, bunun için fazla beklemeyeceksiniz.

Yaptığınız hazırlıklarda sonuca ulaşmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güven önümüzdeki günlerde iyice pekişecek.

Sizde bulunan emanet bir paradan bir an önce kurtulmak istiyorsunuz. Harcamalarınızı daha ne kadar kısacağınızı şaşırmış durumdasınız. Para idaresini biliyorsunuz.

Sorunlarınızın çözümünde kalıcı kararlar almaktan uzaksınız. Biraz daha uzun vadeli düşünmeli ve kalıcı kararlar almaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin, sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı çok fazla. Aile ilişkilerinizde biraz daha hoşgörülü olmalısınız Fazla hoşlanmadığınız birisiyle çatışma halindesiniz. Bu ilişkiyi biraz da sizin duygusallığınızın böyle sorun yumağı haline getirdiğine de inanmanız gerekiyor.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat:06:39-10 Ekim saat:03:40 tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. Ev içindeki iletişim dengeli ve ölçülü olmak zorunda. Bir yandan akıllıca yuvanızın iç dengelerini yerli yerinde tutmak diğer yandan güzellikten, barıştan, sevgiden söz etmek gerekiyor. Ancak bunun tek taraflı değil, el birliğiyle halledilmesi lazım. Fakat problemleri yok saymak yanlıştır. Ev içinde yapılacak düzenlemeler, misafirlerinizi ağırlama, dışarıdan ziyade ailenizle bir arada olma, sanatsal el becerileri, ofis yenileme, düzenleme gibi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Saat 15:26 Ay-Balık burcu ilerleyişi, yaşamın güzellikleri, şefkat ve empati duygumuz, can dostlarımız ve bizi mutlu eden her şeyi kendi içimizde bir araya getirişimizin işareti olarak önem taşıyor. Durumları hassasiyet içinde ele alıyoruz. Ancak bu hassasiyet incelikli düşünmemiz nedeniyledir.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Yapılan iyilikleri hiçbir zaman unutmayan sen, bugün yapılan kötülükleri de bir kenara yazıyorsun. İnsanlarla aranda bu hafta sonu mesafe koymak isteyebilirsin. Başarılı olduğun konularda övgü almak sana kendini iyi hissettirecek. Özel eşyalarına karşı daha korumacı olmanda fayda var. Senden saklanan şeylerin aslında senin hayrına olduğunu anlıyorsun. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin bazı konulardaki tavırları, onunla gurur duymana neden olabilir. Yeteneklerini devreye sokma zamanının geldiğini düşünerek, her işte adının geçmesini arzulayacaksın. Ertelediğin borçlarla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski aşk hayatınız kafanızı karıştırabilir ve ne yöne gideceğinizi bilemeyen bir hale gelebilirsiniz. Aynı zamanda var olan düzeni değiştirmek isteğiniz bazı gerçekleri görmenize engel olabilir.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı endişeler ve huzursuzluklar yaşanabilir. Neyse ki akşam saatlerinde duygusal açıdan daha akıcı koşullar bulabilirsiniz.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sözlerinizi kalbinizden gelen enerjinin ışığıyla ifade edin. Bu size servetin kapılarını aralayacak.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevre, komşu ve kardeş ilişkilerinde iletişimi yüksek bir gün olabilir. Onlarla telefonla da olsa görüşmek için can atabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte, anlatmakta da zorlanmayabilirsiniz.

22 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk yarısı yetişmeyen işler nedeniyle hareketli geçebilir ancak öğleden sonranıza sükunet ve huzur hakim olacaktır. Hafta boyu hakim olan zihinsel süreçler yerini duygulara ve fikirlerin uygulanmasına bırakacak.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür Terazi burcuna geçerek sizin 4. evinize yerleşiyor.Evde bol bol konuşmalı bir döneme giriyorsunuz. Aile içindeki diyaloglarda olumlu gelişme olur. Küslükler son bulmalıdır. Süreci daha fazla uzatmak olmaz. Bir buket çiçekle sevdiğiniz kişinin kalbini fethetmelisiniz.

22 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

22 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 17' 48" R
Ay
Balık
06° 38' 07"
Merkür
Koç
18° 19' 12"
Venüs
Boğa
04° 38' 41"
Mars
Koç
02° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 56"
Satürn
Balık
16° 49' 54"
Uranüs
Boğa
22° 31' 00"
Neptün
Balık
28° 59' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 29"
Lilith
Başak
23° 39' 57"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>