Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir takıntınız ilişkideki hoşluğu bir anda alıp götürebilir. Gayet hoş giden ilişkinizde nedense ihtiyaç hissettiğiniz bir egemenlik duygusu var. Partneriniz bunu fark ediyor ve bundan memnun görünmüyor.

Hafta içinde yetkili kişilerle masa başında çözme yoluna gideceğiniz bir probleminiz var. Harcadığınız çaba gördüğünüz aksaklıkları ortadan kaldırmaya yetmiyor. Haklı olarak emeğinize acıyorsunuz.

Hayatı paylaştığınız sizin dışınızdaki bireylerin gereksiz harcamalarını engellemek istiyorsunuz. Radikal kararlar alacaksınız. Paranın idaresindeki uzmanlığınız sorun çıkmamasına yetmiyor.

İnisiyatif koymak için fala beklememelisiniz. Uzaktan izlediğiniz bir tartışma gün geçtikçe bir kavgaya dönüşüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ya da yarın birtakım işlerin tartışılacağı bir ev toplantısının içinde olacaksınız. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu sizi üzüyor. Sizi bıktıran bir ısrarcınız var. Israrcı olan kişi, ısrar ettiği konuda sizin aslında kararsız olduğunuz şeklinde yanlış bir izlenim edinmiş. Kararlılığınızı belli ederken bu bıkkınlıkla ona biraz kırıcı davranacaksınız.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 01:36-16:26 arasında uzun sürece Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hangi konuda olursa olsun önümüze ardımıza bakacağız. İstemeden de olsa, bazı kişilerle aranızda anlaşmazlık çıkması mümkündür. Bu nedenle maddi ve manevi anlamda güvenliğimize özen gösterelim. Bilmediğimiz meseleler üzerinde inatlaşmayalım. Normal zamanlarda halledilebilecek bir meselenin, bu zaman dilimi içinde garip bir şekilde çıkmaza girdiği çok görülmüştür. Mevzu ne olursa olsun, sakin ve kontrollü olmak, olgun yaklaşımlarla çözmeye çalışmak faydalıdır. Rutin programınızı uygulamanız, beklemede kalmanız yararlıdır. Saat 16:26 sonrası Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, problemleri akıllıca ele alınız. Dağılmayınız. Her şeyi bir kez daha kontrolden geçiriniz. İletişimde konusunda başarılı olmak isteyen kişiler Ay-İkizler geçiş günlerinde, dış dünya tarafından alkışlanmak, takdir görmek için, yeni bir şeyler öğrenmeye çalışırlar. Bu yolu deneyebilirsiniz. Ancak canınız bir şeye sıkılıyorsa ve derdinizi kimseye anlatamıyorsanız benim tavsiyem bugün hislerinizi bir günceye veya bir kağıda dökün ve rahatlayın. Saat 20:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, paranın önemini vurguluyor. Kendine güven, pes etme, kazancına sahip çık, inandığın yolda ilerle diyerek destek veriyor. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Maddi kaygılarının artması bugün seni hayli yoracak. Gün içinde uzun telefon görüşmeleri yaparken, telefonun seni yarı yolda bırakabilir. Ancak yerinde duramıyor oluşun, aynı anda birden fazla işi halletmeni sağlayacak. İyi niyetli yaklaşımların sosyal çevrenin seni takdir etmesine ve sana sahip çıkmalarına neden olacak. Evine ve düzenine dair yapmak istediğin değişikliklerde değer verdiğin kişinin fikirlerini de önemsemen, onu çok mutlu edecek. İlişkisinde sorunları olan bir Yengeç burcuysan, tüm sorunların çözümü adına güzel adımlar atabilirsin. Sevdiklerinin huzurlu olması, iyi hissetmene neden oluyor. Ailesinden yardım istemeyen Yengeç burcuysan bugün kararını değiştirebilirsin.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli birprojesi yürütebilir ya da finansal borçlarınızla ilgili bazı konularda hatırı sayılır dostluklarınızı devreye sokabilirsiniz. Sosyal ilişkilerde yapmış olduğunuz fedakârlıklar karşılık buluyor.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda arkadaşlarınızla olmak ve destek görmek güzel olacak. Duygularınızı olumlu kılan fırsatlar var.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Otoritenizi ispatladınız. Rakipleriniz bilginiz ve güçlü azminiz karşısında size saygı duyacaklar.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Motivasyon kaynağı ailesi olan Yengeçler için aile tariflerinden oluşan yemekler keyif verecektir. Gün boyu tadlar ve kokular sizi meşgul edecek. Evde davet planları yapmak ve anıları paylaşmak size haftanın yorgunluğunu unutturacaktır.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay'ın etkisiyle kendinizi hem ruhen hem bedenen yorgun hissedeceğiniz bir günle haftaya bitiriyorsunuz. Herkese yardım etmek, iyilik yapmaktan kendinize vakit ayıramayacaksınız. Yazışmalar, seyahatler, görüşmeler gündeminizde olacaktır. İletişimin merkezi siz olacaksınız.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

29 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>