Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi hala sınırlı, mesafeli tutuyorsunuz. O ise olanlardan duyduğu pişmanlığı ve üzüntüyü size elinden geldiğince belli etmeye çalışıyor. Daha yapıcı davrananı keşfetmek için, yazı-tura atmanız gerekmiyor.

Pürüzlü bir ilişkinizin, bazı tartışmaları daha sonraya ertelemeniz halinde nasıl düzelmeye başladığını göreceksiniz. Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olabilir.

Cömertsiniz. Paylaşmacılığınız artık bir sınır istiyor olabilir. Dostluk adına duygusal tatminler yaşıyorsunuz doğru, ama birtakım ilişkilerinizde bu anlamda bir denge tutturmanız gerekiyor.

Yeni tanışıklılıkları, kalıcı arkadaşlıklara döndürmede problem yaşayabiliyorsunuz. Dün bir, bugün iki denilen ilişkilerde çok erken müdahaleleriniz, eleştirileriniz oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili bir öğüdünü tutmamak için her şeyi yapıyorsunuz. Onların içinde bulunduğunuz bir soruna çözüm getirmekten başka bir niyetleri olmadığını görebilmelisiniz. Tatilde geçirdiğiniz güzel saatler, size güvenilir dostluklar bırakabilir. Önümüzdeki günlerde heyecan içinde, birtakım arayışlar içine gireceksiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 3 Aralık saat 00:18 - 19 Aralık saat 12:55 tarihleri arasında karşıt burcunuz Oğlakta düz seyirde ilerleyecek Merkür süresince ilişkiniz,ortaklığınız veya genel anlamıyla insanlarla bağlantılarda bulunurken konuşmalarınıza, yazdıklarınıza dikkat etmek gereği duyabilirsiniz veya buna mecbur kalırsınız. Kimseyi kırmaktan hoşlanmazsınız. Ancak bu geçiş, iki misli tedbir gerektirir. Bu tarihlerde partneriniz veya birileriyle problemleriniz varsa, bunların dürüstçe konuşulmasını istersiniz. Partneriniz de bu süreçte fikirlerini açıklamaktan veya duyarlı konuşmaktan uzak davranışlar sergileyebilir. Saat 04:57 itibariyle Ay-Uranüs görünümü, eşinizin iş-sağlık veya ailevi problemlerinin sizi rahatsız etmesi anlamına gelebilir veya ilişkinizle ilgili konularda birbirinizin değiştirilmesi mümkün olmayan fikirlerine saygı göstermeniz yararlı olur. Saat 13:16-22:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, ilişkinizle ilgili mevzularda ani ve tepkisel davranmanın sakıncalı olacağını göstermektedir. Diyelim ki haklısınız ve hakikaten karşılaştığınız durum dayanılmayacak kadar sıkıntılı. Ne yaparsanız yapın partneriniz sözden anlamıyor ve anlaşma ortamı sağlanamıyor. Bu durumda tabi ki kendinizi ezdirecek haliniz yok. Fakat boşluktaki saat diliminde inatlaşmak son derece sakıncalı olduğu gibi, çözüme ulaşmak da o denli zordur. Saat 15:15 Mars-Satürn görünümü, sevdikleriniz ve kendiniz için yarınlarınızı garanti altına alma arzunuz yoğundur. Belki güçlü bir ortakla veya eşinizle geleceğe dönük şekilde birkurmayı, geliştirmeyi düşünebilirsiniz. Şu andaki mevcut işiniz sizi tatmin etmiyorsa, verimli bir alanda becerilerinize uygun bir başkatercihinde bulunabilirsiniz. Finansal gelir, yatırım, bankacılıkla alakalı işlerinizi akıllıca planlarsınız. Bugüne dek edindiğiniz tecrübelerinizi şimdi biralanında göstermek, başarılı olmak istersiniz. Hedefinize dönük şekilde hareket edersiniz. Sağlığınıza önem verirsiniz. Kontrollerinizi ihmal etmezsiniz. Saat 22:44 itibariyle, Kova burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, güven duygunuz yükseliştedir. Güzel konuşma ve yazma yeteneğiniz, teknolojik konularda bilgilenme hevesiniz, dış dünya ile temasınız gün boyunca ön plandadır. İletişim kurmak sizin için gayet değerlidir. Yeni şeyler keşfetmek ve öğrenmek peşinde olursunuz. Çevrenizdeki dünya ile ilgili her şeyi keşfetmek arzunuz yoğunlaşır. Okumayı ve düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmayı arzularsınız. Hazırcevap haliniz gözlerden kaçmaz, iyi bir öğretici ve konuşmacı olarak çevrenizde dikkat çekersiniz. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ve ikili ilişkilerinizde, ikilem yaşamak istemiyorsanız, duygu ve mantık dengelerinizi korumak zorundasınız. Bugün, bazı gerçekler karşısında belirsizlik gösterebilirsiniz. Etrafınızda olan olaylara karşı tepkisel davranmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz. Sağlığınızın hassas olduğu bir gün.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının hareketleri veya diğerlerinin yaptığı şeyler sizi engellememeli. İnisiyatif alabilir, kendi yolunuzu kendiniz çizebilir ve neler sunabileceğinizi herkese gösterebilirsiniz. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler size iyi gelebilir veya stresi azaltabilir.Günün Atmosferi:İlişkiler zorlaşıyor; öğleden sonra ritim düşüyor İlişkileri yönetmekte zorluk yaşayabiliriz. Hassas bir süreçteyiz. Agresif ve gergin olabiliriz. Bağımsız hareket etme isteğimiz arttığı için, baskın tavırlar bizi sıkıntıya düşürebilir. Fazla hayalperest ve gerçeklerden uzak olmak sorun teşkil edebilir. Öğle sonrası saatlerde ise belli belirsiz durumlar ve bir yol çizememek işlerin tıkanmasına neden olabilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evlilikte ve yakın ilişkilerinizde daha hassas olabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal alanda daha gerçekçi olmanız gerekebilir.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizdeki bazı strateji değişikliklerine hazırlıklı olun. Sizler pratik zekanızla bu değişime ayak uydurabilecekken diğer arkadaşlarınıza da destek olun.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ve sonrasında özel hayatınızda yaşayacağınız sorunlara çözüm üretmek daha kolay görünüyor. Sevdiğinizle konuşmayı denemelisiniz. Başkalarına danışmak ve onlardan görüş almak isteyeceksiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cinsel aktivitelerinizin yüksek olabileceği ve birden fazla kişiyle ilgilenme arzusu taşıyabileceğiniz bir gökyüzü durumuna sahipsiniz.Öncelikle muhatap olacağınız kişilerde güven aramalı ve düşünüp titiz davranmadan bu amaçlı bir aktiviteye dikkatlice yönelmelisiniz. Ortaklaşa kazanımlardaki hesap tutarsızlıklarına dikkat etmelisiniz. Diğer taraftanağınızda sahip olduğunuz şansı, fırsata çevirebilmek için ketum davranmaktan kaçınmanız gerekmektedir. Ortaklık ve partnerliğe girişmek için uygun bir süreçtesiniz.

3 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Her şeyin çaresi var.

3 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 33" R
Ay
Koç
00° 30' 12"
Merkür
Koç
19° 22' 08"
Venüs
Boğa
06° 40' 19"
Mars
Koç
03° 16' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 04"
Satürn
Balık
16° 58' 11"
Uranüs
Boğa
22° 36' 41"
Neptün
Balık
29° 02' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 57"
Lilith
Başak
23° 50' 54"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>