Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızda belirlediğiniz özel anma günlerinizi çok sık unutuyorsunuz. Sevgiliniz ona gösterdiğiniz ilgiyi arkadaşlarına övgüyle anlatıyor. Unutkanlığınızdan kurtulursanız mükemmel bir partner olacaksınız.

İşyerinizde sizinle ilgili güzel şeyler düşünülüyor. İş tecrübeniz ve bilginizle çok beğeniliyorsunuz. Büyük bir özveri içinde çalışıyorsunuz. Bu özellikleriniz yakında sizi çok sevindirecek biçimde karşılığını görecek.

Özellikle akşam gezmelerinde, gece çıkmalarında tam bir para canavarı oluyorsunuz. Dün ve bugün yaptığınız harcamalar yarınki ödemeleriniz için problem yaratacak.

Sevdiğiniz birinin ailesindeki bir sağlık sorunu için bir miktar paraya gereksinimi var. Onur meselesi yapıp bunu dile getiremiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir alacak verecek meselesinde taraf olarak siz de varsınız. Hafta içinde bu konuyla ilgili bir çağrı alabilirsiniz. Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız. Bugün yaşadığınız da tamamen böyle bir üzüntü. Akşam çok sevinip mutlu olacağınız konuklarınız gelecek. Onlarla güzel vakit geçireceksiniz. .

30 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 30 Eylül (saat 03:42)-17 Ekim (saat 10:58) tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. Ev içindeki iletişim dengeli ve ölçülü olmak zorunda. Bir yandan akıllıca yuvanızın iç dengelerini yerli yerinde tutmak diğer yandan güzellikten, barıştan, sevgiden söz etmek gerekiyor. Ancak bunun tek taraflı değil, el birliğiyle halledilmesi lazım. Fakat problemleri yok saymak yanlıştır. Ev içinde yapılacak düzenlemeler, misafirlerinizi ağırlama, dışarıdan ziyade ailenizle bir arada olma, sanatsal el becerileri, ofis yenileme, düzenleme gibi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Saat 07:40 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, ilişkinizle alakalı konular sizi tedirgin edebilir. Karar vermekte zorlanırsınız. Hiçbir şeyin üstünüzde baskı kurmasından hoşlanmazsınız. Bazı insanlarla aranızda istemeden tatsızlık, mesafe oluşabilir., Saat 08:22 Ay-Merkür arasındaki görünüm, beraberliğinizle ilgili meselelerde partnerinizin gururlu halleri, sürekli kendinden yana olan tavırları canınızı sıksa da, onu çekici bulursunuz. Saat 23:06 Ay-Güneş görünümü, partnerinizle aranızda bir probleminiz varsa çözebilmeniz kolaylaşıyor. Dostlarınızla bir araya gelmek gayet uygun bir zaman. Dostlarınızla bağlantı kurabilmek için, hassasiyeti biraz arka planda tutarak, arkadaşça yanaşarak güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Bugünün, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

30 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde beklentilerin yükseliyor. Son zamanlarda canını sıkan insanlarla konuşmalar yapacaksın.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde özgürlük temalı bazı sorunların yeniden gündeme gelmesi sizi sıkıntıya düşürebilir. Aşkta bazı taleplere karşı dengeli tavrınızı korumaktan vazgeçmeye bilirsiniz

30 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi duygularınızı daha iyi anlamaya gayret göstermelisiniz. Kimi zaman ilişkileriniz yönünde huzursuzluklar gündeme gelebilir.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevecen bir mizacınız olmasına rağmen bu özelliğinizi dışa tam olarak yansıtamıyorsunuz. İş yerinizde oldukça taktir ediliyorsunuz. Savurganlığınızı bırakmalısınız.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı olaylardan gereğinden fazla etkilenmeniz ve duygusal tepkiler göstermeniz mümkün. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri dengelemeye özen gösterin. Evinizin işleri ve aile bireylerinin sorunuyla uğraşabilirsiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu birkaç hafta boyunca ev ve aile hayatınızdaki konuşmalarınız hızlanabilir. Ailenizle ilişkilerinizi güçlendirmek için olumlu bir dönem olacak. Ev alım, satım, kiralama ve emlak işlerinizi bu döneme denk getirmenizde yarar var.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür Terazi burcuna geçerek sizin 4. evinize yerleşiyor. Demek evde bol bol konuşmalı bir döneme giriyorsunuz. Aile içindeki diyaloglarda olumlu gelişme olur. Küslükler son bulmalıdır. Süreci daha fazla uzatmak olmaz. Bir buket çiçekle sevdiğiniz kişinin kalbini fethetmelisiniz.

30 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

30 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>