Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda siz mutlu edecek bazı beklentiler içerisindesiniz fakat bu beklentileriniz bir türlü gerçekleşmiyor. Mutluluğu beklemek yerine ona ulaşmak için girişimlerde bulunmalısınız.

İş hayatınızda bugün gergin ve huzursuz saatler geçireceksiniz. Amirinizden aldığınız bir haber sizi bugün ani bir sıkıntıya sokabilir. Bu durum sizi fazlasıyla yoracaktır.

Bugün sağlık konusuyla ilgili doğrudan veya dolaylı olarak para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Bu konuda bir yakınınız size yardımcı olacak.

Sıcaklardan dolayı fazla strese giriyorsunuz ve zihniniz bu sıralar çok yoruluyor. Kendinize dikkat etmezseniz bir sağlık problemiyle karşı karşıya kalmanız söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı zorlayabilirsiniz. Daha sakin ve esnek davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi korumalısınız. Bugün yalnız kalmak ve hoşunuza gidecek uğraşılarla ilgilenmek sizin için daha iyi olabilir.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 02:28 Ay-Balık burcu ilerleyişi, yaşamın güzellikleri, şefkat ve empati duygumuz, can dostlarımız ve bizi mutlu eden her şeyi kendi içimizde bir araya getirişimizin işareti olarak önem taşıyor. Durumları hassasiyet içinde ele alıyoruz. Ancak bu hassasiyet incelikli düşünmemiz nedeniyledir. Saat 07:33 Ay-Uranüs görünümü, sevdiklerimiz başta olmak üzere, çevremize karşı duyarlılığımızı yükseltir. Güvenli bir yaşam, huzurlu bir ortam ve iyi bir hayat arzumuz ön plandadır. Bu görünüm sayesinde kendimizi huzurlu hissedeceğiz. Saat 09:48 Ay-Satürn görünümü, ilişkide anlaşmanın, ılımlı şekilde birbirinize yaklaşmanın, şefkat ve sevecenliğin işaretçisidir. Çiftler anlaşmaya gönüllü olurlar. Sorunlar bu sayede kolayca çözümlenir.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinin artmasıyla işinde gelecek vadeden projeleri hayata geçirmek için arkadaşlarınla düşüncelerini paylaşabilir, desteklerini alabilirsin. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, alacağın kararlar ortağınla ters düşmene neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmanın yollarını arayabilirsin. İlişkinle ilgili çözümü ertelediğin sorunlarla bugün yüzleşmen gerekebilir. Tedirgin davranmanın bir yararı olmadığını görmelisin. Sorunları çözebilmek için üzerine gitmen gerektiğini sen de biliyorsun. Bugün aynı zamanda aile içerisinde çözümlenemeyen ortak mal, para gibi konularla ilgili farklı gerçekleri öğrenebilirsin.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yurtdışı, eğitim ve ticaret gibi kariyer yolculuğunda yeni bir proje tasarlamanız gerekebilir. Özel hayatınızda ise romantik adımlar alacağınız ve özel görüşmeler yapacağınız bir zaman dilimi gerçekleşirken sizler de bunun keyfini çıkartmak isteyebilirsiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendiniz için gelecekle ilgili hayaller kurabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için sorumlu olduğunuz konularda farklı kararlar alabilir, bu kararları uygulamak için adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bazı olaylarda bütünü görebilmek kolay olabilir. Ruhsal konularda daha fazla şey öğrenmek istemeniz mümkün.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZİ ifade etmek için çevrenizdekileri şaşırtacak yollara başvurabiliyorsunuz. Yenilikçi tarzınıza insanlar hayran oluyor. Sorumluluklarınız artmaya başladı.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu haftabaşı farklı yerlerde bulunmak ve değişik insanlarla vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Sizin bu uzak yerlere gitme isteğiniz veya yaptığınız planlar, aslında sıkılganlığınız ve isteksizliğinizle ilgili olabilir. Hayatın daha çok verimli ve üretken alanlarına yoğunlaşmak isteyebilirsiniz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün olayların akışı sizi canlandıracak. Fakat, aynı zamanda biraz telaşlı ve tedirgin olacaksınız. Kuruntulardan uzak durabilir ve isteklerinize yoğunlaşabilirsiniz. Yakınlarınızla ilişkilerinizi düzenliyorsunuz.

30 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

30 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>