Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte geçen hafta sonundan sonra, bugün de birlikte olmak için can atıyorsunuz. Çok sık birlikte olmak ilişkinizi olumsuz etkiler diye düşünmenize rağmen, kendinizi bir türlü tutamıyorsunuz. Ama kaygılanmayın, kalp kalbe karşı.

Bir süredir gergin ilişkiniz olan biriyle aranızda hafif bir yumuşama yaşanabilir. İşlerdeki düzelme işyerindeki gerginlikleri azaltmıyor. İyimser bakışlar bugünlerde yararlı olacak.

Satın alma niyetlerinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınızı eskisine oranla oldukça kısmanız bütçenizi rahatlatacak. Bunun belirtilerini kısa sürede göreceksiniz.

Bir akraba ilişkinizde kafanız son günlerde epeyce karışık görünüyor. İlişkinizi sorgulayıp, teoriler üretmekten vazgeçmelisiniz. İçinizden geldiği gibi yaşamanın olumsuz bir yanı yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yılın bu son gününde huzur ihtiyacınız ve manevi beklentileriniz gündelik hayatın getirdikleriyle karşı karşıya gelebilir. Zihinsel anlamda herhangi bir yargıda bulunmadan veya karar vermeden önce duygusal davranmadığınızdan emin olmalısınız.

31 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:02 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, sağlıklı bir zihin ve bedenin insanın en kıymetli zenginliği olduğunu vurguluyor. İnsan çalışıp çabalıyor ve yaşamını en verimli şekilde sürdürmek istiyor. Para böyle zamanlarda hakikaten önemli. Biz de bugün bedenimize, zihnimize özel önem vereceğiz. İş veya günlük yaşantımızda bizi üzen, yoran, rahatsız eden hiçbir şeyi istemeyeceğiz. Şikayetlerimizi doktora göstereceğiz. İş hayatında fikirlerimizi, plan ve projelerimiz bu görünüm sayesinde birkaç gün boyunca yoluna koyabileceğiz. Saat 06:35 Ay-Neptün görünümü bir meseleyi işinize geldiği şekilde anlamak istediğinizi gösteriyor. Bunun nedeni, yaşanılanların pek de hoşunuza gitmemesi yüzünden. Ancak gerçekçi olmak zorundayız. Saat 15:30 Ay-Merkür karşıtlık etkisi, yorulan bedeniniz kadar, zihninizin de dinlenmeye hakkı olduğunu gösteriyor. 2018 yılının hepimiz için, kendimizle barışık, doğaya saygılı, umut ve şans dolu, yavrularımızla, sevenlerimizle birlikte, güzel saatler, günler ve aylarla geçireceğimiz ve bir gün geriye dönüp baktığımızda mutlulukla hatırlayacağımız bir yıl olması dileğimle,

31 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk hayatın son derece olumlu etkiler altında. Yeni kişilerle romantik yakınlaşmalar olabilir.

31 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün koskoca bir yılı arkada bırakıyorsunuz. İlişkilerde oldukça yıprandınız. Ãmâ 2018 size bugüne kadar kaybettiğiniz tüm eksikliklerinizi tamamlamaya geliyor. Bağlılık ve alışkanlık duygularınızı yapılandıracağınız, gücünüzü kazanacağınız büyük başarıların söz konusu olduğu bir yıl sizi bekliyor olacak. O zaman “haydi ver elini” diyor 2018 yılına giriyoruz. Sağlıklı mutlu seneler dileriz.

31 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha pozitif ve kararlı olmaya bakmalısınız. Dedikodular ya da başkalarının düşüncelerine aşırı hassas olabilirsiniz. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı denetlemeye çalışın. Geleceğe yönelik beklentilerinizin olumlu olması için gayret göstermelisiniz. Gerçekçi olmalısınız. Dostlarınızla biraraya geleceksiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Nostaljik etkiler altında olacağınız bir yılbaşı gecesi geçireceksiniz. Özel hayatınızdaki insanın ya da ailenizin fikirleri ve istekleri, sizin beklentilerinizin önüne geçebilir. Hızlı ve hareketli yönlerinizle bugünü aktif ve istediğiniz şekilde geçirebilirsiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Kuzey Ay Düğümü arasındaki olumlu görünüm kendi değerinizi daha çok anlamanıza neden olacak.Soylu ruhunuz gruplar tarafından takdir edilir. Aileyle yıl sonunda birlikte olmayı organize edecek kişi yine siz olacaksınız.

31 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yılın bu son gününde huzur ihtiyacınız ve manevi beklentileriniz gündelik hayatın getirdikleriyle karşı karşıya gelebilir. Zihinsel anlamda herhangi bir yargıda bulunmadan veya karar vermeden önce duygusal davranmadığınızdan emin olmalısınız.

31 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>