Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ona gösterdiğiniz güveni arkadaşlarına övgüyle anlatıyor. Bugün yine bu konuda bir konuşma yapabilir. Siz de bu konuda takıntısız, mükemmel birisiniz. Ama kendi belirlediğiniz özel anma günlerinizi çok sık unutuyorsunuz.

İş hayatınızdatecrübeniz ve bilginizle çok beğeniliyorsunuz. Bir tertip, düzen içinde çalışıyorsunuz. Bu özelliklerinizi çok yakında sizi çokça sevindirecek biçimde ödüllendirilecek.

Savurgan biri olduğunuz söylenebilir. Bugün epeyce para harcayabilirsiniz. Özellikle akşam saatleri daha da tehlikeli olabilir. Bugünkü harcamalarınız yarınki ödemeleriniz için problem yaratabilir.

Çok ortak yanınız olmayan ama sevdiğiniz birinin ailesindeki bir sağlık sorunu için bir miktar paraya gereksinimi var. Onur meselesi yapıp bunu dile getiremiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatı akışına bırakmak bazı kabullenmeleri de beraberinde getirebilir. Ancak kontrolünüz dışı durumlara, ihmal ve dalgınlıklara dikkat etmelisiniz.

4 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 09:37-15:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kendinize ve başkalarına karşı sabırlı olmanızda yarar var. Çünkü bir konu üzerinde kesin bir sonuca varmak veya umduğunuz cevaplarla karşılaşmak pek kolay olmayabilir. Maddi açıdan her olasılığı göz önüne alarak hareket etmekte yarar var. Hani mümkünse ekonomik düşünmeyi tercih ederseniz sıkıntı yaşamamış olursunuz. Saat 15:04 itibariyle Ay-burcunuzda ilerleyecek. Her şeyi etraflıca düşünerek, dürüstçe ele almak isteğinizi yükselticidir. Sevdiklerinize karşı bir hayli ilgili davranırsınız. Duyarlı yüreğiniz, etrafınızda olan her şeyi hissetmenizi sağlar. Huzur, güvence, aile, sevilmek gibi olgular bugün baş tacınızdır. Saat 18:52 Ay-Uranüs görünümü, yeteneklerinizi bir grup, topluluk içinde göstermeniz adına teşvik ediyor. Kendinize güveniniz. Saat 19:22 Ay-Satürn karşıtlığı, insanlarla aramıza koyduğumuz mesafenin göstergesidir. Bunu isteyerek yapmayız aslında. Sadece sevgiye, güvene, ilgiye ihtiyacımız vardır. Fakat bunu dile getirmeyiz. Birilerinden bekleriz. Huzursuzluk bu saatlerde yükselir. İhmal edildiğimizi düşünebiliriz. Aynı şekilde başkaları da bunu böyle düşünebilir. Oysaki bütün bunlar, bu görünümün etkisiyledir. Kendinizi sevin, sizi sevenlerin, size ihtiyaç duyanların farkında olun.

4 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, günün büyük bir çoğunlukla boşlukta olacak. Alacağınteklifi kafanın karışmasına neden olabilir. Bir yandan alışkanlıklarını bozmak istemezken; bir yandan da teklif oldukça cezbedecek. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişinin yaşam biçiminden dolayı, ilişkinin geleceğinden emin olamayabilirsin. Gün içinde kendini rahat hissettiğin ortamdasın ve huzurlu hissettiğin kişiler ile birlikte zaman geçirerek değerlendirmen mümkün. Ailesinden uzakta yaşayan bir Yengeç burcuysan, vicdani olarak kendini huzursuz hissedebilirsin. Duygularını yakınlarınla paylaşman kendini iyi hissetmeni sağlayacaktır.

4 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimde ve ulaşımda kullandığınız her türlü teknolojik alete dikkat etmelisiniz. Bazı sorunlar yüzünden zor durumda kalabilir ve telafisi için de epey uğraşmanız gerekebilir.

4 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerinizde hareketli zamanlar geçirmeniz mümkün. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. İletişim trafiğinizin artacağı, aynı anda birçok işle meşgul olabileceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel olarak aktif zamanlar içerisindesiniz. Finansal konularınız gündeminizi etkileyebilir. Beklenmedik sürprizler ve haberlerle karşılaşmanız olası.

4 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ŞANS bugünlerde her konuda yardımınıza yetişiyor. Bazı sorunları çözmek için risk almanız gerek. Bugün girişken olun ve korkmayın. Şartlar lehinize gelişmeye başladı.

4 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal davranışlarda bulunabilir, olayları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Fakat, sorunların fazla olmadığı bir dönemde bulunduğunuz için gerilim duymayacaksınız. Sakin ve keyifli bir gün geçireceksiniz.

4 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal ortamlarınız ve çevreniz devrede olacak. Katılacağınız bir davette veya organizasyonda, diğer insanlarla beraber hareket etmekten mutluluk duyacaksınız. Bu aralar biraz daha sosyalleşmeye bakın.

4 Eylül 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Ay'ı bugün misafir ediyorsunuz. Evde sevdiklerinizle vakit geçirmek, mutfakta güzel sohbetler etmek için harika bir gün. Aileyle ilgili önemli konular gündeme gelebilir. Bugün mideniz ekstra hassas olacaktır. Yediklerinize özen gösterin. Aşırı yağlı ve kızartma yemekten özenle kaçının.

4 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal davranışlarda bulunabilir, olayları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Fakat, sorunların fazla olmadığı bir dönemde bulunduğunuz için gerilim duymayacaksınız. Sakin ve keyifli bir gün geçireceksiniz.

4 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 59' 54" R
Ay
Terazi
12° 40' 05"
Merkür
Boğa
05° 00' 18"
Venüs
Boğa
24° 38' 47"
Mars
Koç
14° 26' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 33"
Satürn
Balık
18° 03' 02"
Uranüs
Boğa
23° 27' 30"
Neptün
Balık
29° 25' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 40' 57"
Lilith
Başak
25° 28' 04"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>