Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız bugün bir belirsizliğe bürünecek. Bundan kurtulmak için biraz sabretmelisiniz. İlişkinizdeki bu belirsizlik zamanla ortadan kalkacaktır. Duygularınızın sesini dinleyin.

İş hayatınızda bugün beklenmedik bir gelişme yaşayabilirsiniz. Olumlu bir gelişme olasılığı büyük. Bu duruma fazla sevinmiş gibi gözükmeyip işarkadaşlarınızın sizi kıskanmasını önlemelisiniz.

Parasal durumunuz şu günlerde pek iyi değil. Fakat yakın zamanda bir dostunuzdan yardım alacaksınız. Bu yardım sizi çok memnun edecek.

Sağlık durumunuz bugün bozulabilir. Yiyeceklerinize dikkat etmeli ve ağır yemeklerden uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde geleneksel yaklaşımlar ve davranışlarla çelişkileriniz var. Kendinize daha uygun ortam arayışlarına yönelebilirsiniz. Bunun bazı ilişkilerinizi zedeleyeceği endişeniz, oldukça gerçekçi, ama başka çareniz yok gibi. Daha kararlı görünmenizi gerektiren bir konu, şu sıralar gündeminizi işgal edebilir. Yeni bir yöntem belirlemenizde yarar var.

4 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda hareketine devam ediyor. Maddi konularınızla ilgili olumlu bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bugün tamamen güzel etkiler alıyorsunuz. Beklemediğiniz şekilde elinize para geçebilir. Ameliyat olma ihtimaliniz varsa bugün sağlığınızla ilgili de olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu kontak bereketli ve şanslı bir akşam geçirebileceğinizi gösteriyor. Sevgiler, Astromeri

4 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Denge kurmaya çalışıyorsun!Bugün, denge kelimesi senin için çok önemli olacak. Gerek maddi gerekse manevi her durumu belli bir sınırda yaşamak isteyeceksin. Bu tutumunu katı bulanlara tecrübelerinden örnekler verebilirsin. Tempolu bir güne başlıyorsun! Sabah saatlerinde çalışma arzunu kimse durduramayabilir. Pratik duruşun böyle günlerde yapılan yönlendirmeleri eleştiri gibi algılıyor. İş arkadaşlarınla bitmesi gereken projeler, işler konusunda anlaşmazlık yaşayabilir, her şeyi yoluna koymak için bugün öğle saatlerine kadar ekstra çaba sarf etmek isteyebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişinin hayatındaki gelişmeye çok sevineceksin. Akşam saatlerinde toparlayıcı tavrını ön plana çıkarmaya çalışarak hayatına düzen getirmek isteyeceksin. Çalışmaya ara vermiş bir Yengeç burcuysan, boşta kalmanın etkisiyle canın sıkılabilir.

4 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda geçmişte yapmış olduğunuz hatalara benzer kararlar gündeme gelebilir. Karşınıza gelen yeni ve cazip tekliflere karşı dikkatli olmanızda fayda var.

4 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapacağınız görüşmelere özen göstermelisiniz çünkü gün içinde kriz yaratan durumlar olabilir. İşlerinizle ilgili teknik konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar, özgürlük isteğinizi artırabilir. Akşamüstü fikirler netleşebilir, duygularınızı daha doğru şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızla harp içerisindesiniz. Olaylar dingin bir su gibi hayatınızdan akmaya başlarken siz durumunuzun dünden daha iyi olduğunu görebileceksiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk günündekonuları gündeminizi oldukça meşgul edebilir, ancak kendinizi her şeyin üstesinden gelebilecek kadar güçlü hissedebilirsiniz. Ruhsal ve psikolojik konulara merak duyabilirsiniz, derin konular, gizemli olaylar ilginizi çekebilir.

4 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu dönüşüm gerektiren konularla yüzleşebilirsiniz. Kriz çözümü için gereken kaynaklar yakın çevre vasıtasıyla gelebilir. Öğleden sonra ifadeler sertleşebilir.

4 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya şanslı başlıyorsunuz. Kafanız karışık olabilir. Zihniniz dolu olabilir. Ailenizden destek göreceksiniz. Onların varlığı tüm bulanıklığa rağmen size iyi gelecek. Riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. Başkalarının kaynaklarını kullanıyorsanız, akışta problem yaşayabilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili bazı beklenmedik gelişmeler, işlerinize olan yaklaşım biçiminizi veya yöntemlerinizi değiştirmenizi gerektirebilir. Üzerinize yıkılacak bazı görev veya sorumluluklar, sizi tamamen farklı bir insana dönüştürebilir.

4 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 07' 05" R
Ay
Aslan
24° 54' 19" R
Merkür
Koç
29° 42' 14"
Venüs
Boğa
19° 41' 32"
Mars
Koç
11° 22' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 33"
Satürn
Balık
17° 46' 48"
Uranüs
Boğa
23° 13' 30"
Neptün
Balık
29° 19' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 47"
Lilith
Başak
25° 01' 17"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>