Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda kafanızdaki çelişkiler sürmekte. Sevgilinize karşı nasıl davranmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Onu sevdiğinizden bile emin değilsiniz. Sanki ilişkiniz bir alışkanlık oldu. Bunun farkında olmanız sizi sevgilinizden soğutuyor.

İş yaşantınızda bazı beklentilerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle katılacağınız birtoplantısından beklediğiniz sonuçlarla ayrılmak sizi çok mutlu edecek.

Para konularında oldukça akıllıca davranıyorsunuz. Paranızı nasıl kullanacağınızı ve harcamalarınızı nasıl yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Bu yüzden bu günlerde parasal konularda oldukça rahatsınız.

Bugün özellikle arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. İçinde bulunduğunuz ruh hali onlarla aranızın bozulmasına sebep olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok renkli bir kişiliğiniz var ve birden fazla konuya aynı anda ilgi duyabiliyorsunuz. Aynı zamanda ilgi duyduğunuz konulardan çok çabuk sıkılıyorsunuz. Bugün yaptığınız işten, çevrenizdeki insanlardan sıkılacaksınız. Kaçmak uzaklaşmak isteyeceksiniz. Bugün sizi arayan ve sizinle buluşmak isteyen arkadaşlarınızı geri çevirebilir, aile büyüklerinize karşı sert davranabilirsiniz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 06:57 Ay-Neptün olumlu görünümü, olayları büyütmeden asıl olana yönelmeniz gerektiğini göstermektedir. İnancınızı ayakta tuttuğunuz sürece, hem ilişkinizdeki paylaşım güçlenir hem de kafanızın içindeki sorulara cevap bulmanız kolaylaşır. Saat 14:37 Ay-Pluto kavuşumu etkisi altında, sevgilimizin duygu ve ihtiyaçlarımıza karşı daha hassas olması gerektiğini işaret eder. Güvende olmak için sevdiğimiz kişinin bize olan yaklaşımı son derece önemli. Bu enerji, her durumu ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Saat 14:51 Ay-Jüpiter görünümü, evdeki huzurun ve olumlu yöndeki paylaşımın sizin için gayet kıymetli olduğunu, partnerinizle ortaklaşa bu huzurun sağlanması halinde kendinizi iyi hissedeceğinizi görüyoruz. Fakat eğer eşiniz mesafeli veya biraz baskın kimlikte ise, bu saatlerde biraz keyifsizlik hissedersiniz. Göz ardı etmeye çalışırsınız. Fakat el ve gönül birliği sizin için çok önemlidir. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruh halin bazı olayları güçlü bir şekilde düşünmene neden olurken bugün planlarını gizli tutmalısın.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayalleriniz ve beklentilerinizle ilgili net bir gerçekliğe ulaşmanın zamanı gelmiştir. Sevgide gerçeklerle yüzleşme zamanı.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa konularda yapabileceğiniz çok şey var. Bazı stresler olsa bile, başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gözünüzde büyüttüğünüz işleriniz elinizde sürünüyor. Karamsarlığınızla herkesi üzüyorsunuz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşınıza bugün güçlü kişiler çıkabilir ve üzerinizde uzun vadeli derin izler bırakan ilişkiler kurabilir, temaslarda bulunabilirsiniz. Duygusal yoğunluğun ve hassasiyetlerin yüksek olduğu bir günde ilişkilere dikkat etmek gerekiyor.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özel hayatınız veya ortaklı işleriniz ön planda olacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla atacağınız adımlar size büyük keyif verebilir. İletişimsel işlerinizde çok güzel gelişmeler yaşayacaksınız.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü kariyerinizle ilgili önemliteklifleri alabilirisiniz. Sürdürdüğünüz işle ilgili ciddi adımlar atmaya hazırsınız. Kurumsal bir yapıya dahi olmak gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde partnerin sizden beklediği ilgi ve alakayı gösterseniz de kendisini tam mutlu etmeniz pek mümkün olmaz. O yüzden ilişkiye akılcı ve pragmatik yaklaşın.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. Fakat karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin. Kafanızda birtakım yatırım planları var. Bunlardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz

5 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 55" R
Ay
Balık
04° 26' 47"
Merkür
Koç
18° 13' 54"
Venüs
Boğa
04° 27' 24"
Mars
Koç
01° 53' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 47"
Satürn
Balık
16° 49' 07"
Uranüs
Boğa
22° 30' 29"
Neptün
Balık
28° 59' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 58"
Lilith
Başak
23° 38' 56"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>