Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız. Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz ama ne yapsanız olmuyor. Bugün yine küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış olması ve bunun farkında olmanız yaratıcılığınız ve enerjinizi had safhaya ulaştırıyor.

Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak. Gelirinizin artacağını bilmek sizi mutlu ediyor. Yine de şimdiye kadar verdiğiniz açığı kapatmak kolay olmayabilir.

Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalısınız. Değişiklik yaşamak motive edici olduğu kadar stres de yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamınızda yaşayacağınız değişikliklerin yanı sıra özel yaşamınızda da yeni arayışlara girmeyi düşünüyorsunuz. Değişiklik yapmak gözünü korksa da bu konuda çevrenizden yeterince destek göreceksiniz. Bugün bu konuda gelişmeler olabilir. Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. Özel yaşamınızda ise bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 14:27 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında cumartesi gününe adım atıyoruz. Bu Dolunayın ne gibi işaretler taşıdığını, neleri içerdiğini anlamamız için, Dolunay ile örtüşen tüm görünümleri hesaba katmalıyız. Şimdi birlikte gözden geçirelim. saat 05:44 Merkür-Uranüs görünümü, bu Dolunayın,hayatımız başta olmak üzere, pürüz yaratan sorunları bir an önce çözümlemek için bizi itekliyor. Değişim arzusu yüreğimizde öylesine yoğun ki, artık işlemeyen ne varsa onu geride bırakarak yol almaktan yanayız. SKaat 11:28 Ay-Uranüs olumlu görünümü, bu Dolunayda yeni insanlarla tanışmak arzunuzun işaretçisi. Geçmiş konular üzerinde mantıklı bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Bazen iki yönlü düşünmek sizi yorabilir. Böyle anlarda asıl olana odaklanırsanız dağılmaktan kurtulmuş olursunuz. Saat 12:16 Ay-Merkür karşıtlık etkisi bu Dolunayda,  yorulan bedeniniz kadar, zihninizin de dinlenmeye hakkı olduğunu gösteriyor. Saat 13:18 itibariyle gerçekleşecek, Merkür-Chiron zorlu görünümü, bu Dolunayın bizi geçmişimiz ve bugünümüzle yüzleşmeye çağırdığını gösteriyor.  Nereden geldim ve nereye gidiyorum sorularına cevap arıyoruz. Ancak kırgınız hayata. Tek başımıza olduğumuzu düşünerek üzülürüz. Saat 14:27 itibariyle gerçekleşen İkizler burcundaki Dolunay biraz huzursuzluk yaratabilir.  Bilirsiniz Yengeçler genelde duygusal ve hassasiyetleri yüksek insanlardır. Ancak siz de,  bazı şeyleri büyütüyor olabilirsiniz. Sakin olunmalı, meseleler abartılmamalıdır. Kendimizi ara sıra dinlenmeye çekmekte fayda vardır. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

6 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunuzda ilerliyor ve isteklerinizi erken saatlerde yaşama geçirme konusunda hızlı fırsatlar sunuyor. Bugün, fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem haline getirebilirsiniz. Çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Partneriniz, sizin değişen fikirlerinize karşıt düşünceler geliştirebilir. .

6 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

12 Ocak'a kadar Kova burcundaki Mars nedeniyle, ortak kaynak(kredi, borç, alacak, sigorta, komisyon, sponsorluk, burs, prim, miras, nafaka v.b) kullanımı gerektiren konularda yorulabilirsiniz, bu alanlara daha fazla kafa yormanız gerekebilir. Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Mars bugün Kova burcuna geçiyor, Mars Kova burcunda bizi biraz bencilleştirebilir. Özgün ve orijinal olma isteği bizi diğerlerine karşı sertleştirebilir. Özgürlük arayışı bazılarımız için isyankar ve asi tutumları da gündeme taşıyabilir. Toplumsal olaylarda yer alma, hümanist faaliyetler, sivil toplum örgütleri için yapılacak çalışmalar 12 Ocak' a kadar gündemimizde yer alabilir. Teknolojik, mekanik araçlarda sorunlar, elektrikle bağlantılı başlıklar, havayla bağlantılı aygıt ve araçlarda problemler, icatlar, keşifler, teknolojik ve bilimsel çalışmalar, vergiler, zamlar, krediler, kredi kartları, yatırım araçları v.b finansal konular ve parasal veya güvenlik başlıklı haberler gündeme taşınabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gördüğünüz sıradışı rüyalarınızı hatırlamaya çalışın ve güzel yorumlar yapıp size bir işaret verdiklerini görün. Hayırlı haberler var.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

6 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>