Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da güçlü olacağınız bir konuma geleceksiniz. Beklemediğiniz destekler alacaksınız. Bu sizin için büyük moral kaynağı olacak.

Parasal konulardaki gelişmeler dikkat çekiyor. Harcamalarınızı daha kontrollü yapmalısınız. Başkalarının maddi kaynaklarından yararlanabilirsiniz.

Bugün günlük rutin işlere, detay gerektiren konulara daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir.

Sizikonularında hızlandırmaya çalışan biri var. Ona ayak uydurmaya gayret göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gönlünüzün zenginliğini daha fazla belli edip ortaya çıkaracağınız gelişmeler söz konusu. Bu gelişmeler, alacağınız kimi kararlarda önünüzü açacak. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışacaksınız. Şu sıralar kapılarınızı her türlü gerginliklere kapamanız, etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna ilgisiz görünmeniz, sizi kazançlı çıkartacak.

6 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Yay burcu geçişiyle Cuma günümüz, başlıyor. Saat 16:35 olana dek, parasal konularda getirisi yüksek ve kısa vadeli olan yatırımların doyurucu olabileceğini, ayrıca gözden geçirilmiş ve faydalı olacağı kesinleşmiş işlerinizi yoluna koyacağınıza dair planlar yapabilirsiniz. Saat 16:35-21:01 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde hemhem duygusal konularda akıllıca düşünmenin önemi büyük. Mevcut durumumuz ile beklentilerimiz arasındaki farkı mutlaka iyi tespit etmek gerekir. Çünkü bazen evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Onun için acil karar vermemek lazım. Saat 21:01 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerliyor. İlişkinin içinde kendinizi nasıl bir yere koyduğunuzu, şu anda bir sorun varsa bunun ardındaki nedenleri, bir arada olmanın anlamı üzerine düşüneceksiniz. Sağlam bir beraberlik ise, güven duygusuyla hareket etmeniz kolaydır. Eğer yalnızsanız, bir miktar karamsar düşünmeniz mümkündür. Eğer yeni birisiyle tanıştıysanız sağlam ve tutarlı biri olmasını dilersiniz. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

6 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugüne biraz düzensiz başlıyorsun. Karmaşık konulara dalarsan, üstesinden gelemeyebilirsin.

6 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerinizde bekletildiğinizi düşünebilir ve artık ciddi bir karar verme zamanının gelmiş olduğunu karşı tarafa iletebilirsiniz. Bu anlamda karşı tarafı gerçekten sorularınızla bunaltabilir, bir anda bütün tepkileri üstünüze toplayabilirsiniz. Ancak bu işi tatlı dillilikle sürdürürseniz işinizin daha kolay olacağını görebilirsiniz.

6 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda hareketli saatler yaşayabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Gün içinde sizi yoran koşullar oluşabilir. İş arkadaşlarınızla konuşmalarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarına destek verebilirsiniz. İşlerinizi yeniden toparlama fırsatı bulabilirsiniz.

6 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün İlişkilerinizde güçlü noktanız kendinizi ifade ediş tarzınız olacaktır. Düşüncelerinizi fikirlerinizi umutlarınızı dilediklerinizi ve hedeflerinizi size yakın insanlarla paylaşın. Sonra dinleyin. Duyduğunuz şeyler sizin düşünce yapınızla uyuşmasa bile son derece değerlidir. Bunu olumsuz ya da sınırlandırıldığınız şekilde değerlendirmeyin. Kendi fikirlerinizle başkalarının görüşlerini harmanlamaya çalışın….

6 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çift ruhlu günün etkisiyle çevrende olan bitenlere yetişmekte zorlanabilirsin. Aile içerisinde senden yaşça küçük bireylerin bazı tavırlarından hoşlanmayabilirsin. Artık geri dönmesinden umudunu kestiğin borç paranın geri geleceği haberini alabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin soğuk tavırları, emeklerinin boşa gittiğini düşündürebilir. Sevgilisi olmayan bir Yengeç burcuysan, aklına bile gelmeyen haberler hayatını değişim sürecine sokabilir.

6 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızı düzene koymadığınızda aklınız hep tamamlayamadığınız konularda kalıyor. Bugün yalnızsanız bu konulara eğilebilir, değilseniz sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

6 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yay burcunda seyahat ederken iyimser bir güne uyanacaksınız. Etrafınızdakilerle fikirlerinizi paylaşmak sizi mutlu eder. Ofisiniz için alışveriş yapabilirsiniz.

6 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük yaşamınızda halletmeniz gereken pek çokve uğraş bugün sizi meşgul edebilir. Detaylarla ve hesap işleriyle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Ancak iyimser bakış açınızı koruyabilirsiniz.

6 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>