Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka zamanım yok, demenize kimse inanmıyor. Yakın çevrenizde yaşanan yıpratıcı aşk ilişkisinin etkisiyle bugünlerde biraz çekingenlik içindesiniz. Size ilgi duyup yakınlaşmak isteyenler var.

Bir konuda,sahibi olan eski bir dostunuz destek olup sizi rahatlatacak. İş bağlantısı kurduğunuz biri gitgide sizde güvensizlik yaratıyor. Bağlantıyı koparma imkanını araştırıyorsunuz.

Aile içindeki para sorunlarına katkı koymaya çalışıyorsunuz Birikiminizi nerede kullanacağınız hakkında fazla bilgi sahibi değilsiniz. Önümüzdeki günlerde güven duyduğunuz konuyla ilgili birinin size çok ilginç bir önerisi olacak.

Geleceğiniz adına çok verimli bir hazırlığın içindesiniz. Ama bu konuda size yapılacak telkinleri önemsemeniz halinde bu hazırlıktan vazgeçeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Komşuluk türü yakınlaşmalarda üzerinde derin etkiler bırakacağınız birileri var. Bu etkide sempatikliğiniz ön planda. Yakın bir zamanda alacağınız mutlu haber, şehir dışı yolculuklar yaptırabilir. Bu sıralar kendinizi çok ilginç ilişkiler içinde bulabilirsiniz. Bu ilişkiler ağında kendinize yönelik sürpriz kazanımlar da gelebilir.

7 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 06:21 Ay-Venüs karşıt görünümünde, duygularınızı hassas bir şekilde ifade edersiniz. Tatsızlıktan uzak, umut dolu, kendinizden emin bir şekilde hem işlerinizi hem de kafanızın içindeki özel meselelerinizi bir temele oturtabilirsiniz. İlgi görme arzunuz yoğundur ve doğal olarak gerek siz çevrenizdekilere, gerekse onların size karşı böyle davranması bulunduğunuz ortamda pozitif enerjinin artmasını ve huzurlu bir gün geçirmenizi sağlayabilir. Saat 18:56 Ay-Mars görünüm etkisinde, ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmekte yarar görüyorum. Banka, sigorta veya diğer yollarla şu anki geçiş dönemini atlatmanızı sağlayacak maddi kaynaklara ihtiyacınız şu aralar fazla. Ancak risk almamalıyız. İleriye yönelik planlarınızla ilgili olarak da bu bakış açısını benimsemekte yarar görüyorum. Ayaklarınızın sağlam olarak yere bastığına emin olunuz. Niyeti güzel, yüreği sevgi dolu insanlarla karşılaşmamız dileğimle,

7 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değer verdiğin kişilere nasıl sahip çıktığını herkese göstereceksin. Bugün hobilerine zaman ayırabilirsin.

7 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle yapacağınız bazı konuşmalar geçmiş hesaplaşmaları içerebilir. Bazı ifadelerinizi kırıcı olmadan yaparsanız daha etkili olursunuz.

7 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle bir arada olmak ve evde hoşluk yaratmak için çok güzel koşullar var. Evde kendinizi daha mutlu bulabilirsiniz.

7 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda yardımcı olacağına inandığınız insanlardan destek istemeniz gerekebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanın. Bereketli günlerde bulunuyorsunuz.

7 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

7 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizin detaylarıyla ilgilisiniz. Aile hayatınızda anlayışı elden bırakmamalısınız. Yardımseverliğiniz en çokalanlarınızda işinize yarayabilir. Sosyal ortamlarda konuşacaklarınıza dikkat edin.

7 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün büyük bir bölümü Ay boşluğu ile geçeceğinden yeni bir eyleme girişmek için uygun olmayacaksınız. Dolayısıyla ağır hareketler ve daha çok bütünselliği korumakla günü değerlendirmelisiniz. Doğa yürüyüşlerini aksatmamalısınız. Odaklanacağınız konular sosyal ilişkilerinizdeki alışveriş dengesini ve niteliğini irdelemek olacaktır. Cömert davranacağınız ve bunun karşılığını alacağınız keyifli ve aydınlık bir cumartesi olabilir. Sosyal faaliyetlerin veçevrenizdeki insanlarla girişilen etkinliklerin yoğun yaşanabileceği bir gün olacaktır.

7 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

7 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>