Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden etkilenmemelisiniz. İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek.

Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, haklı kaygılar içinde daha da gelişiyor. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir.

Dönemi ancak katı bir tasarrufla atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz. En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösteriyor.

Yabancısı olduğunuz konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekebilir. İkinci yanlış kararınızla, ilk yanlışınızı düzeltmeye çalışmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız. Son derece çapsız bulduğunuz bazı çıkar ilişkileri içinden, bir yakınınızı çıkartmak isteyeceksiniz. Konuyu tüm detaylarıyla öğrenmeniz, sizi bu ilişkiler ve yakınınız ile ilgili yeni değerlendirmeler içine sokacak.

9 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 18 Şubat 2019 tarihine kadar düz seyirle Balık burcunda ilerleyecek Chiron hem yaşadığınız olaylar ve hem de karşınıza çıkan kişiler sayesinde karmik gelişiminizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca bugüne dek yaşadığınız olayları şanssızlık olarak görmek yerine, sizin yaşamsal gelişiminiz anlamında faydalı olduğunu kabul edebilirsiniz. Bazen insan acı tecrübeleri hatırlamak istemez, onları yüreğinde bastırır ve inkar eder. Hatta bunu kendisine yaşatan insanlardan uzak durur, onları nefretle anabilir. Kimilerimiz tam tersine sürekli kendine yüklenir, bütün suçu üstlenir, kendi kendine eza cefa çektirir. Oysaki bütün bunlar, olayları unutmamıza engel olduğu gibi, sürekli aynı deneyimlerle karşı karşıya gelmemize neden olur. Chiron ise, hatalara sebep olan asıl nedeni işaret eder ve nasıl tedavi edileceğini öğretir. Böylece kişi derdiyle yüzleşirken geçmişin yüklerinden de kurtulmuş olur. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

9 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Bakış açın değişiyor! Hakkında iyi düşüncelere sahip olduğun insanlara yönelik bakış açın bugün değişebilir. Duygusal anlamda ilgi duyduğun insanın davranışları, ona karşı gerçekçi yaklaşımlarda bulunman gerektiğini sana fark ettirecek. Düşünürken hiç olmadığın kadar özgürsün. Ama harekete geçmekte ve istikrarlı davranmakta aynı iddiayı gösteremeyebilirsin. O halde yeni başlangıçları, taze umutları temsil eden yeni bir yıla odaklanmayı dene. Bazen motive olmanın yolu hiç olmadık yerlerde yatar. Evliliğinde sorunları olan bir Yengeç burcuysan, tüm sorunları konuşmak isteyeceksin. Fakat ısrarcı tutumun, eşinin gurur yapmasına neden olabilir. Bazı sorunların çözümünü zamana bırakmalısın.

9 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde geçmişteki hataları ve sorunları artık yeniden insanların önüne getirmekten vazgeçmelisiniz. Çünkü şartlar değişti ve insanlarda değişti sizde doğal olarak bu değişime direnç göstermeyin.

9 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ve evlilik hayatında daha dikkatli ve gerçekçi olmanızda fayda var. Duygusal açıdan sizi zorlayabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.

9 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Öğrenmeye açıksınız. Yeni başlangıçlar yapmak için alternatif planlar üretebilirsiniz.

9 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda muazzam olumlu etkiler alırken, partneriniz ve yakın dostlarınızla kaliteli iletişim kurabilir, olası sorunlarınızı çözümleyebilir ve eğitim öğretim işleriniz ile yurtdışı bağlantılı işlerde fırsatlar elde edebilirsiniz.

9 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sahiplendiği insanlara sonsuz şevkati olan Yengeçler, ilişkiler konusunda gün boyu zorlanabilirsiniz. İnsanların size karşı tutumları sertleşebilir. Gün boyu ailevi sorumluluklar ve özel işler arasında sıkışabilirsiniz.

9 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. İkili ilişkilerde sorumluluklarınız artabilir, daha çok çalışmak durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınıza ilişkin gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir takım olaylara daha ciddi ve kuralcı yaklaşırsınız. Sosyal olmak yerine yalnızlığı tercih edersiniz.

9 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

9 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 51' 41" R
Ay
Koç
15° 10' 46"
Merkür
Koç
20° 05' 21"
Venüs
Boğa
07° 54' 13"
Mars
Koç
04° 02' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 09"
Satürn
Balık
17° 03' 07"
Uranüs
Boğa
22° 40' 09"
Neptün
Balık
29° 04' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 14"
Lilith
Başak
23° 57' 33"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>