Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi hala sınırlı, mesafeli tutuyorsunuz. O ise olanlardan duyduğu pişmanlığı ve üzüntüyü size elinden geldiğince belli etmeye çalışıyor. Daha yapıcı davrananı keşfetmek için, yazı-tura atmanız gerekmiyor.

Pürüzlü bir ilişkinizin, bazı tartışmaları daha sonraya ertelemeniz halinde nasıl düzelmeye başladığını göreceksiniz. Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olabilir.

Cömertsiniz. Paylaşmacılığınız artık bir sınır istiyor olabilir. Dostluk adına duygusal tatminler yaşıyorsunuz doğru, ama birtakım ilişkilerinizde bu anlamda bir denge tutturmanız gerekiyor.

Yeni tanışıklılıkları, kalıcı arkadaşlıklara döndürmede problem yaşayabiliyorsunuz. Dün bir, bugün iki denilen ilişkilerde çok erken müdahaleleriniz, eleştirileriniz oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili bir öğüdünü tutmamak için her şeyi yapıyorsunuz. Onların içinde bulunduğunuz bir soruna çözüm getirmekten başka bir niyetleri olmadığını görebilmelisiniz. Tatilde geçirdiğiniz güzel saatler, size güvenilir dostluklar bırakabilir. Önümüzdeki günlerde heyecan içinde, birtakım arayışlar içine gireceksiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız saat 03:34 Güneş-Mars görünüm etkisinde başlayacak. Birkaç gün boyunca önemli konularda karar vermeden önce çok dikkatli düşünmek gerekiyor. Bir yandan duygular bir hayli baskın, diğer taraftan özgürlük ihtiyacı yoğun. Durum böyle olunca ne yöne gitmek gerektiğini tam bilemiyoruz. Birdeğişimi söz konusu ise, her yönüyle ele alalım. Önemli bir fırsat karşımıza çıkarsa, yerleşim yeri-iş şartları-sözleşme maddelerine bakalım. Uzaklarda bulunan yakınlarımızla ilgilenmemiz gerekebilir. Bir haber bekliyorsak, bu gecikebilir. Hemen tedirgin olmayalım. Fikirlerimiz başkalarıyla çatışabilir. Bu kendimizden ödün vermemize yol açmamalı. Saat 03:38 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü, sorumlulukların üstümüzde oluşturduğu baskıdan yıldığımızı gösteriyor. Nereye yol aldığımızı bilmek, ona göre bir yol çizmek istiyoruz. Dalgalanmalar, gelgitler, gerginlikler bizi bıktırmış durumda. Artık huzur, güven, istikrar ve kalıcı bir şeyler için çabalayacağız. Kuzey düğüm bu yönde size destek sunuyor. Kendine güven. Bir yaprak misali rüzgara göre savrulmak zorunda değilsin diyor. Saat 21:14 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailemizin huzuru ve güvenliğine verdiğimiz önemin göstergesidir. Paylaşım, denge, uyum ve barış olguları başımızın tacı olacak. Saat 21:16-22:55 Ay-Boşluk etkisinde ailevi konularda karar vermeden önce iyice düşünmekte yarar var. Saat 22:55 Ay-Akrep seyir etkisinde, aşka yaklaşım tarzımız tamamen tutkuların ışığı altında şekilleniyor. Davranışlarımızla ne kadar kararlı biri olduğumuzu ifade edebiliriz. Mutlu, huzurlu, esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Peşin hükümlü davranıyorsun! Bugün hareketli ve çabuk tepki gösteren insanlarla vakit geçirebilirsin. Çevrendeki bazı insanların çılgın tekliflerine karşı koymakta zorlanacaksın. Bu yüzden ?asla yapmam? dediğin bir eylemi gerçekleştirebilirsin. Mesleki ödüllerin, beklentilerin, hedeflerin için güzel bir dönem başlıyor. Birkaç ay önce ertelenenkonuları bu günlerde gündemine geliyor. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmanın yolunu arayabilirsin. Yakın bir arkadaşından göreceğin destek cesaretini artıracak. Bu arada geçmişte yaptığın hatalar yüzünden bazı insanlara karşı peşin hükümlü davranmaktan vazgeçmelisin. ?Düşman edinme, insan kazan!? senin en çok kullandığın cümlelerden biri, unuttun mu?

3 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı denetlemeye çalışın. İsteklerinizin yaratacağı gerilimi sevdiğinize yansıtmayın. Üzerinizde hissettiğiniz baskılar, harekete geçmenizi zorlaştırabilir. İçinde bulunduğunuz durumdan kaçmak isteyebilirsiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aile hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Toprağa ait konular gündeme gelebilir. Güvenlik konusuyla ilgilenmeniz gereken koşullarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde harcamalarınızda artış olabilir. Hobilerinize zamana ayırmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha kabullenir olmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi planlarınızda yapacağınız değişiklikler işinizde ilerlemenizi hızlandırabilir. Aşk hayatınızdestekleniyor.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

3 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarını memnun etme arzunuz bireysel ihtiyaçlarınızla çelişebilir. Ev ve aile ortamında düzen yaratma çabanız sizi ve çevrenizdekileri yorabilir. Günü sorumlulukları azaltarak geçirmek size iyi gelir.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk sizden yana. 8 Kasım'dan beri gündelik hayatınıza geçen fırsat ve şans gezegen Jüpiter'in ardından ikinci iyicil enerji Venüs'te 6 Ocak'a kadar aşk, hobi, çocuk, eğlence alanınızda seyahat edecek. Artık tutkulu aşklara yelken açma zamanı. Sevdiğinizin kalbinden geçenleri adeta bir medyum enerjisiyle hissedebilirsiniz.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Her şeyin çaresi var.

3 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 01' 14" R
Ay
Balık
02° 33' 36"
Merkür
Koç
18° 09' 23"
Venüs
Boğa
04° 17' 39"
Mars
Koç
01° 47' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 56"
Satürn
Balık
16° 48' 26"
Uranüs
Boğa
22° 30' 01"
Neptün
Balık
28° 59' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 32"
Lilith
Başak
23° 38' 04"
True Node
Koç
15° 21' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>