Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaşınızın sevgilinizle ilişkisinden hiç hoşlanmıyorsunuz. İkisinin gereksiz bir yakınlık içinde olduğunu düşünüp canınızı sıkıyorsunuz. Onu kıskanıyorsunuz denilebilir. Ortada sandığınız gibi bir durum yok.

Çalıştınız ve başardınız. İşinize olan bağlılığınız ve kişisel yeteneklerinizyaşamında önünüzü açıyor. Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Daha çoğunu başarmamanız için bir neden yok.

Parasal konularda şanslı bir döneme girmek üzeresiniz. Harcamalarınızda biraz daha dikkatli olursanız tüm maddi sıkıntılarınızdan kurtulabileceksiniz.

Aşk yaşamınızdaki problemi çözmek için çaba harcamalısınız. Konuşarak ne kadar yersiz kuruntu yaptığınızı anlamak sizi mutlu edecek

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sizin biraz daha cesarete ihtiyacınız var. Bir atılımın eşiğindesiniz ve bunun için destek bekliyorsunuz. Destek bulamadığınızı düşünüp ertelemeyi tercih ediyorsunuz. Oysa desteğe ihtiyacınız yok sizin. Tek başınıza başarabilirsiniz. Akşam doğru bu konuyla ilgili bir görüşme yapabilirsiniz. Bu görüşme sizin cesaretinizi arttırabilir.

9 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı günümüzün en önemli astrolojik işareti olan Balık burcundaki Dolunay saat 04:38 itibariyle etkili olmaya başlıyor. Bu Dolunayın neler içerdiğini, ne gibi yansımaları olduğunu gön boyunca önemli olan görünümleri çerçevesinde ele alacağım. İlk görünüm, saat 03:06 Ay-Chiron kavuşumudur. İnancımız önemli. Hayata bakış açımız, moralimiz, yaşadıklarımıza şükür duygumuz ve her ne olursa olsun yaşamın bir armağan olduğunu bilmemizi sağlıyor. Evet zorluklar var, zayıflıklarımız var. Fakat asla çaresiz değiliz. Bunu hatırlatan bir görünüm bu. Size şifa veriyor ve başkalarına da rehberlik etmeniz için teşvik ediyor. Saat 04:38 Balık burcunda oluşacak Dolunay, bir yanıyla ruhsal açıdan dışarıya doğru bizi çekiyor. İster istemez huzur bulacağımız, rahat edebileceğimiz işlere, kişilere, yöntemlere ihtiyaç duyuyoruz. Kendi yakın çevremizdeki kişiler, alıştığımız bildiğimiz ortamlar, insanlar yoruyor bizi. Daha farklı bakış açısına sahip insanlarla temasa geçmek niyetindeyiz. Dolunay, biraz da tatminsiz yapıyor gibi bizi. Tamam çabalıyoruz, koşturuyoruz, öğrenmeye, bilgilenmeye, çözümler bulmaya, ayakta durmaya gayret ediyoruz. Fakat gel gör ki, şu andaki mevcut durum, yaşantımız bizi pek memnun etmiyor gibi. Biz de doğal olarak endişeleniyoruz, eleştirel davranıyoruz. Oysaki, kendimizi veya dünyayı suçlamak veya fazlasıyla verici olup sonra pişmanlık duymamak lazım. Bulunduğumuz çevre, ortam, yakın akraba, eğitim vekonularına bilinçli bakmamız ve hayattan umudu kesmememiz lazım. Saat 08:19 Ay-Satürn görünümü Bu Dolunayda, biraz önce yukarıda sözünü ettiğim konuların ciddi ve bilinçli şekilde ele alınmasında yardımcıdır. Ayrıca aşk hayatımız, çocuklar, eğitimden ticari konulara kadar geniş alandaki sorumluluklarımızın da farkında olmamız lazım. Saat 22:10-10 Eylül saat 02:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, ailevi yaşantımızı, ilişkimizi, kariyer hayatımızı gözden geçirirken, eşit-hakça-adil biçimde hareket etmeye ve edilmesine önem vermeliyiz. Bu konularda aceleyle veya duyarlılıkla kararlar almamalıyız. Çünkü bugünlerde özellikle yakınlarımızla, uzak akrabalarımızla, çevremizle aramızda yaşanması muhtemel hassasiyetler bir hayli önem taşıyor. Durumumuzu bilinçli şekilde gözden geçirmemizde, seçeneklerimizi mutlaka gerçekçi bir şekilde ele almakta yarar var. Gün boyunca esenlik, huzur, mutluluk yanımızdan eksik olmasın. Gelişmeler her zaman bizlerden yana olumlu olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ortak su grubu burcunuz Balık'ta ilerlerken; duygusal inatçılığınız ortaya çıkarıyor. Fikirlerinizdeki ani değişimler, kararlı götürdüğünüz konularda çelişkiler yaşamanıza neden olabilir. Bugün, ideallerinizi savunurken, yanlış saplantılardan kendinizi korumalısınız. Üzerinde çalıştığınız konuda daha sabırlı olun.

9 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların farklı şekilde ele alınması durumunda daha verimli işleyeceği konusunda ısrarcı olmanız, daha önemli konulara zaman ayırmanızı engelliyor. Beş gün içinde ticaret, seyahat veya eğitim başlıklarındaki konularda hareketlilik görülebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, Balık burcunda meydana gelen dolunay bazılarımızı hassaslaştırabilir. Söylenen cümleler yaraları kanatabilir, yaralayıcı olabilir, geçmişte yaşananların hatırlanmasına neden olabilir veya diyalogları gerebilir. Önemli konuları konuşurken yanlış anlaşılmamaya özellikle dikkat etmekte fayda var. Zaten tünelin sonundaki ışık kendini göstermeye başlıyor. Günün ilerleyen saatlerinden itibaren, umutlu olmak için daha fazla sebebimiz olacaktır.

9 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Medya ve yayıncılık konularında bazı gelişmeler olabilir. Bu sayede sizin açınızdan daha yenileyici ve hareketli bir süreç başlayacak. Yolculuk planlarınız değişebilir. Yeni kişilerle ve yeni fikirlerle tanışma imkanı bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı paylaşmakta daha cesur olacaksınız. Farkındalığınız artıyor.

9 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PLANLADIĞINIZ işlerde zorunlu değişiklikler yapabilirsiniz. Bu durum canınızı sıkılabilir ama düşündüğünüz gibi kötü olmayabilir.

9 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

9 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 58' 10"
Ay
Kova
17° 13' 48"
Merkür
Koç
17° 35' 03"
Venüs
Boğa
02° 57' 34"
Mars
Koç
00° 57' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 43"
Satürn
Balık
16° 42' 52"
Uranüs
Boğa
22° 26' 17"
Neptün
Balık
28° 57' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 54"
Lilith
Başak
23° 30' 51"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>