Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kafa karışıklığınızı yok edebileceğiniz tek merci partneriniz gibi görünüyor. Bunu denemelisiniz. Bugünlerdeki yenilikçi savunmalarınızda daha samimi olmanızda yarar olacak

Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. İşlerinizdeki sallantılar geçici. Panik yapmanız hiç gerekmiyor.

Sert tavırlarınızla ciddi bir bağlantınızı kaybedebilirsiniz. Para sorununuz yok denilebilir. Bir alacağınızı tahsil etmek için çok uğraşıyorsunuz. Ama bu uğraşınızdaki inceliğiniz olumsuzluk sebebi olabilir.

Artık vazgeçmelisiniz. Taraflardan biri bu çabanızı hak etmiyor. Sizi uzaktan ilgilendiren bu tartışmaya uzlaştırma niyetleriniz çözüm olamıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında yaşamınızda önemli bir değişiklik yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sanatsal eğilimlerinize zaman ayıramamanız sizi hırçınlaştırıyor. Bunun şartların size yaptığı bir haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz. Elinizin kolunuzun bağlandığı bir sorununuz var.Bu sorunun bir zamanlama hatasından ortaya çıktığı şeklindeki görüşünüz pek gerçekçi görünmüyor.

9 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 08:14-15:29 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde iletişime dikkat etmek yerinde olacaktır. İsteklerinizi veya beklentilerinizin mutlak kabulünü isteyebilirsiniz. Ancak bu zor olabilir. Tartışmak, inatlaşmak gereksizdir. Rutin işlerinize ağırlık vermenizi tavsiye ediyorum. Bu saatler içinde, sakin ve mantıklı bir şekilde sizi rahatlatacak aktivitelerde bulunmak, sözgelimi kısa molalar, kitap okumak, müzik dinlemek, dostlarla muhabbet etmek iyi gelebilir. Saat 15:12 Güneş-Pluto arasındaki olumlu enerji akışı, gerek kısa süreli ilişki gerekse evlilik konusunda seçiminizi bilinçli bir şekilde gözden geçirmenizi sağlar. Bu enerji ayrıca, üzerinizde baskı kurmayacak, ortaklaşa hareket edecek, sen ve ben demek yerine biz olmanın lezzetini sizinle paylaşacak bir partnerle hayatınızı birleştirmeniz için olanaklar sunar veya sizin böyle bir ilişki istediğinizi gösterir. Böyle bir etki altında evliliğe ciddi niyetle karar verilebilir. Saat 15:29 itibariyle etkili Ay-Aslan geçişinde, hem kendinize güvenmenizi hem de olayları kontrol altında tutabilmenizi destekleyicidir. Tabii ki bazı durumlar zamana gebe olabilir. Bir çıkış yolu bulmakta çektiğiniz zorlukların da tabanında zaman faktörü direkt olarak baskın bir rol oynayabilir. Hatta sırf bu yüzden de susmak zorunda kalıyor olsanız da buna değeceğini biliniz. Aslında bulduğunuz yöntemler ve geldiğiniz son noktaya şöyle bir bakarsak, kimi zaman siz de kararınızla ilgili çelişkiler yaşamıyor değilsiniz. Ancak olumlu yönde ilerlemek için en öncelikle ne yapmak istediğinizi kesinlikle bilinçli bir şekilde saptamalısınız. O zaman ikilemde kalmazsınız. Saat 20:15 Ay-Venüs görünüm etkisinde, alacak-verecek ilişkisinde olduğumuz kişileri mercek altına alırız. Hırslanırız ve meseleleri derinlikli analiz ederiz. Gönlünüzden geçen dileğiniz gerçek olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün boyu burcunuzda ilerleyen Ay ile birlikte cazibeniz devam ediyor, etkili ilişkiler kurabilirsiniz. Ardından burç değiştiren Ay bu cazibeyi kullanmanızı, yeteneklerinize ve kaynaklarınıza sahip çıkmanızı sağlayabilir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kimden yardım almanız gerekli ise ondan yardım alın. Size iyi gelen insanlara özen ve değer verin.

9 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinizin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Günün ikinci yarısı gereksiz harcamalardan uzak durun. Yeteneklerinizle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. Eğitim konularında sorumluluk alabilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar sonucunda yepyeni düşünceler içine gireceksiniz. Büyük ve güçlü istekler içinde bulunuyorsunuz. Ayrıca, yeni fırsatlar beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkabilir.

9 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sevdiğiniz insandan hayatınıza dair önemli destekler görebilirsiniz. Yol gösterici bir insandan alacağınız samimi tavsiyeler aşk hayatınızda çok işinize yarayabilir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Plüton arasındaki olumlu etkileşim, partnerinizin kararlı ve baskıcı tavırları karşısında sizi başarılı olma yolunda teşvik edecektir. Çekimser kaldığınız konuları bu sayede kafanızdan atmanız mümkün. Çocuklarınıza ekstra vakit ayırmak gerekebilir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

9 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 27" R
Ay
Balık
17° 27' 08"
Merkür
Koç
18° 46' 35"
Venüs
Boğa
05° 34' 07"
Mars
Koç
02° 34' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 28"
Satürn
Balık
16° 53' 42"
Uranüs
Boğa
22° 33' 36"
Neptün
Balık
29° 01' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 58"
Lilith
Başak
23° 44' 57"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>