Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde ilginç gelişmeler yaşamaya devam edebilirsiniz. Objektif olmaya çalışmalı ve gelişen olayları tarafsız biçimde ele almaya bakmalısınız. Akşam saatleri daha huzurlusunuz.

Yapıcı sonuçlar elde etmek istiyorsanız düzenli çalışmanız gerekiyor. İş ortamında huzursuzluklar olası. Bir miktar kafa karışıklığı ve yeteri kadar konsantre olamama problemiyaşamında veriminizi engelleyebilir.

İş hayatınızdaki gelişmeler maddi konularda da etkisini gösterecek. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışın. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Bazı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Duygusal reaksiyonlarınızı törpülemeniz gerekebilir. Evle ilgili konular dikkat uyandırırken, işe odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akraba ilişkinizdeki çözümsüzlük size basit ve gereksiz geliyor, ama çözmek için inisiyatifi ele geçiremiyorsunuz. Hafta sonunda tanıştığınız biri bugün bir ziyaret yapıp sizi sevindirebilir. Başladığınız işi tamamlama alışkanlığınız bugünlerde biraz sekteye uğramış gibi. Bu konularda bir zamanlama hatası yaptığınızın farkına varacaksınız.

9 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay boşlukta ilerlemesine devam ederken 00:14'te İkizler burcuna geçiş yapıyor. Bugün sağlık konularınız ön plana çıkabilir. Enerjinizin düşük olduğu bir gün olmasına rağmen rahatsızlığı olanlar kendini iyi hissedebilir. Geçmişteki anılarınız tekrardan gözünüzün önüne gelebilir. Unutmayın geçmişte size yara veren olaylar ne ise bunları hatırlamak yerine artık hayatınızdan çıkarmanız gereklidir.

9 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Manevi duygulara yöneliyorsun!Ay, değişken burçta hareket ediyor. İşlerine konsantre olmakta zorluk çekiyorsun. Sana tavsiyem kendine dürüst davranıp kendinle barışman ve yükselen kariyer ivmene olduğu yerden devam etmen. Kendi işini yapmak isteyen bir Yengeç burcuysan bazı girişimlerde bulunabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, yakın arkadaşın aracılığıyla tanışacağın kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsin. Akşamüzeri son zamanlarda maddi konulara çok kafa yorduğunu ve kişisel yeteneklerini ihmal ettiğini fark edebilirsin. Bu durum manevi duygulara daha çok önem vermen gerektiğini hatırlatırken, ailenle olan diyaloglarına da yansıyacak.

9 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yarım kalan bazı konular sizi halen üzüyor olabilir. Bugün partnerinizle ilgili yaşayacağınız bir olay sizi kopma noktasına getirebilir. Daha sağduyulu olmalısınız.

9 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıp yaşayabilirsiniz. Yaşayacağınız içsel süreçler, ruhsal gelişiminizi destekleyebilir. Sabah saatlerinde aksilikler olabilir. Gün içinde eğitimler organize edebilirsiniz. İş hayatınızda yapacağınız konuşmalar olabilir. İşlerinizi gün içinde bitirmeye çalışmalısınız. Akşam saatlerinde kafa karışıklığı içinde olabilirsiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkileriniz ya da arkadaşlık ilişkilerinizde duygusal konulardaki yaraları gidermek için harekete geçebilirsiniz. Ayrıca kariyer konularında şanslısınız.

9 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileniz ve kariyer hayatınız arasında kalmış, bu iki bünye arasındaki dengeleri korumakta zorlanmış veya seçim yapmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Her ne kadar evinizde, aileniz ile olan halinizden memnun olsanız da hala bir parçanız kariyer hayatınız için adım atmak istiyor. Bazı Yengeç burçlarının evliliklerinde düzen değiştirme zamanları.

9 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu bireysel ve profesyonel ilişkilerde güç ve kontrol konuları sizi yorabilir. Değişen koşullara adaptasyon sorunu olabilir. Konfor arayışınız sonuç vermeyebilir, üretim ve disiplin önemli.

9 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Venüs?ün kavuşumu size üst bilinçten enerji taşıyacak. İnsanlar hakkında hissettikleriniz asla sizi yanıltmaz. Kafası karışık, fikirleri bulanık olanlara kılavuzluk etmek yine size düşecektir. Uzak seyahat planları gündeme gelebilir. Kalbini size açmakta zorlanan kişileri kendi hallerine bırakın. Zaten onlar kendi kendilerine size karşı besledikleri duyguların farkına varırlar.

9 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın.

9 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 59' 13" R
Ay
Balık
02° 03' 51"
Merkür
Koç
18° 08' 13"
Venüs
Boğa
04° 15' 05"
Mars
Koç
01° 45' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 26"
Satürn
Balık
16° 48' 16"
Uranüs
Boğa
22° 29' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 25"
Lilith
Başak
23° 37' 50"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>