Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hayatın Hızlanıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Yeni kararlar almaya yatkınsınız. İçinde bulunduğunuz durum karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Mesleki açıdan kendinize güvenmeniz gerekiyor. Şartlar değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Karmaşadan uzak durmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmaya çalışın. Öncelikleriniz için harcama yaptığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mantığınıza sığmayan konular için sebepler arıyor olabilirsiniz. Uğraştığınız halde olmayan, sizi aşan durumlar karşısında durmayı bilmelisiniz. Bu yönde kendinizi geliştireceğiniz fikirler, çalışmalar ya da size fikir verebilecek insanlar sadece bugünü değil, sonrasını da iyi geçirmenizi sağlayabilir.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızın derinliklerine inmek ve kendinizi derinlemesine keşfetmek isteyebilirsiniz. İçsel dünyanızla iletişim halinde olmak, duygusal dengenizi korumanıza yardımcı olacaktır. İlişkilerinizde daha derin bağlar kurabilir ve karşılıklı anlayışı artırabilirsiniz. Ancak, aşırı hassas olmaktan kaçınmalısınız. Etrafınızdaki insanlara önyargısız yaklaşmaya gayret edin ve empati kurmaya çalışın. Inneci olabilir, detaylara saplanabilirsiniz. Bu durum, hedeflerinize ulaşmanızı zorlaştırabilir, bu yüzden dikkatinizi ana konular üzerinde tutmaya çalışın.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden Akrep burcuysan, staj yaptığın kurumdan güzel birteklifi alabilirsin. İlerleyen günlerde pişman olmamak için ani bir karar vermek istemeyeceksin. Olayları biraz akışına bırakmayı tercih ediyorsun. Hayatının bir anda hızlandığını düşünebilirsin

1 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumlulukları, hayalleri paylaşamadığınız insanlarla hayatınızı da paylaşamazsınız. Bazı insanlarla neden ortak bir paydada buluşamadığınızı bu sayede daha iyi anlayabilirsiniz. Hayatınıza yeniye yer açın.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keyifli ve hareketli bir gününüzdesiniz. Konuşma ve yazışma konularında yoğunluğunuz olabilir. Gün içinde yakın çevrenizdeki bazı yerlere uğramanız gerekebilir. Ticari alanlardaki çalışmalarınızda rekabet ve mücadele gerektiren koşullar var. Planlı ve dikkatli hareket ederek bu zorlukların üstesinden gelebileceksiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar önce kendiniz ve içinde bulunduğunuz şartların elverişliliği ön planda olmalı. Hayatta en değerli sizsiniz unutmayın. Ve bunu dışarıya da belli edin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne çok enerjik başlayacaksın bugün. Bu enerjini gün boyunca devam ettirmek biraz zor olabilir. O yüzden kendini çok zorlamamalı ve enerjini çok çabuk tüketecek hareketlerden kaçınmalısın bugün.

1 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün sabırlı olma ve temponuzu artırma isteğinizi vurguluyor. Uzun vadeli potansiyeli olan bir şeye odaklanmakla ilgileniyorsunuz. Odak noktanız acil istek ve arzulardan uzaklaştıkça, gerçekten neye değer verdiğinizi daha kolay görürsünüz. İşleri mevcut durumda tutmak şu anda sizin için gayet iyi ve sizi temellendiren veya öngörülebilirlik ihtiyacınızı besleyen faaliyetler en çekici olanıdır. Bugün, işinizi veya gelirinizi nasıl artırabileceğinizi düşünmek açısından da güçlü. Nitekim, bir fikri veya planı kesinleştirmek yerine açık fikirli olmak en iyisidir.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili olayların gündem kazanmasıyla, kişisel sorunlarınızı arka plana atacaksınız. Toplumsal olaylardan uzak kalmanız biraz canınızı sıkacaktır. Bugün çalışmalarınızı dengeleyecek yeni düşünceler içindesiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

1 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir ancak çocuk, hobi, sanat veya aşk, tatilden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni tanışacağınız birine aşık olabilirsiniz. Olumlu puan vermeden önce daha yakından tanımanız yararlı olur. Almış olduğunuz tedbirler ve tecrübeniz, rakibinizin yaya kalmasını sağlayacak. Hesaplaşma ve kendinizi kabul ettirme günü geldi ama yine de kırıcı olmayın! Finans durumunuz iç açıcı değil, yeni bir bütçe yapmanızda fayda var. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.

1 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 34" R
Ay
Akrep
10° 03' 20" R
Merkür
Aslan
28° 21' 20" R
Venüs
Terazi
11° 38' 32" R
Mars
Yengeç
01° 56' 57" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 25"
Satürn
Balık
16° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 52"
Lilith
Terazi
07° 49' 43"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>