Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Heyecanlısın! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2024, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Her şeyin daha iyi olmasını arzu edebilirsiniz. Kontrol sizin elinizde bulunduğu sürece her şeyi dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz ancak bunu yaparken de birlikte olduğunuz kişiyi gereksiz yere sinirlendirmemeye çalışın. Fazla denetimci olmak, partnerinizin sizden uzaklaşmasına neden olabilir.

Çalışıyor olsanız da olmasanız da rahat tavırlarınızla dikkat çekmeye başlıyorsunuz. Sorumluluklarınıza yönelttiğiniz ciddiyetin biraz olsun düşüş gösterme ihtimali var. Detaylar üzerinde odaklanmakta zorluk yaşayacaksınız. Hata yapabileceğiniz bir gün. Kendinizi zihinsel açıdan toparlamaya çalışmalısınız.

Konfor ve lüks ihtiyacınızdan dolayı olmadık harcamalar gerçekleştirme ihtimaliniz var. Kendinizi bundan dolayı biraz olsun denetim altına almanız gerekmekte. Maddi açıdan kendinizi zorladığınız sürece sorunların üstesinden gelmekte daha fazla zorluk yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun ve güçlü sezgileriniz başınızı ağrıtabilir. Bu fiziksel ve ruhsal ağrılarla günü geçirmek yerine muhataplarınızla konuşmayı, süreci netleştirmeyi deneyebilirsiniz. Bugün taraftarı olacağınız duyguyu iyi seçmeniz önemli olacaktır.

18 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı derinlemesine keşfetme ve analiz etme fırsatınız olabilir. İçsel tutkularınızı daha iyi anlamak için zaman ayırabilirsiniz. Aynı zamanda çevrenizdeki insanların ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı olmanız gereken bir gün olabilir. Empati kurarak diğer insanların duygularını anlamaya çalışmak ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyebilir. Hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikleri düşünmek ve adımlar atmaya başlamak için uygun bir gündesiniz.

18 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandırarayışında olan Akrep burcuysan, başvuru yaptığın bir kurumdan olumlu geri dönüş alabilirsin. Görüşmeye gitmeden önce çalışacağın kurumla ilgili derin araştırmalar yapıyorsun. Kardeşi olan Akrep burcuysan, kardeşinin birtakım kötü alışkanlıklar edindiğini öğrenebilirsin. Bu ailene söylemeden önce kardeşinle konuşmak isteyeceksin.

18 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik beklentilerinizin gerçekleşmemesi motivasyonunuzu düşürmemelidir. Elinizden geleni yapmaya, emeğinizin karşılığını almanın başka yollarını bulmaya odaklanın. Bazen sadece birkaç adım daha atmanız yeterli gelebilir; anlık öfke ve duygu değişimleriyle yolunuzu kaybetmeyin.  

18 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların daha fazla üstüne düşebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için şanslı koşullar söz konusu. İkili ilişkilerde iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Ani çıkışlar ilişkileri zor durumlara sokabilir. Sorumlu olduğunuz konularda hassasiyet gösterebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırmaya bakın.

18 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilinçli bir çaba göstermeksizin bugün aklınıza gelen fikirler gününüzü kurtarabilir. İç sesiniz hayat yolculuğunuzda sizi hep doğru yere ulaştırır.

18 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı şeyler sana göre çok hızlı gelişiyor olabilir. Bazı konulara yetişemediğini düşünebilirsin. Ancak gün içerisinde halledilmesi gereken konulara vakit ayırabilecek ve sorumluluklarını kolaylıkla yerine getirebileceksin.

18 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün her zamankinden daha umutlu ve iyimsersiniz; fikirleriniz konusunda özellikle spontane ve özgürsünüz. Ayrıca fikirlerinizle başkalarına hem ilham verebilir hem de onları etkileyebilirsiniz. Paylaştığınız bilgiler birine çok yardımcı olabilir. Büyük bir coşkuyla ileriye bakıyorsunuz ve her zamanki rutininizin dışında aşkı veya özel bir keyfi bulabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar yapmak katılmak son derece hoş karşılanabilir, oldukça başarılı ve tatmin edici olabilir. Bir konu hakkında yepyeni bir bakış açısı ortaya çıkabilir ve seçeneklerinizi keşfetmek iyi hissettirir.

18 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün eğitim, uzak seyahatler, ticari konular gündemde olabilir sevgili akrepler. Yeni anlaşmalar, önemli görüşmeler için uygun bir gün olacak. Sezgilerinizin kuvvetli olacağı bir gün. Parasal konularla alakalı pozitif gelişmeler olabilir.

18 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

18 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kendinizi duygusal olarak rahat ifade edebilir ve kendinize zaman ayırabilirsiniz. Seyahat, yurt dışı, eğitim ve sağlık konularında şanslı olacaksınız. Gününüz harika geçsin.

18 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için, bazı güçlü dostlara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız her türlü çalışmaların alt yapısında sosyal yapınızın etkisi çok büyük. Bugün, sosyal olayları farklı bir bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz.

18 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 36" R
Ay
Koç
27° 10' 20" R
Merkür
Başak
18° 36' 59" R
Venüs
Terazi
26° 26' 24" R
Mars
Yengeç
08° 58' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 14"
Satürn
Balık
15° 07' 11"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 35"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>