Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güven Duyuyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, duygularınızı ifade etme konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. Daha kontrollü ve sabırlı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Çabalarınızın karşılığını almaya başlayacak ve elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Daha aktif adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi anlamda kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Gelir ve gider arasında denge kurmayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik planlar yapabilir, analizlere vakit ayırabilirsiniz. Bilgili kişilerden destek almak daha iyi ilerlemenize yardımcı olacaktır. Bu destek çağrısı, kimin köstek olduğunu görmeniz açısından da önemlidir; hayatınıza alacağınız insanlar konusunda yeni bir kriter edinebilirsiniz.

13 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Akrep burcundaki insanlar bugün sezgilerine güvenmeliler. İçlerindeki derin içsel bilgelik ve anlayışı kullanarak karşılarındaki durumları daha iyi analiz edebilirler. Aşk ve ilişkiler konusunda tutkulu ve derin duygular yaşayabilirler. Bugün olup bitenlere derinlemesine bakarak önemli kararlar alabilirler. İş hayatında gereken planlamaları yapmak ve odaklanmak önemli olacaktır. Bugün kendi gücünüzü fark edebilir ve hedeflerinize doğru ilerlemeye başlayabilirsiniz. Aynı zamanda, duygusal dengeyi korumaya da özen göstermelisiniz. Umarım harika bir gün geçirirsiniz!

13 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yataktan çıkmakta zorlanıyorsun. Bütün evde kalıp dizi izlemek isteyebilirsin. Ara sıra kendine böyle izinler vermek seni rahatlatıyor. Borçlarını ödemek için ailenden destek alman gerekebilir. Ailenin her zaman arkadan olması sana güven veriyor. İlişkisi olmayan Akrep burcuysan, isimsiz gelen çiçek kafanı karıştırabilir.

13 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elde kalan borçları ödemenin yanı sıra, zorlayıcı ilişkileri ve işleri sonlandırmaya kararlı olabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için motive edici aktivitelerle ilgilenebilir ve özgüveninizi artıracak adımlar atabilirsiniz. Hayatınızdaki zorlukları azalttıkça, hafiflik ve güzellikle dolu bir yaşam sürdürebilirsiniz.

13 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planları gerçekleştirmek için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Alacağınız yardımlarla sorumluluklarınızın üstesinden geleceksiniz. Gün içinde iletişimle ilgili konularda ani değişiklikler yaşanabilir.

13 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konuları düşünmeyi sonraya ertelemek size iyi gelecek ve partnerinizle ilişkinize hasar vermenize engel olacak.

13 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sevdiğin insanlara vakit ayırmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Yaşadığın gerginlikleri üstünden atmak için sevdiklerine daha fazla vakit ayırmalısın. Yaşanan sıkıntıları tek başına üstlenmek yerine daha paylaşımcı olman gerekebilir.

13 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün başlangıçta dış baskılarla başa çıkamayacak kadar savunmasız hissetmenize neden olabilir. Geçici olarak, çatışma içeren veya zamanınızı ve enerjinizi yoğun şekilde talep eden durumlardan kaçınmak en iyisidir. Koşullar sizi yavaşlatırsa, bu, sizi değerli değişimler yapmaya teşvik eden kılık değiştirmiş bir lütuf olabilir. Daha karmaşık duygularınızı nispeten kolaylıkla ifade ettiğinizi görebilirsiniz. Fiziksel ya da duygusal iyileşmeye yönelik çabalar için iyi bir zaman. Ayrıcave sağlıkla ilgili benzersiz bakış açınızı veya yeteneklerinizi takdir etmeniz için de güçlü bir zaman.

13 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde gideceğiniz sosyal ortamlarda aşk kapınızı çalacak. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kollayacaksınız. Bazı olaylar yeniden gündeme geliyor.

13 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

13 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyalleşebilir ve partnerinizle birlikte sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

13 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal davranmaktan çok akılcı olmayı yeğlemelisiniz. Bugün aile içi aktiviteler için uygun bir gün olmasına rağmen, arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz. Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın.

13 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 05" R
Ay
Koç
28° 18' 56" R
Merkür
Başak
18° 45' 29" R
Venüs
Terazi
26° 31' 59" R
Mars
Yengeç
09° 00' 47" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 31"
Satürn
Balık
15° 06' 51"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 24"
Lilith
Terazi
09° 10' 45"
True Node
Koç
06° 37' 17"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>