Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Aşk Hayatın Hareketleniyor! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Düşündüklerinizi uygulama konusunda biraz daha kontrollü olmalısınız. Gereksiz adımlar attığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmayın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Zorlukları geride bırakmak için ne gerekiyorsa onu yapın.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Zorlukları geride bırakmak için biraz daha beklemeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Potansiyelinizi ortaya koymak için dışa yönelik olmalısınız, çünkü bu size ün kazandırabilir ve sınırlarınızı genişletebilir. Değişim ve yeni deneyimlerle kendinizi besleyerek, motivasyonunuzu artırabilir ve ilgi çekebilirsiniz. Sistemin sınırlarını aşmak ve yeni alanlarda keşif yapmak, ödül getirecek bir adım olabilir.

20 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal ilişkilerinizde derin hisler yaşayabilir ve ilişkilerinizde daha sadık ve tutkulu olabilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmanız gerekebilir, yanlış anlaşılmalar yaşamamak için net ifadeler kullanmaya özen gösterin. İş hayatınızda odaklanma ve disiplin konularında önemli başarılar elde edebilir, uzun zamandır ertelediğiniz projeleri tamamlamak için ideal bir gün olabilir. Sağlığınıza özen göstermeye devam etmelisiniz, düzenli egzersiz yapmak ve sağlıklı beslenmek bugün sizin için önemli olacaktır.

20 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Akrep burcuysan, yolunun yeni biriyle kesişebilir. Ama bu sefer aceleci olmak isteyemeyeceksin. Karşındaki kişinin önce seni aşka inandırması gerekiyor. Bilinçsiz yaptığın sporlar yüzünden eklem ağrıları yaşayabilirsin. Yaptığın spordan en iyi verimi almak için alanında uzman birinden yardım almak isteyebilirsin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik planlar yapabilir, analizlere vakit ayırabilirsiniz. Bilgili kişilerden destek almak daha iyi ilerlemenize yardımcı olacaktır. Bu destek çağrısı, kimin köstek olduğunu görmeniz açısından da önemlidir; hayatınıza alacağınız insanlar konusunda yeni bir kriter edinebilirsiniz.

20 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi çok enerjik hissedebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler yüklerinizi hafifletecek. Parasal birikimlerinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerine doğru gündeminizde değişiklikler planlarınızı etkileyebilir.

20 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla yeme hallerini fark ederek durdurmanız ve sağlıklı tercihler yapmayı istemeniz bile hayatınızda büyük enerjisel farkındalık getirecektir.

20 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birçok konuda sınandığını düşünebilirsin. Her şeyin sabrını sınadığını düşünüp kendini biraz üzebilirsin. Kendine vakit ayırmak ve kafanı boşaltmak için sevdiğin konulara odaklanmak daha iyi olabilir senin için.

20 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün genel olarak daha iyi odaklanabilirsiniz. Anlamlı ilişkiler ve yaratıcı üretkenlik için güzel bir dönem. Stres ve baskıyı yönetme yeteneğiniz artık muazzam bir şekilde artıyor. Seyahat ederek veya farklı kültür ve bakış açılarıyla bağlantı kurarak yeni anlamlar bulabilir veya bir hobiden para kazanıyor olabilirsiniz. Sadece kendinize değil, hayata olan inancınızı da artırdınız. Gücünüze sahip çıkıyorsunuz ve başkalarının sizi olduğunuz gibi kabul etmesi konusunda ısrar ediyorsunuz. Neyse ki, doğal yetenekleriniz ve kişiliğiniz de daha fazla takdir ediliyor.

20 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizden geçen duyguları anlatmakta zorlansanız da kendi kendinize yetebildiğinizi görmek sizi daha güçlü kılıyor. Hislerinizin kuvvetli olduğu ve haberci rüyalar görebileceğiniz zamanlardasınız. Kendinizi riske atmadan sezgilerinizin peşinden gidin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

20 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün para ve kazançlarla ilgilenebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

20 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek, ve kendinizi farklı bir pota da göreceksiniz. Kişiliğinizin bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmaktan yanasınız. Yaşamınızla ilgili yenilenme söz konusu olacaktır.

20 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 42' 36" R
Ay
Koç
27° 10' 20" R
Merkür
Başak
18° 36' 59" R
Venüs
Terazi
26° 26' 24" R
Mars
Yengeç
08° 58' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 14"
Satürn
Balık
15° 07' 11"
Uranüs
Boğa
27° 06' 50"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 35"
Lilith
Terazi
09° 10' 14"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>