Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Destek Veriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2024, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

İlişkisi olan Akrep burçları bugün, sevgilinizle derin ve tutkulu bir bağ kurabilirsiniz. Duygularınızı yoğun bir şekilde yaşayabilir ve birbirinize olan bağlılığınızı güçlendirebilirsiniz. Ancak, kıskançlık ve kontrolcü davranışlardan kaçınmanızda fayda var.

Bekar Akrep burçları için bugün, yeni ve gizemli insanlarla tanışabilirsiniz. Yoğun bir çekim hissedebilir ve tutkulu bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ancak, aceleci davranmamanız ve karşınızdaki kişiyi iyi tanımanız önemli.

İş hayatınızda bugün, kararlılık ve azminiz sayesinde başarılı olabilirsiniz. Zorlu projelerde bile pes etmeden çalışarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Araştırma ve analiz gerektiren işlerde ise temkinli davranmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hukuki ya da toplumsal konularda kendinizi savunma gereği doğabilir. Elinizdeki bilgi ve değerleri iyi kullanarak bu süreçte güçlü kalabilirsiniz. Bilmediğiniz alanları öğrenmek, avantaj elde etmenizi sağlayacaktır.

22 Ekim 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal zekanızı kullanarak çevrenizdeki insanlarla daha derin bağlantılar kurabilirsiniz. İçinizdeki sorgulayıcı ve keşfedici enerjiyi dışarı yansıtarak yeni insanlarla tanışabilir ve ilginç sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, bugün olumlu duygular ve enerjiler etrafınızı saran negatif etkilere karşı sizi koruyacaktır. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

22 Ekim 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarını ihmal ettiğin bir gün olabilir. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin kariyer planlarına fikirlerinle destek olabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Akrep burcuysan ani çıkış yaparak tüm dikkatleri üzerine çekebilirsin. Yakın bir akrabandan alacağın telefon biraz canının sıkılmasına neden olabilir.

22 Ekim 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı ve tutkularınızı ön plana çıkarın. Ne zaman canınız sıkılsa enerjinizi değiştirecek bir uğraşla vakit geçirmenizin ne kadar iyi geldiğini hatırlamalısınız. Aşk hayatınızı hareketlendirecek adımlar atabilir, duygularınızı açığa çıkarabilirsiniz. Mutluluğa ilk adımı siz atın; gerisi gelecektir. 

22 Ekim 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif alacağınız konularla ilgilenirken harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Kadın arkadaşlarınızdan gelecek tepkilere daha dengeli davranmalısınız. Çocuklarla ilgili konularda yaratıcı uğraşlar içinde olabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınızda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Keyifli bir gündesiniz.

22 Ekim 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayların iyisi ile kötüsü ile her zaman gelişimimiz için olduğunu aklınıza bulundurun. Olayları farklı perspektiflerden değerlendirme fırsatı yakalayacaksınız.

22 Ekim 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevresel koşullara uygunluk göstermek isteseniz de zorlanabilirsiniz. Sorunların ve sıkıntıların sizin açınızdan zorlayıcı olma ihtimali de var. Etkin adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Toparlanmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

22 Ekim 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün düşüncelerini netleştirmek için harika bir durumdasın, ancak gün bu konuda biraz zor başlayabilir. Planlarını yazılı hale getirmek, hatta sadece kendi gözlerin için bir liste oluşturmak bile çok faydalı olabilir. Bir fikri yazılı olarak görmek, onun hakkında daha iyi bir yargıya varmanı sağlayabilir. Merkür ve Satürn'ün uyumu sayesinde pratik detayları görebiliyor ve bir konuda netlik kazanabiliyorsun. Biraz daha organizasyon, yapı, yön ve amaç arıyorsun. Şu anda karşılaştığın bilgiler, ister bir konuşma ister araştırma yoluyla olsun, netlik arayışında özellikle faydalı olabilir. Güvenilirliğin özellikle yüksek; insanlar söylediklerine ve verdiğin tavsiyelere dikkat ediyor. Olgunluğun, bilgin ve gerçekçiliğin nedeniyle sana yöneliyorlar.

22 Ekim 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çekim etki alanın şu an aşk enerjilerine çok açık. Diğer varlıkları etkileme gücüne de çokça sahipsin. Güzel birya da hayatının aşkıyla karşılaşabilirsin bugün. Aşk vehayatında her zaman doğru enerjiyi kendine çekiyorsun. Bunu sezgilerin sayesinde başarıyorsun aslında. Lütfen evrene istediğini veya reddettiğini olumlu bir dille anlatır mısın?

22 Ekim 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

22 Ekim 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı, hukuksal konularda kalıcı adımlar atabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin!

22 Ekim 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Problem yaşadığınız sevgiliniz, aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir. Ona bağlılığınız ileri boyutlarda, fakat karşılık verip vermemek de kararsız kalacaksınız. Rekabet halinde olduğunuz biri var. Bu kişi bencil, düşünmeden karar veren, tartışmacı hükmeden, kıskanç, baskı yapan, sert birisi. Sizinle daima rekabet halinde. Ona karşı dikkatli ve temkinli olmalısınız. Çünkü sizin hareketleriniz karşısında, bencilce öfkeleniyor. Parasal açıdan şanslı bir dönem, değerlendirin!

22 Ekim 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 49' 27" R
Ay
Yengeç
10° 48' 14" R
Merkür
Akrep
13° 55' 11" R
Venüs
Yay
05° 57' 56" R
Mars
Yengeç
25° 13' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 06" R
Satürn
Balık
13° 10' 49"
Uranüs
Boğa
26° 15' 00"
Neptün
Balık
27° 41' 36"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 48"
Lilith
Terazi
12° 46' 37"
True Node
Koç
06° 24' 28"
Son Güncelleme : 22/10/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>