Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Akıl Hocalığı Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınıza ifade etme noktasında daha sabırlı olmaya çalışın. Sınırları çok fazla zorlamamanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Karmaşık durumlar yaşanabilir. Fırsatları değerlendirmek için uygun koşullara sahipsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni girişimlere imza atabilirsiniz. Artık size ait olanın gelmesini beklemekle vakit kaybetmiyor, bunun için harekete geçiyorsunuz. Alacak verecek işlerini düzenleyebilirsiniz.

24 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendini duygusal olarak daha hassas hissedebilirsin. İçsel bir karmaşa yaşayabilir ve duygusal anlamda dengesizlikler hissedebilirsin. Bu nedenle, duygusal tepkilerini kontrol etmek ve sakin kalmak için ekstra çaba göstermelisin. İş ve kariyer alanında ise, dikkatlice düşünerek karar vermen gereken bazı konularla karşılaşabilirsin. Dengeli olmaya çalışmalı ve sabırlı davranmalısın. Eğer bir ilişkin varsa, partnerinle iletişimde sorunlar yaşayabilirsin. Empati yaparak ve anlayışlı olarak bu sorunların üstesinden gelebilirsin. Sağlık konusunda ise, üzerinde stres yaratan durumlarla baş etmeye çalışmalısın. Rahatlama ve rahatlama aktivitelerine zaman ayırmak sana iyi gelebilir. Genel olarak, bugün kendine odaklanmalı ve içsel dengeyi yeniden sağlamak için zaman ayırmalısın.Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi günler!

24 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün olmaz dediğiniz ne varsa tek tek gerçekleştiğine şahitlik edebilirsiniz. Bu durum önyargılarınızdan kurtulmanıza ön ayak olacak. Arkadaşlarınızın her konuyu size danışması egonuzu yükseltiyor. İlişkisinde, evliliğinde sorunları olan yakın bir arkadaşınıza akıl hocalığı yapma durumunda kalabilirsiniz.

24 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir alanda takılı kalmak, bütün düzeni bunun üzerine kurmak yerine kendinize alternatifler oluşturmalısınız. Çok yönlülük ve dağınıklık arasında bir fark olduğunu idrak edin. Yakın çevreniz, erkek kardeşleriniz ya da arkadaşlarınızdan bu konuda fikirler alabilir, ortak hareket edeceğiniz konular üzerinde durabilirsiniz.

24 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilinçli adımlar atmak için uygun zamandasınız. Her türlü olumsuzluğu geride bırakabileceğiniz bir süreçtesiniz. Hata yapmadığınız takdirde kendiniz için doğru olanlara odaklanma şansınız var. Bilinçli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

24 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık konusunda operasyon düşünüyorsanız bugünler sizler için uygun. Ayrıca mesleki ya da kariyer konularında da önünüzün açık olduğunu göreceksiniz.

23 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Senden yardım isteyen insanlar olabilir bugün. Her ne kadar müdahil olmak istemesen de canını sıkan konulara odaklanman gerekebilir. Özellikle de ailevi meselelerde sağlam bir yol izlemen istenebilir. Sorumluluk alan taraf sen olabilirsin.

24 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün sorumlulukları veya engelleri geçici olarak büyütebilir. Bir romantikilişki veya tutku etrafında görünüşte bir engel ortaya çıkabilir. Koşullar veya insanlar sizionaylamıyor veya yardımcı olmuyor gibi görünebilir ve kendi kaynaklarınızla baş başa kalabilirsiniz. Bununla birlikte, görünürdeki bir gerileme, uzun vadeli mutlulukla ilgili hayati bir adıma yol açabilir. Ayrıca uzun vadede neye ihtiyacınız olduğunu da öğreniyorsunuz. Çatışmalar ortaya çıkarsa orta yolu arayın. İnsanlar çok açık sözlü, sıcak veya etkileyici olmayabilir ama aynı zamanda sahip olduğunuzu bilmediğiniz kaynakları keşfetmeniz için size yeterli alan da sağlayabilir. Gün ilerledikçe akışa uymanın daha kolay olduğunu göreceksiniz.

24 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Saplantılarınızdan vazgeçmelisiniz. Kişiliğinizi ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz. Bu dönem, ketum düşünceler içinde olacak ve çevrenize taviz vermek istemeyeceksiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak içselliğinizi besliyor.

24 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

24 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvan veya gündelik rutinleriniz ön plana çıkabilir. İletişim veya seyahatlerde sorunlar gündeme gelebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

24 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yakın çevrenizdekilerin dertleri ile uğraşmaktan kendinize zaman ayırmanız zor olabilir. Halbuki kısmet ve menfaatler bugün elinizin uzanabileceği yerde. Dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve sürümcede olan birtakım işlerinizi gözden geçirecek ve sonuca daha fazla yaklaşacaksınız. Hesapta olmayan ödemeler, harcama gerektiren durumlar ortaya çıkabilir, dikkatli olun. Ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Önemsiz bile olsa bir uzmana görünün.

24 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 16' 48" R
Ay
Boğa
05° 51' 50" R
Merkür
Başak
19° 41' 57" R
Venüs
Terazi
27° 09' 04" R
Mars
Yengeç
09° 17' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 22"
Satürn
Balık
15° 04' 37"
Uranüs
Boğa
27° 06' 17"
Neptün
Balık
28° 31' 18"
Plüton
Oğlak
29° 44' 52"
Chiron
Koç
22° 16' 10"
Lilith
Terazi
09° 14' 07"
True Node
Koç
06° 37' 36"
Son Güncelleme : 20/09/2024 21:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>