Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sağlığına Dikkat! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, duygularınızı ifade ederken daha sabırlı olmaya çalışın. İlişkinize zarar verebilecek adımlar atmamanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

Odaklanmaya çalışmalı ve koşulları iyileştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Dengeleri zorlamamanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili konular sizi yıpratabilir. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi ve duygusal seçimlerinizi gözden geçirin, sizi tatmin etmeyenleri netleştirin. Korktuğunuz ama sevdiğiniz bir alanda adım atarak hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Çocuklar, yatırım, tatil gibi konularda büyük adımlar atmadan önce temkinli olun.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Akrep burcunun günlük burç yorumu şöyle; Sevgili Akrep, bugün duygusal anlamda yoğun hissedeceksiniz. İçinizdeki tutkulu enerjiyi kontrol altına almakta zorlanabilirsiniz ancak bu durumu olumlu bir şekilde kullanarak yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Özellikle yakın ilişkilerde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gereken bir gün olabilir. Duygusal iniş çıkışlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde hem kendinizi hem çevrenizdekileri olumlu etkileyebilirsiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ergenlik çağında kardeşi olan Akrep burcuysan, kardeşinle birçok konuda gerginlik yaşayabilirsin. Ailen sizi sakinleştirmeye çalışacak. Öğle yemeği olarak ağır şeyler tüketmen mideni bozabilir. Bir süre yemeklerini evden getirmek isteyeceksin. Ev arkadaşıyla birlikte yaşayan bir Akrep burucuysan, ev arkadaşının sorumluluklarını aksatması seni rahatsız ediyor.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başvurularınız ve işlerinizin sonuçlanması gibi olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ticari açıdan olumlu haberler alabilirsiniz. İlişkilerinizde dikkatli ve yapıcı olun, olumlu değişimlerle karşılaşabilirsiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zaman alan işler ya da uğraşlar yüzünden gündüzü daha iyi programlamaya çalışın. İş ve hizmetle ilgili konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde insanları dinlemek ve onları anlamaya çalışmak için çaba göstereceksiniz. Bu çaba ise hayatınıza oldumlu bir dönüş sağlayacak.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatının kontrolünü eline alman gereken bir gün olacak. Etrafında olan biten şeylere kapılarak savrulmak yerine yere daha sağlam adımlarla basman gerekebilir. Kaosta sağlam kalmak zor olsa da bunu bugün başarman gerekecek.

29 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, insanlar bugün erken saatlerde hassas veya kolayca tetiklenebilirler ve sınırlarınız konusunda her zamankinden daha net olmanıza yardımcı olabilir. Huzursuzluğu bilgiyle, çalışmalarla, sohbetlerle veya farklı bir rutinle beslemeyi hedefleyin. Özel biri, gün ilerledikçe coşkunuzu artırmanıza ve güveninizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Venüs-Mars geçişi devreye giriyor, sizi heyecanlandırıyor ve motive ediyor. İletişimlerinizden veya kurduğunuz bağlantılardan ilham aldığınızı hissedebilirsiniz. Başkaları sizin bakış açınızla ilgileniyor veya ona yatırım yapıyor. Her zamanki konfor alanınıza ulaşırken veya bu alandan çıkarken, kişisel ve yaratıcı riskler almaya daha istekli olursunuz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Yalnız kendi sorunlarınız ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Önceçabalarınız göz dolduracak ve daha sonra paranız artacaktır. Maddi konularda detaylar üzerinde durmalısınız.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sanki her şey kendiliğinden yerine oturuyor. Çevrenizdekilerin heyecanınızı ve canlılığınızı fark etmemesi mümkün değil. İşyerindeki tüm görevlerinizi başarıyla tamamladınız ve artık yeni projelere rahatça geçebilirsiniz. Özel hayatınızda bile, karşılaştığınız herkes üzerinde bıraktığınız umut verici izlenim sayesinde mutlu anlar yaşıyorsunuz. Zahmetsizce ulaştığınız bu başarılı dönemin keyfini, sona ermeden önce doya doya çıkarın.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün gündelik işler, sağlık ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili şanslı olacaksınız. Gününüz harika geçsin.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi duygusal anlamda kısıtlanmış hissediyorsunuz. İsteklerinizde aşırıya kaçmadığınız müddetçe sorun çıkmayacaktır. Güven duygunuzu dengeli kullanmalısınız. Yaşam kalitenizde yükseliş olacak. Karşınızdaki kişinin düşünceleri önem kazanıyor.

29 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 35' 17" R
Ay
Koç
25° 17' 52" R
Merkür
Başak
18° 23' 04" R
Venüs
Terazi
26° 17' 15" R
Mars
Yengeç
08° 53' 60" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 46"
Satürn
Balık
15° 07' 45"
Uranüs
Boğa
27° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 54"
Lilith
Terazi
09° 09' 25"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>