Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bugüne Odaklanıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Daha temkinli davranacaksınız. Birlikteliğiniz yoksa gün içerisinde fırsatları değerlendirmekte de zorluk yaşanmayacak. Zaman zaman kararsızlık yaşayabileceğiniz anlar da olacak. Duygusal olarak kendinizi çok rahat hissetmiyorsunuz. Sevgi ve değer açısından karmaşıklık yaşanabilir.

Yapacak olduklarınızın karşılığını almakta zorlanmayacaksınız. Zaman zaman aksaklıklarla karşılaşma ihtimaliniz var. Gün içerisinde karşılaşacak olduğunuz olumsuz durumlar canınızın bir hayli sıkılmasına neden olabilir. Yapmanız gereken bazı düzenlemeler var. İç dünyanızda var olan gerginliği en aza indirmelisiniz.

Para harcama noktasında biraz daha tedbirli olmalısınız. Elde etmek istediklerinize ulaşırken normalden daha fazla harcama yapmamaya çalışın. Seçimler açısından ekonomik olanı tercih edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızı kullanarak yeni projeler üretebilirsiniz. Özellikle ekonomik ve toplumsal düzeyde girişimler yapmak adına bugünü değerlendirmelisiniz. Bir insanın kırıldığında ne hissettiğini, neye ihtiyacını olduğunu kendinize bakarak bulabilir ve bu ihtiyacın karşılanmasına yönelik büyük adımlar atabilirsiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve çevrenizdeki insanların davranışları sizi etkileyebilir. İletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var, çünkü yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Kendinizi rahatlatmak için meditasyon veya yoga gibi pratikleri deneyebilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Sağlık konusunda ise stres ve kaygıyla baş etmek için spor veya egzersiz yapmak size iyi gelebilir. Enerjinizi yüksek tutmaya özen göstermelisiniz. Umarım bugün keyifli bir gün geçirirsiniz!

26 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın zamanda ameliyat olan bir arkadaşına geçmiş olsun ziyaretine gitmek isteyebilirsin. Alacağın çiçeklerle arkadaşının gününü güzelleştiriyorsun. Geçmişi değil bugünü yaşamayı seviyorsun.Geçmiş konular açıldığında kısa cümleler ile geçiştirebilirsin. Akşam kendine bitki çayı yaparak rahatlamak isteyeceksin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızı, tarzınızı, kendinize ayırdığınız zamanı değerlendirebilir, eksik ve ihtiyaçlarınıza odaklanabilirsiniz. Gün içinde kendinize molalar oluşturmanın gerekliliği ve önemini fark ediyorsunuz; rutinlerinize bir yenisi ekleniyor.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yaratıcılığınız güçlü olabilir. Gün boyu yeni ufuklara açılmak için hayaller içine dalabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyacağınız ve araştıracağınız zamanlar içindesiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizi sonuca bağlamak için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde duygusal konular sizi zorlayabilir.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlkelerinizin pahasına finansal olarak kazanmak ile daha yüksek değerlere sadık kalarak zarar etmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaksınız.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün rüyalarına dikkat etmen gerekecek. Bilinç altının sana söylemeye çalıştığı şeylere dikkat edebilirsin. Rüyalarının taşıdığı mesajları görmek ve bunu anlamlandırmak isteyebilirsin. Gördüğün rüyaların kaydını tutabilirsin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızda aşinalık ve rahatlık ihtiyaçlarınızdaha fazla dikkat çekiyor. Duygusal olarak daha dengeli ve iyi hissetmeye öncelik vermelisiniz. Kontrol edemediğiniz güçlü duygular, güvenlik duygunuzu alt üst edebilir. Büyüme için korkularınızın üzerine çıkmanız gereklidir. Gün, fikir ve bilgi alışverişi açısından olumlu ilerler. Problem çözme konusunda başarılı olabilirsiniz. Tartışmalar aydınlatıcı olabilir.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayal dünyanızın geniş olması nedeniyle, kazançlarınız konusunda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Mantığınızın sesini dinlemelisiniz. İlişkinizi sorgulayacak konuşmalardan uzak kalmayı başarırsanız, durumu kavrayabileceksiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün aşk, tatil, hobilerinizle ilgili yurt dışı, eğitim, seyahat fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Bugün Ay'dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini takip ediyorsunuz.

26 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 37' 43" R
Ay
Koç
25° 55' 23" R
Merkür
Başak
18° 27' 42" R
Venüs
Terazi
26° 20' 18" R
Mars
Yengeç
08° 55' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 55"
Satürn
Balık
15° 07' 34"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 25"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 47"
Lilith
Terazi
09° 09' 41"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>