Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çocuk sevginiz çocukları yanınızdan kaçırtacak ölçüde. Herhalde bu yüzden sevgili seçimlerinizde hep çocukluları seçiyorsunuz. Ama sevgiliniz gerçekten göz dolduruyor. Ne söylenebilir, huyu iyi olsun.

Size yol görünüyor. Yöneticilerle bozuk olduğunuzdan işten çıkartma diye anlayabilirsiniz, ama değil. Yalnız da değilsiniz, bir ekip içinde görünüyorsunuz. Dönüşünüz çok mutlu olacak gibi. Bugün yöneticilerde biraz yakınlaşma isteği görebilirsiniz.

Ödediğiniz trafik cezaları sayılmazsa yüklü harcamalar içinde değilsiniz. Parayı elde tutma eğitimini bizzat paradan alıyorsunuz. Bu yüzden savurganlar sınıfından artık çıkartılabilirsiniz.

Bugün duygularınızı yansıtırken aşırıya kaçabilir ve yakınlarınızı şaşırtabilirsiniz. Biraz daha kontrollü davranmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bazen boş yere üzüyorsunuz. Bundan kurtulmanın koşullarını oluşturmanız, bazı duygusallıklardan arınmanıza bağlı. Gerçekçi yaklaşımlar sizi rahatlatabilir. Haklı nedenlerle direttiğiniz bir konu, bugünlerde bir müdahale gerektirebilir. Bununla ilgili hayal kırıklığına da hazırlıklı olmanız gerekiyor. Bazı ilişkilere daha ihtiyatlı yaklaşacaksınız.

29 Nisan 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 02:22 Ay-Neptün zorlu görünümü, kısa süreli bir etki olsa da, gerçekçi düşünmeyi zorlaştırır. Gün içinde yeni bir karar vermeden önce, insanlara, söylenenlere, duruma gerçekçi şekilde bakalım. Saat 05:37 Ay-Jüpiter görünümü, bir ilişkide kafaca anlaşmanın, farklı bir şeyler paylaşmanın, birlikte olmanın işaretçisidir. Birbirinizin istek ve beklentilerini anlamaya çalışırsınız. Saat 20:29 itibariyle Ay-Merkür arasındaki görünüm, doğru ve size yakışan tarzda hareket etmenizi, problemleri gayet ustalıkla çözebilmenizi sağlayıcıdır. Saat 21:14 Ay-Uranüs olumlu görünümü, zorluk çektiğiniz konular üzerinde iletişimin son derece önemli olduğunun göstergesidir. Duruşunuzla, güven duygunuzla ikna edemeyeceğiniz bir kimse olacağını sanmıyorum. Gün boyunca kolaylıklar sizinle olsun. Arzu ettiklerinizle karşılaşmanız dileğimle,

29 Nisan 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı arkadaşlarınla ilişkini koparabilirsin. Haksızlık ettiğini düşündüğün kişilerle de aranı düzeltebilirsin.

29 Nisan 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnızlığa tahammül etmek istemeyeceğiniz bir gün. Eski arkadaşlardan sürpriz yaklaşımlar yüzünüzü güldürebilir.

29 Nisan 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan uğraştırıcı konular söz konusu olabilir. Bugün aynı zamanda kişisel düzeninize ve sağlık konularına ayrı bir özen gösterebilirsiniz.

29 Nisan 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kısa bir gezi ya da tatil hayaliniz vardı ve bugün bu arzunuz bir anda gerçekleşiyor. Maddi konuda rahat bir döneme giriyorsunuz. İşlerinizi ihmal etmemelisiniz.

29 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte günlük yaşamınızda veya çalışma ortamınızda keyifli, bereketli, verimli bir döneme ilerleyebilirsiniz. Hayatınızda size yardımcı olacak dostlar edinebilirsiniz. Küçük ama hoş sürprizler yaşamınızı güzelleştirebilir. Sağlık yönünden kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

29 Nisan 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkaları için yapmak zorunda olduğunuz işler, kendi vaktinizden çalmanıza neden oluyor. Biraz kendinizle ilgilenerek rahatlayın. Sosyal ortamlarda bulunmak size çok iyi gelebilir.

29 Nisan 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili sorunlar ve mücadele ihtiyacına sahip olabilirsiniz. Ruhsal ve manevi destek konusunda oldukça başarılı olabileceğiniz bir etkiye sahip bulunuyorsunuz. Maddi ve manevi bağınız olan birileriyle tartışmak veya yoğun iletişime girmek mümkündür. Kredi ve ödemelerle ilgili görüşmeler yapabilir, oranları değerlendirebilir, maddi krizleriniz mevcutsa bunları toparlamak için haberleşme yapabilirsiniz. Ayrıca hayatınızdaki tüm maddi ve manevi krizlerle ilgili bilgi toplayabilir, uzman bir danışmandan fikir alabilirsiniz.

29 Nisan 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun duygular içine gireceksiniz. Sevdiğinizden bekledikleriniz farklılaşıyor. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Çeşitli kuruntular içine girebilir, karamsarlık duyabilirsiniz. Ancak, enerjiniz ve istekleriniz güçlü olduğu için kendinizi kontrol altına alacak, sakin davranabileceksiniz.

29 Nisan 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 49' 22" R
Ay
Boğa
14° 02' 36" R
Merkür
Başak
20° 43' 53" R
Venüs
Terazi
27° 49' 42" R
Mars
Yengeç
09° 36' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 20"
Satürn
Balık
15° 02' 10"
Uranüs
Boğa
27° 05' 45"
Neptün
Balık
28° 30' 23"
Plüton
Oğlak
29° 44' 33"
Chiron
Koç
22° 14' 48"
Lilith
Terazi
09° 17' 48"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>