Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Zaman Su Gibi Akıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Kendinizi ifade ederken toparlanmaya çalışmalısınız. Duygusal olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Mesleki olarak toparlanmaya başlayacaksınız. İçinde bulunduğunuz durumları çözüme kavuşturma şansınız da bir hayli fazla. Hata yapmadığınız takdirde sorun yaşamayacaksınız.

Maddiyatla ilgili bazı konularda belirsizlikler yaşanabilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerde netlik ve mutluluk yaşayabilirsiniz. Kalıcı bir ilişkiye başlamak, evlilik veya ortaklık kurmak için uygun bir gün olabilir. Ticari ortaklıklar, yatırımlar ve hukuksal konularda şanslısınız.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcunu bekleyen enerjiler, derin duyguların ortaya çıkmasına neden olabilir. İlişkilerinizde daha içsel ve hassas bir tutum sergileyebilirsiniz. Kendinize ve çevrenizdeki insanlara karşı daha anlayışlı ve sabırlı olmak, iletişimi güçlendirebilir. Bugün duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin ve iç sesinizi dinlemeye özen gösterin. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde yönlendirirseniz, günü daha huzurlu ve pozitif bir şekilde geçirebilirsiniz.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı bir gün seni bekliyor. Bunun zamanın nasıl geçtiğini anlamakta güçlük çekeceksin. İşlerini yetiştirmek için planlı hareket etmen gerekiyor. Yakın bir akrabanın küçük bir ev kazası geçirdiğini öğrenebilirsin. Onu ziyaret etmek isteyebilirsin. Ailenin maddi konularda birtakım sıkıntılar yaşadıklarını öğrenebilirsin.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde, arkadaşlıklarınızda üçüncü kişilerin etkili olduğunu düşünebilirsiniz. Kendinizi kimseye karşı doldurmamalı ancak bir arada olduğunuz zamanlarda temkinli davranmalısınız. Muhataplarınızla endişelerinizi paylaşmak ve fikirlerini almak rahatlamanıza yardımcı olabilir.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Sözleşme ve anlaşmalarda sıkışıklıklar olabilir. Gün içinde dalgın olabilirsiniz. Yabancılarla ilişkilerde mücadele gerektiren konular olabilir. Ruhsal çatışmalardan uzak durun. Çalışma hayatınızda üstlerinizden destek alabilirsiniz. Başkalarıyla birlikte plan yapabilirsiniz.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız olan Akrep'ler hiç beklemedikleri bir anda aradıkları partneri bulabilirler ve damdan düşer gibi bir ilişkiye başlayarak kendileri de şoka girebilirler.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygusal tepkiler vermen daha kolay olabilir. Bir anda gülerken bir anda ağlama ihtimalin yüksek. Bu duygusal gerilimin nereden geldiğini bulmak ve buna bir çözüm üretmek gününün daha iyi geçmesini sağlayacak.

29 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün yaratıcı ve romantik arayışlarınızla harekete geçmeye daha yatkınsınız. Aktif olarak neşenizi aramak, zevk peşinde koşmak ve eğlenmek için motive olabilirsiniz. Bugün, özellikle bu alanlarda istediklerinizin peşinden gitmeye kendinizi mecbur hissedebilirsiniz ancak bunu farklı şekilde yapmalısınız. Bir şeye acele etmekten kaçının, ancak arzularınıza dikkat edin; bu önemli ve belki de şaşırtıcı olabilir. Sanatsal ifade için harika bir zaman; en azından kendinizi benzersiz, romantik veya yaratıcı bir şekilde ifade etme arzusu güçlüdür. İnsanlar da sizi özellikle çekici bulur.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşıt evinizdeki güneş sizi olumlu etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu çalışmak istediğiniz bir gerçek. Fakat size karşı gelenlere de, gerekli tepkinizi gösterecek, yine deyaptığınız kişiler önemli olacak.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün başkalarına açık davranmak isteyeceğiniz bir ruh hali içinde değilsiniz. Belki de yakın geçmişte bazı başarısızlıkları kabul etmek zorunda kaldınız ve bu da çevrenizdekilere olan güveninizi sarstı. Durumun asıl nedenini bulmak için kendinize zaman tanıyın. Sağlığınız konusunda birtakım kısıtlamalara gitmenizde fayda var. Bedeninizin acilen dinlenmeye ihtiyacı var. Uzun bir maraton koşusu yerine, kısa bir gezinti yürüyüşüne çıkın.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz ve kalıcı anlaşmalar yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Koşullarınızı gözden geçirmeli veolanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edebilir. Olaylara karşı gereken esnekliği sağlamalısınız. Yenilgiyi kabul etmiyorsunuz.

29 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 48' 54" R
Ay
Başak
28° 05' 37"
Merkür
Boğa
03° 18' 58"
Venüs
Boğa
23° 08' 05"
Mars
Koç
13° 30' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 10"
Satürn
Balık
17° 58' 13"
Uranüs
Boğa
23° 23' 14"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 17"
Lilith
Başak
25° 19' 54"
True Node
Koç
14° 55' 36"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>