Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kurallarınız Esniyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınıza karşı olan bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Karmaşa yaratabilecek her ne varsa ondan da biraz olsun uzak durmanız gerekiyor.

Mesleki zorlukları ortadan kaldırmaya odaklanın. Rahat hareket etmek için uygun zamandasınız. Genel olarak istediklerinize ulaşmaya başlayacaksınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sıkıntılar yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için en uygun zamandasınız. Ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendiniz için iyi şeyler istemeli, yenilikler yapmalısınız. Hayatın zorlu yanlarına odaklandıkça hep burada kalırsınız ama bu odağı değiştirdiğinizde sınırlarınız değişecektir. İş ve arkadaş çevrenizden tanışacağınız yeni kişiler size aklınızı ve imkanlarınızı kullanacağınız yeni seçenekler getirebilir.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İçsel çatışmalarınızla baş etmek için zaman ayırmanız önemli olacak. Kendinizi ifade etme konusunda güçlükler yaşayabilirsiniz. Ancak, duygusal açıdan tatmin edici bir iletişim kurmak için çaba göstermelisiniz. Yakın ilişkilerinizde daha anlayışlı olmaya çalışmalısınız. İlişkilerde güven duygusu önemlidir, bu yüzden sevdiklerinize karşı güveninizi korumaya özen gösterin. Bugün biraz gerilim hissedebilirsiniz, ancak sakinliğinizi korumalısınız. İç dünyanızdaki baskıları azaltmak için meditasyon veya rahatlama tekniklerini kullanabilirsiniz. Sağlıkla ilgili olarak, sağlıklı beslenmek ve düzenli egzersiz yapmak bugün size iyi gelecektir.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Akrep burcuysanız, ilişkilerle ilgili katı kurallarınız olduğunu fark edebilirsiniz. Artık bu kurallarınızı biraz esnetmek ve görüşeceğiniz kişilere şans vermek isteyeceksiniz. Yakın arkadaşınızın sosyal medya paylaşımları sizi şaşırtabilir. Kardeş ya da kuzeninizin özel hayatıyla ilgili mutlu edici haberler alabilirsiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorunlarınızı aştığınızdan emin olmalısınız. Olmadık zamanlarda karşınıza çıkan konulara vereceğiniz tepkiler, sizi asıl amacınızdan uzaklaştırabilir. Ortaklı işler ve ödemelerle ilgili konularda yeni kararlar almanız gerekebilir.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecek. Eğitim konularında yeni farkındalıklarınız olabilir. Çözemediğiniz iletişim problemlerinin bugün üstesinden gelebilirsiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan umutlu ve olumlu bir süreçte olsanız da her şey yavaş ilerleyeceği için zaman zaman sıkılganlık baş gösterebilir. Olumlu ruh haliniz kaybetmemeye çalışın.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun sürecek bir gezi hakkında bazı planlar gündeme gelebilir ve sen de bu konuda bazı hazırlıklar yapabilirsin. Gidilecek ortamı araştırmak seni heyecanlandırabilir. Her ne için olursa olsun hareket etme ihtimali seni heyecanlandıracak.

4 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı hoşnutsuz duygular eğer dikkatli olmazsanız manipülatif veya yıkıcı davranışlara yol açabilir. Geçmişe takılıp kalma eğilimi, sağlıklı etkileşimlere müdahale edebilir. Birini istediğiniz şeye ikna etmek uzun vadede yine Sorunlarınızı çözmeyecektir. Sorunlu bir alanın iltihaplanmasına izin vermek yerine doğrudan müdahale etmek muhtemelen daha iyidir. Devam ederek veya o kadar yüklü olmayan bir zaman seçerek kendinize karşı daha nazik olun. Kaos, bir sonraki hamlenizin ne olacağını merak etmenize neden olabilir veya seçeneklerinizi tartmakta zorlanabilirsiniz.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz, farklı yorumlara neden oluyor. Ay’ın konumu, mesleki çalışmalarınıza derin bir şekilde bağlılık içinde olduğunuzu ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı gösteriyor.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Gününüz güzel geçsin.

4 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu aralar hissettiğiniz gerginliği sevdiğiniz insana yansıtmamaya çalışın. Endişe ve kuruntularınızı bu kadar çok büyütmekten de kaçının. Çalışma arkadaşlarınızdan biriyle soğukluk yaşıyorsunuz. O bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor, ama ilginizi arttırırsanız onu ne kadar çok sevindirdiğinizi göreceksiniz.Yatırımlarınızda çok dikkatli davranmalısınız, bazı kayıplar olabilir. Emin olmadığınız girişimlerde bulunmamaya çalışın. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelmenizde fayda var.

4 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 12' 19" R
Ay
Boğa
04° 43' 53" R
Merkür
Başak
19° 33' 26" R
Venüs
Terazi
27° 03' 29" R
Mars
Yengeç
09° 15' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 05"
Satürn
Balık
15° 04' 57"
Uranüs
Boğa
27° 06' 21"
Neptün
Balık
28° 31' 26"
Plüton
Oğlak
29° 44' 55"
Chiron
Koç
22° 16' 21"
Lilith
Terazi
09° 13' 36"
True Node
Koç
06° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>