Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Haftanın Yorgunluğunu Atıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, anlaşılabilir adımlar atmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırma şansınız da var. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Doğru olduğuna inandığınız adımları atabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tutumlarınızı kontrol altında tuttuğunuzda, herkes gibi sizi de etkileyen olumsuz durumları daha iyi alt edebilirsiniz. Bugün empati ve duyar konusunda çevrenizle birbirinize katabileceğiniz bazı deneyimler gündeme gelebilir. İkili ilişkilerle ilgili yeni başlangıçlar ve kararlar hayatınızın seyrini değiştirebilir.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün için Aslan burcu için büyük bir enerji ve coşku söz konusu olabilir. İçinizdeki liderlik özellikleri daha da belirginleşebilir ve başkalarını etkileme konusunda başarılı olabilirsiniz. Sosyal ilişkilerde daha aktif olabilir ve kendinizi ifade etme konusunda hiç tereddüt etmeden ilerleyebilirsiniz. Kendinizi doğru bir şekilde ifade etmek için içsel gücünüzü kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, romantik ilişkilerde de tutkulu ve heyecanlı bir zaman dilimi olabilir. Kendinize özen göstermeyi ve kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmemeyi unutmayın.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonuna güzel bir kahvaltıyla başlıyorsun. Bugün evdeki işlerini tamamlamak isteyeceksin. Evinin düzenli olması seni büyük ölçüde rahatlatıyor. Akşam arkadaşlarının yemek davetini nazik bir dille geri çevirebilirsin. Haftanın yorgunluğunu atmak için evden çıkmak istemiyorsun.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tutumlarınızı kontrol altında tuttuğunuzda, herkes gibi sizi de etkileyen olumsuz durumları daha iyi alt edebilirsiniz. Bugün empati ve duyar konusunda çevrenizle birbirinize katabileceğiniz bazı deneyimler gündeme gelebilir. İkili ilişkilerle ilgili yeni başlangıçlar ve kararlar hayatınızın seyrini değiştirebilir.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karşılıklı konular sizi her zamankinden daha fazla meşgul edebilir. Biraz daha sakin ve dengeli davranmaya dikkat etmelisiniz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizle olan iletişiminizde daha saygılı davranışlar ortaya koyabilirsiniz. Problemler üzerinde etkinlik göstermeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. Mümkün olanlar üzerinde yoğunluk göstermeye çalışmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjin yüksek olacak bugün. Bu güzel enerjiyi bol bol egzersiz yaparak harcayabilirsin. Ayrıca bu enerjinin yüksekliği senin tutkunu da ateşleyecek. Aşkta beklenmedik gelişmeler seni bekliyor bugün.

10 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün çok fazla çabalayarak veya kendinize abartılı hedefler belirleyerek tükenmemeye dikkat edin. Kritik bir şeyi gözden kaçırmak çok kolay olduğundan, işinizi veya konuşmalarınızı aceleye getirmekten kaçınmak en iyisidir. Şimdi bir şekilde gelecekten ödünç alma isteği ortaya çıkıyor; örneğin, işleri ileri bir tarihe erteleyen bir şey vaat edebilirsiniz. Biraz aşırıya kaçma veya bir partnerin sizden çok fazla şey talep etme eğilimi güçlüdür. En iyi sonuçlar için her şeyi gerçekçi tutun. Büyük fikirleri aklınıza getirin ancak bunu söz verecek şekilde yapmayın.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda kafanız her an karışabilir. İstekleriniz ve hayalleriniz arasında istediğiniz köprüleri kurmakta zorlanıyorsunuz. Düşüncelerinizle ilgili ulu orta konuşmayın. Size değersiz görünen bazı şeyler önemli olabilir.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hiçbir şey yolunda gitmiyor ve sık sık saldırganca tepkiler veriyorsunuz. İşyerinde yardım teklif edilirse kabul edin, bu uyum sağlamanıza vearkadaşlarınıza karşı daha diplomatik görünmenize yardımcı olacaktır. Özel hayatınızda başkaları işlerin sizin açınızdan nasıl göründüğünü bilemediğinden, iletişime odaklanmalısınız. Açık açık söyleyin! Ayrıca, diyetinize de dikkat edin ve yeterli düzeyde istirahat edin, aksi takdirde uzun dönemde sorun yaşarsınız.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün partner, ortaklık, çalışma hayatı, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin gösterdiği anlayışsızlık ve ilgisizlik, aranızda bir soğukluk yaratıyor. Ama araya ayrılıklar da girse ilişkiniz devam edecek. İş yerinden bir dostunuz, mesleki bir sırrı sizinle paylaşabilir. Sonradan problemlerle karsılaşmak istemiyorsanız bunu saklayın, başkasına söylemeyin. Sizin niyetiniz iyi olsa bile belki duyduklarınız doğru olmayabilir. Parasal konulara yönelik isteklerinizin oluşması için zamana ihtiyacınız var. Bazı ufak sağlık problemleriniz olabilir.

10 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 44" R
Ay
Akrep
09° 28' 38" R
Merkür
Aslan
28° 17' 34" R
Venüs
Terazi
11° 34' 58" R
Mars
Yengeç
01° 55' 13" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 08"
Satürn
Balık
16° 02' 26"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 58"
Lilith
Terazi
07° 49' 24"
True Node
Koç
06° 41' 51"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>