Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Farklı Alanlar İlgini Çekiyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2024, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Duygularınızın ve düşüncelerinizin zaman zaman değişiklik gösterme ihtimali de bulunuyor. Ayrıca, çevresel koşulların ilişkinize zarar vermemesini de sağlamalısınız.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Tüm sorunlaır geride bırakmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi anlamda biraz geriye çekilmek isteyeceksiniz. Gelişmeleri yakından takip edebildiğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadıklarınız karşısında size destek olmak isteyen insanlar çıkabilir. Bu sizin yetersizliğinizden değil, gücünüzü daha iyi kullanmanız içindir. Hayatınızdan, insanlardan ve yapabileceklerinizden uzaklaşmayın.

6 Şubat 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcu için enerjik bir gün olabilir. İçsel motivasyonunuzun yüksek olduğu bir zaman dilimindesiniz. Kendinizi ifade etmek ve yeteneklerinizi sergilemek için harika bir fırsatınız var. İş veya kariyerle ilgili konularda hedeflerinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda yaratıcılığınızın ve liderlik becerilerinizin etkili olduğu bir gün olabilir. Sosyal etkileşimlerde de kendinizi rahat ve karizmatik hissedebilirsiniz. Ancak, ego veya güç mücadeleleri konularında dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi başkalarının üzerinde göstermek yerine işbirliği ve diyalog içinde olmayı tercih etmelisiniz. Overall, bugün enerjik, yaratıcı ve kendinden emin bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

6 Şubat 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda fazla alışveriş yapman ailenin gözüne batıyor. Paranı daha dengeli harcamazsan ailenle karşı karşıya gelebilirsin. Eğitim hayatı devam eden Aslan burcuysan, kafanda farklı fikirler olabilir. Çok geç kalmadan farklı bir alana geçmek isteyebilirsin. Kendini bile şaşırtacak adımlar atabilirsin.

6 Şubat 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı problemler yaşadığınız için aranızın açıldığı kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Bu durumu düzeltmenin hayatlarınıza olumlu etkisi olacaksa çabaya değerdir. Ancak toksikleştiren, manipüle eden, motivasyonunuzu düşüren bir ilişkiyi yeniden uyandırmak farklı ve daha büyük problemler yaşamanıza neden olabilir; detayları gözardı etmeyin. 

6 Şubat 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Keyifli bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Gün içinde daha fazla risk alacağınız zamanlar olabilir. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Kararsız adımlar atmamaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda atılımlar içinde olabilirsiniz. Enerjiniz yüksek.

6 Şubat 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda bir takım sürprizler sizi canlı ve mutlu hissettirebilir. Partnerinizden gelecek ilişkinizi rutinden çıkarma fikirleri oldukça başarılı sonuçlar doğurabilir.

6 Şubat 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğin ile alakalı güzel kararlar alabileceğin bir gün. Bugün alacağın kararlar beklentilerine bir adım daha yaklaşmanı sağlayacak. Azim ve heves bir arada seni yükseğe çıkaracak.

6 Şubat 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zihinsel bir yoğunluğa veya odaklanmaya ilham veriyor. Düşüncelerinizin sık sık bir ilişki meselesine döndüğünü veya birisinin sizin ilginizin tamamını istediğini görebilirsiniz! Bir konuşmada belirli bir konuyu açmak isteseniz de istemeseniz de, o yöne doğru ilerleyebilir. İlla gerçekleşmesi gerekiyorsa rahatsız edici bir konuya yaklaşmayı düşünebilirsiniz ancak bugün insanların işleri normalden daha fazla ciddiye alma konusunda güçlü bir eğilimleri olduğunu unutmayın. Hayatınızdaki önemli bir kişiyle hoş etkileşimler olabilir veya bir aydınlanmaya ulaştığınızda ve ilişki ihtiyaçlarınızı daha iyi anladığınızda bir konu hakkındaki düşünceleriniz odak noktasında olabilir.

6 Şubat 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınız kullanabilirsiniz. Kişisel zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olacaksınız. Fakat bazı konularda güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu.

6 Şubat 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz şu sıralar dışarıya doğru patlama eğiliminde olduğundan, bunun yerine enerjinizi içinize yönlendirmeyi deneyin. Öfke krizlerinden, sözlü saldırılardan veya fiziksel şiddete bile varabilecek kavgalardan mümkün olduğunca kaçının, çünkü bunların size hiçbir faydası olmayacak. Gücünüzü içinize doğru yönlendirmeyi başarabilirseniz, kişisel gelişiminizde ve anlayışınızda ileriye doğru büyük bir adım atabileceksiniz.

6 Şubat 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutinleriniz ön planda olabilir ve kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

6 Şubat 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda ilişkinizin gidişatını olumsuz yönlere sürükleyebilecek bazı olaylar yaşanması mümkün. Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da sevgilinizle ilgili başka birine söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir. İş hayatınızdaki uzun süreli gerilim yavaş, yavaş mutlu sona doğru yaklaşıyor. Çalışma prensiplerinizhayatının kurallarıyla birebir çakışıyor. Sağlam adımlar atıyorsunuz. Yan harcamalarınızla ilgili önlemler almanız gerekiyor.

6 Şubat 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>