Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Pratikliğiniz Sizi Rahatlatıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken daha anlaşılabilir olmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Odaklanmaya çalışmanız gerekmekte.

Mesleğinizle ilgili konularda kendinizi toparlamaya çalışın. Gereğinden fazla hızlı hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki sorunları çözüme kavuşturmayı başardığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal mecralarda gördüğünüz, hayatınıza dahil etmek istediğiniz konular olabilir. Nereden başlayacağınızı bilemediğiniz anlarda umutsuzluğa kapılmak yerine elinizde olan imkanları ve başka nelere sahip olmanız gerektiğini düşünmelisiniz. Beklentilerinizi azalttığınızda emeğinizin ve motivasyonunuzun arttığını göreceksiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjik ve kararlı bir gün geçireceksin. Kendine olan güvenin yüksek olacak ve hedeflerine ulaşmak için her türlü engeli aşmak isteyeceksin. İş hayatında liderlik vasıflarını ön plana çıkarabilirsin ve takım çalışmasında aktif rol alabilirsin. Özel hayatında ise sevdiklerinle keyifli anlar geçirebilir ve onlara yeni fikirler sunabilirsin. Ancak bazen kendi isteklerini fazla öne çıkarabilirsin, başkalarını dinlemekte biraz zorlanabilirsin. Dikkat etmelisin ki, egon başkalarına zarar vermesin. Sevdiklerinin düşüncelerine ve ihtiyaçlarına da yer vermeyi unutma. Başarılarının tadını çıkarmayı ihmal etme ve enerjini doğru yönlendirmeye devam et.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Stresli bir gün sizi bekliyor. Ürettiğiniz pratik çözümler sayesinden stresinizi en alt seviyede tutmayı başarabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden Aslan burcuysanız, daha başarılı olmak için kursa başlamak isteyebilirsiniz. İçinizi yiyip bitiren sorunları kendiniz çözemiyorsanız alanında uzman kişilerden destek almak isteyebilirsiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık sorunları ya da fiziksel değişikliklerinizle ilgilenebilirsiniz. Sadece dışarıdan değil, kendinizi içeriden de güzelleştirmenin önünü açıyorsunuz. Bugün farklı bir güne uyandığınızı hissediyorsanız, son zamanlarda bu hissi yaşamanıza engel olan konuları da fark etmeli ve hayatınızdan çıkarmalısınız.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün yanan yolda ilerlemekte. Yakın çevrenizde görüşmeler ya da ziyaretler bazı gerginlikler yaşanabilir.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi ifade etmek konusunda hevesli olabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde de sessiz kaldığınız noktalarda daha açık ifadelere artık yönelebilirsiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kararlılık ve disiplin normalde iyi şeylerdir. Ancak muhatap olduğun insanlar bazı şeylere biraz daha duygusal yaklaşabilir bugün. Onlarla uyum sağlamak adına biraz daha yumuşak olabilirsin bugün. Kalp kırıyor gibi durmamak daha önemli olabilir.

11 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha yumuşak, daha doğal bir iletişim akışının keyfini çıkaracaksınız. Fikirleriniz iyi karşılanıyor ve insanlar zekanıza hayran kalıyor. Şu anda zihinsel uyarımın eğlenceli biçimlerini arıyorsunuz ve kendinizi zihinsel veya entelektüel düzeyde sizinle uyumlu insanlardan etkilenirken veya onları çekerken bulabilirsiniz. Kendinizi ifade etmeye, yaratıcılığa ve hobilere büyük ilgi olabilir. Nitekim bugün, sizi onaylamayan bir kişiyle veya moralinizi biraz olsun bozan bir haberle karşı karşıya olabilirsiniz. Birisi ya da bir şey planlarınızı engelliyorsa ya da eleştiriyle karşı karşıya kalırsanız, sakin kalın ve durumunuzla ilgili gerçekten ne hissettiğinizle bağlantı kurun. Farklılıklardan ders almak veya sorunları çözmek için gecikmeyi kendi avantajınıza kullanmak şu anda sizin için en iyisidir.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen, en son sözü kendiniz söylemek istiyor, kendinizi yoruyorsunuz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel önceliklerinizi belirleme konusunda ufak tefek zorluklar gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte. Dengeleri zorlamadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

11 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı biraz daha anlayışlı davranmalı, acımasızca eleştiriler yapmaktan kaçının. Önümüzdeki günlerde bu gerilim, yerini romantizme bırakacak. İş konusunda önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken bir gün. Ekip çalışmaları açısından potansiyeliniz yüksek. Ancak enerjinizin yüksek olması sizi aldatmasın. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Vücudunuzun C vitaminine ihtiyacı var.

11 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 30' 14" R
Ay
Boğa
09° 15' 02" R
Merkür
Başak
20° 07' 29" R
Venüs
Terazi
27° 25' 50" R
Mars
Yengeç
09° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 11"
Satürn
Balık
15° 03' 36"
Uranüs
Boğa
27° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 30' 55"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 36"
Lilith
Terazi
09° 15' 38"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>