Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İyi Bir Dostsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade etmek için daha sabırlı olmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak daha kontrollü olmaya çalışmalısınız. Etkin adımlar atmak için zamana ihtiyacınız var. Her şey daha da iyiye gidebilir.

Harcamalarınız konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Tutumlu olduğunuz sürece sorun yaşanmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yapma şekliniz kadar yaptığınızın işin de değişmesi gerekebilir. Katı kurallara ve belli işlevlere takılmak yerine maddi ve manevi donelerinizi kullanabileceğiniz farklı alanlar üzerine düşünün. Bu da size gündeminizdeki gereksiz konuları görme ve ayrıştırma imkanı tanıyacaktır.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün sizin için keyifli bir gün olabilir. Yaratıcı projelerde yer alabilir veya hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. İlişkilerinizde de daha romantik ve şefkatli bir tavır sergileyebilirsiniz.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşinizle yaşadığınız sorunları çözmek istiyorsunuz. Kardeşinizle yapıcı konuşmalar yapabilirsiniz. Yeni evlenen Aslan burcuysanız, partnerinizle keyifli dakikalar geçiriyorsunuz. Cinsellikten iletişim alanına kadar romantizmin yükseleceği günler sizi bekliyor. Arkadaşınıza her anlamda destek olmayı ihmal etmiyorsunuz. Dostluğunuz gerçekten takdire şayan.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcama dengesini ya da gelirlerinizi korumak isterken kendinizi ihtiyaçlarınızdan ya da sosyal alanlardan mahrum bırakabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştırmak niyetiyle yaptıklarınızın size zorluk çıkardığını gördüğünüzde buna müdahale etmelisiniz. Bugün bu maddi ve psikolojik müdahaleler için ideal bir gün olabilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konularda tekrardan düzenleme getirebilirsiniz. Geleceğiniz yönünde yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Keyif aldığınız insanlarla program yapabilirsiniz. İşinizde alacağınız yardımlarla daha rahat ilerleyebilirsiniz.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemlerinizin çözümünde aktif rol üstlenebilirsiniz ancak işle alakalı konularda çözümü kendinizde aramak yerine takım çalışmasını kabul etmeniz yararlı olacaktır.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin bir insandan sevindirici haberler alacaksın. Para konusunda güzel gelişmeler yaşamak ikinizi de mutlu edecek. Birlikte yeni planlar yapıp farklı aktiviteler için hayaller kurmak ikinizi de sevindirecek.

13 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün sizi yönlendiren ve size yeni bir başlangıç yapma şansı veren bir kişisel farkındalık ve anlayıştan yararlanacaksınız. Finansal ve öz değer düzeylerinde yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Düşünmek ve gözlemlemek için daha iyi bir zaman olduğundan, bugün yeni çabalardan kaçının. Günün getirdiği istikrar ve güvenlik arzusundan yararlanın ve bundan daha fazlasını elde etmek için ne yapmanız gerektiğini düşünün! Doğru insanları hayatınıza soktuğunuzda küçük bir dokunuşla benzersiz fikirleriniz daha gösterişli bir şekilde ortaya çıkabilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevginizi göstermekte cimri davranıyor, sevdiklerinize karşı kıskanç ve izleyici bir tavır içindesiniz. Bu çelişkiyi üzerinizden atmalısınız. Ketum günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Derin düşünmenin size fazla bir yararı yok. Unutmayın.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün para, kazançlar ve ödemelerle ilgili düzenleme yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal karmaşalar yaşayabileceğiniz bir dönem. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler söz konusu. Sevdiğiniz insanla aranızda bazı tartışmalar ve fikir ayrılıkları oluşabilir. İş yerinde stresli saatler yaşayabilirsiniz. Beklenmedikyoğunluğu, gündemde olmayan toplantılar gerektirebilir. Dayanışma içinde olduğunuz insanlar, size değişik önerilerle gelecek. Geliriniz hiç fena değil ama siz daha fazlasına ihtiyaç duyuyorsunuz.

13 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 22' 47" R
Ay
Boğa
22° 18' 43" R
Merkür
Başak
21° 47' 23" R
Venüs
Terazi
28° 31' 21" R
Mars
Yengeç
09° 55' 31" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 18"
Satürn
Balık
14° 59' 41"
Uranüs
Boğa
27° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 29' 26"
Plüton
Oğlak
29° 44' 14"
Chiron
Koç
22° 13' 24"
Lilith
Terazi
09° 21' 35"
True Node
Koç
06° 38' 21"
Son Güncelleme : 22/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>