Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sizi Şaşırtan Bir Haber Alıyorsunuz Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda sınırların bilincinde olmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızın açılmasına neden olabilecek herhangi bir adım atmaktan da kaçınmanız gerekiyor. İlişkinize odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

Keskin zekanızdan dilediğiniz gibi yarar sağlamayı başaracaksınız. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorun da yaşanmayacak. Başarıya odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

Finansal karmaşıklıktan olabildiğince uzaklaşmaya çalışmalısınız. Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma hayatınızla ilgili soru işaretlerinizi bitirmek isteyebilirsiniz. Kafanıza takılan her şeyde bir anlam, sebep bulmaya çalışmak yerine akışı izlemek daha sonuç odaklı olabilir. Enerjinizi sağlığınıza ve fiziksel gücünüze harcamanız daha esnek olmanıza yardım edebilir.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün, finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Yatırım fırsatları veya maddi sorumluluklar konusunda kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmek önemlidir.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bekar bir Aslan burcuysanız, eski sevgiliniz sizinle tekrar görüşmek isteyebilir. Eski partnerinizin teklifine ilk başta hayır deseniz bile fikrinizi kısa sürede değiştirebilirsiniz. Uzun zamandır izlemek istediğiniz filmi bu akşam izleyebilirsiniz. Yatmadan önce kardeşinizden alacağınız mesaj sizi şaşırtacak.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınıza hakim olmak zorlaşabilir. Fanatik ve iddialı bir duruş sergilemek çevrenizin size yaklaşmasını zorlaştırabilir. Kuralları ve olmasını istediklerinizi karıştırmamak sakinleşmenizi sağlayacaktır.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı durumlar arasında seçim yapmanız gerekebilir. İlgilendiğiniz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Gün içinde sağlığınıza dikkat etmeye çalışın. İkili ilişkilerinizde enerjiniz yüksek olabilir. Verdiğiniz kararları yoluna koymak isteyebilirsiniz.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişlerde karşı tarafa kendini ifade etmesi için şans tanımanız gereken bit gündesiniz. İlişkiniz bu dönemde daha çok empati ve anlayış isteyebilir.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bilgiye ve mantığa dayanmadan kararlar almak sana göre değil ama bugün iç sesin o kadar baskın olacak ki buna sen bile şaşırabilirsin. İçine sinmeyen hiçbir şeye evet dememek, tamamen hislerine göre hareket etmek sana ilginç gelecek. Ancak bu önemli olabilir.

11 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, mevcut projeleri inşa etme ve geliştirme konusundaki içgüdüleriniz bugün güvenilir ve güçlü. Hayatınızı ve tanıştığınız insanları oldukça iyi idare ediyor ve yönetiyorsunuz. Dikkatiniz bağlantılarınızda uyuma yöneliyor ama aynı zamanda liderliği ele alıyor ve bağımsızlığınızı kanıtlıyorsunuz. Öğrenmek ve rehberlik etmek için keyifli bir zaman. İletişimleriniz o kadar olumlu ve açık ki fırsatları çekiyorsunuz. Olumlu takviye, nazik jestler, iyi haberler ve iltifatlar için iyi bir zaman. Şimdi, projeleriniz ve moralinizi yükselten şeyler odak noktasında. Karamsar olabilirsiniz ancak bu enerji patlamasını iyi yönetirseniz, gerçek bir kişisel güç duygusunun tadını çıkarabilirsiniz.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınız sabit olduğu zaman çevrenizle ilgili olaylara çekimser davranıyorsunuz. Yollarla ilgili kazançlar gündeme gelebilir. Kuşkucu yönlerinizi törpülemelisiniz; çevrenize dikkatlice şans vermenin tam zamanı.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün enerjik, atak olacaksınız. Seyahat, eğitim, yakın çevre ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

11 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı sorunlar oluşabilir. Küçük konuları çok fazla büyütme eğiliminiz size zarar veriyor! Zekanızdan ve bilgi birikiminizden yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gereken bir gün. Süregelen bir işbirliği varsa, karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bu kişi sizinle rekabet halinde. Kazancınız yerinde sayılır, fakat savurganlığınız yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor.

11 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 22' 22" R
Ay
Boğa
22° 12' 43" R
Merkür
Başak
21° 46' 36" R
Venüs
Terazi
28° 30' 50" R
Mars
Yengeç
09° 55' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 17"
Satürn
Balık
14° 59' 42"
Uranüs
Boğa
27° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 29' 27"
Plüton
Oğlak
29° 44' 14"
Chiron
Koç
22° 13' 25"
Lilith
Terazi
09° 21' 33"
True Node
Koç
06° 38' 21"
Son Güncelleme : 22/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>