Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ödün Vermiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var, ancak bunların üstesinden gelme gücüne sahip olacaksınız. Daha sağlam adımlar atmak için yollar aramalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gitme şansı artacaktır.

İş ve kariyer alanında bugün, sınırlarınızı aşmakta zorlanmayacaksınız. Mesleki olarak kendi istediğiniz hedeflere ulaşma şansınız oldukça yüksek. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar attığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme potansiyeli mevcut.

Bugün maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz, fakat bunların üstesinden gelme yeteneğiniz var. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar attığınız sürece herhangi bir sorunun sizi engellemesine gerek olmadığını bilmelisiniz. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda hangi insanların ve konuların kalacağına dair net kararlar alıyorsunuz. Sınırlarınızı belirleyip suistimallere izin vermeyerek sosyal becerilerinizi yeni fırsatlarla değerlendirebilirsiniz. Ruhsal olarak iyileşmek ve yüklerden kurtulmak, yaşam kalitenizi artıracak önemli adımlar olacaktır.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha neşeli ve enerjik hissedebilirsiniz. İletişim becerilerinizin üst seviyede olacağı bir gün olabilir. Sosyal ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilir, kendinizi ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Aşk hayatınızda tutkulu ve heyecan dolu anlar yaşamanız mümkün. Kendinize zaman ayırarak keyif alabileceğiniz aktiviteler yapmaya özen gösterin.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir Yeniay gerçekleşiyor. Seni zorlayan konuların kaynağına inmek isteyeceksin. Bu konuları çözümlerken amaçlarından, öz benliğinden, değerlerinden ödün vermek istemeyeceksin. Ailevi konularda birtakım sorunlar gündeme gelebilir. Geçmiş meseleler, doğruları dayatma çabaları, karşısında ortak payda da buluşamayacağınızı düşünebilirsin.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkilerinize dair haberler aldığınızda vereceğiniz tepkileri değiştirmelisiniz. Geçmişte yaşadıklarınızın orada kaldığınızı kabul etmelisiniz. Bugün kendinize yeni ve daha verimli bir hayat kurmak için planlar yapabilirsiniz.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda zorlanmalar olabilir. Gün içinde sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakini etkilemek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha mücadeleci olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha yapıcı olmak isteyebilirsiniz.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde aile ilişkileri ve partner ilişkinizle alakalı kaygılar gündeme gelebilir. Bu kaygılar etrafınızda sizi kıskanan kişilerin nazarı etkisi ile de olabilir.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel deneyimlerinize her zamankinden daha fazla önem vermeye başlıyorsunuz. Elde edecek olduğunuz her türlü bilginin sizin açınızdan önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Rahat hareket etmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Doğru ve dengeli adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

2 Ekim 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün Venüs'ün Ceres ile uyum sağlaması, özellikle günlük rutinler, iş, aile veya ev hayatıyla ilgili harika bir destek ve sıcaklık hissi sağlıyor. Bu, yaşam veya çalışma koşullarının ve günlük olarak çok zaman geçirdiğiniz insanlarla ilişkilerin iyileşeceği bir dönem olabilir. Kendinizle de daha iyi bir ilişki kuruyorsunuz ve biraz öz bakım ve kendinizi şımartma bu sürece yardımcı olabilir. Kişisel yaşamınıza, evinize ve ailenize daha fazla uyum, denge ve güzellik getirmeye odaklanabilirsiniz. Yarın gerçekleşecek Güneş tutulması, Güneş tarafından yönetilen Aslanlar için her zaman diğerlerinden daha fazla etki eden bir olaydır; bu nedenle iletişim, bağlantı kurma ve öğrenme ihtiyacınızı karşılama biçiminizde, aktivite değişiklikleri ve önceliklerin yeniden düzenlenmesi yer alabilir. Ancak şimdilik, yeni başlangıçlar için değil, düşünmek ve süreci tamamlamak için daha iyi bir zaman.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakın ilişkiler kuruyorsun insanlarla. Bunlar sadece aşk ilişkisi değilveya kariyer odaklı ilişkiler de olabilir. Verdiğin kararları dikkatlice tart. Beden sağlığın gün geçtikçe iyiye gidiyor. Eğer yalnızsan hayatına yeni biri girebilir, işte bu senin için güzel haber. Bu sayede sezgili, duyarlı, sanatçı ve arkadaş canlısı biri haline dönüşebilirsin. Bir ilişkin yeni bir aşamaya taşınıyor olabilir ve bu sayede psişik kabiliyetlerinde artış yaşanabilir.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevre, eğitim ve seyahat konularında değişimler yaşayabilirsiniz. Ancak sağlık ve gizli düşmanlar konusunda dikkatli olmalısınız.

2 Ekim 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz. Sevdiğinizle yaşadığınız tüm sorunlar son bulacak. Artık mutlu ve huzurlu günler sizi bekliyor. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle bir yakınınız sayesinde tanışacak ve beğeneceksiniz. İşinizdeki değişimlerle ilgili gelişmeleri izlemek sizi memnun edecek. Araştırdığınız yöntemleri uygulamak için biraz daha beklemeniz yararınıza olabilir. Maddi konulardaki gözü karalığınızı şu sıralar dizginlemenizde yarar var.

2 Ekim 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 02' 58" R
Ay
Yengeç
13° 48' 41" R
Merkür
Akrep
14° 15' 42" R
Venüs
Yay
06° 14' 20" R
Mars
Yengeç
25° 19' 20" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 30" R
Satürn
Balık
13° 10' 17"
Uranüs
Boğa
26° 14' 31"
Neptün
Balık
27° 41' 17"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 11"
Lilith
Terazi
12° 48' 07"
True Node
Koç
06° 24' 06"
Son Güncelleme : 23/10/2024 02:26

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>